Numerograma Karmica

129,00 lei

În fiecare dintre noi, la un anume moment al Vieţii, se nasc Marile Întrebări: Cine sunt? De unde vin? Încotro mă duc? De ce mi se întâmplă toate acestea? Numerograma Karmica iti arata in peste 20 de pagini care sunt tiparele, obstacolele pe care le ai de depasit in aceasta viata.

Compara
Categorie:

Descriere

În fiecare dintre noi, la un anume moment al Vieţii, se nasc Marile Întrebări: Cine sunt? De unde vin? Încotro mă duc? De ce mi se întâmplă toate acestea? Cu cât aceste Întrebări ne apar mai devreme în conştiinţă, cu atât mai repede traiectoria Vieţii noastre se re-înscrie pe axa ei corectă, dându-ne posibilitatea participării conştiente la propria noastră evoluţie.

Teoria cauzelor si efectelor, in lumea spirituala, se bazeaza pe un adevar fundamental si anume ca, fiind supus actiunii acestei legi, omul este in realitate stapanul propriului destin, se recompenseaza sau se pedepseste singur.

KARMA este legea naturii manifestata in relatiile cauza-efect.

Cand un spirit se reincarneaza, primeste tot bagajul karmic al vietilor anterioare. Prin actiunea legii karmei, omul este trimis in acel mediu unde conditiile legii pot fi indeplinite.

KARMA sau dreptatea cosmica, creeaza pentru fiecare om acele conditii in care el trebuie sa invete ceva, sau sa repete ceva ce nu a invatat suficient anterior sau sa plateasca pentru ceva.

KARMA poate fi creata, usurata dar si ingreunata de catre gandurilenoastre.

Numerologia este un început de drum către auto-cunoaştere. Această Ştiinţă a lui Pitagora  îţi poate da răspunsuri preţioase pentru a te înţelege şi a înţelege drumul pe care mergi. O numerograma karmică este o şansă de a-ţi cunoaşte erorile făcute inconştient de-a lungul existenţelor în manifestare a căror consecinţe te ating astăzi. Ea te ajută să vezi cât de mult ai corijat din această trăire de odinioară şi cât mai ai de lucru cu tine însuţi, te ajută să percepi potenţialul de cunoaştere adunat cu trudă până acum şi astfel, să dai şanse strălucitoare viitorului de a se îndrepta către desăvârşire prin mai multă Lumină, prin mai multă Iubire şi Înţelepciune, printr-o apropiere şi mai vie de Adevărul Divin.

Numerograma Karmica iti arata in peste 20 de pagini care sunt tiparele, obstacolele pe care le ai de depasit in aceasta viata.

Utilizand peste 30 de calcule precise ale numelui tau complet si datei tale de nastere, numerograma karmica iti indica rapid si fara dubiu atat lectiile karmice de invatat cat si solutiile pentru depasirea lor.

Numerograma identifica tiparul karmic propriu, pe cel al familiei si modalitatile care ti se ofera pentru a depasi greutatile de orice tip: sanatate precara, lipsa banilor, relatii defectuoase etc.

Numerograma karmica iti salveaza timpul pierdut in incercarea de a gasi si depasi astfel de tipare din viata ta.

Completeaza formularul cu datele necesare pentru realizarea NUMEROGRAMEI
Daca nu platesti cu cardul, poti plati: - la banca, prin ordin de plata, - prin online banking – intrand si efectuand un transfer bancar direct din panoul de administrare al contului tau de online banking. Bifeaza aceasta optiune si vei primi datele de plata prin email. Va multumim
Dupa completarea formularului, nu uita sa accesezi butonul de mai jos - COMANDA NUMEROGRAMA - daca ai ales sa platesti direct cu cardul - online.

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Numerograma Karmica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *