Numerograma ta

Reducere!

156,00 lei 140,00 lei

Cu peste 20 de pagini de informații detaliate despre tine si 44 de calcule personalizate, nu exista nicio alta analiza care sa fie mai precisa in interpretarea adevaratei tale personalitati, predispozitii relationale si evenimente viitoare, decat raportul nostru numerologic.

 

Compara
Categorie:

Descriere

Cu peste 20 de pagini de informații personalizate despre tine,  pur și simplu nu exista nicio alta analiza care sa fie mai precisa in interpretarea adevaratei tale personalitati, in expunerea talentelor nedetectate si sa prezica circumstanțele  viitoare favorabile, decat raportul nostru numerologic.

Aceasta analiza cuprinzatoare si extrem de revelatoare include 44 de calcule personalizate bazate pe numele si data ta de nastere, precum si prognoze socant de precise ciclurile tale de viata! Nu exista moment mai bun decat ACUM pentru a iti decoda destinul.

Vrei sa INTELEGI care sunt mecanismele care iti determina viata si care este DESTINUL tau? Crezi ca ai un POTENTIAL mult mai mare decat situatia in care te gasesti acum si nu stii CUM sa il accesezi? Ai vrea sa stii CAND este momentul potrivit sa actionezi?

Daca vrei sa afli raspunsul la oricare din aceste intrebari, atunci NUMEROGRAMA PERSONALA este SECRETUL SUCCESULUI TAU.

Comanda analiza numerologica si vei afla care sunt resursele pe care le ai, cand le poti accesa, si mai ales cum poti obtine eficienta maxima in tot ceea ce intreprinzi. Pe langa intelegerea pe care o vei dobandi despre tine, vei putea de asemenea sa cunosti ce iti rezerva viitorul, care este predispozitia ta relationala si ce trebuie sa faci pentru a accesa rapid calea spre o viata mai buna si prospera.

Acest raport UNIC iti va oferi imaginea de ansamblu a cine esti cu adevarat. Iti va arata, pentru prima data, modul în care toate diferitele părți ale personalitatii tale au venit împreună pentru a crea persoana care ești astazi.

Identifici ce sa faci in: 

 • Alegerea partenerului de viata care se potriveste perfect dorintelor tale
 • Selectarea domeniilor de activitate care se potrivesc naturii tale, si in care poti avea cu adevarat succes.
 • Alegerea momentului optim pentru a te casatori, a iti schimba locul de munca, sau pentru orice schimbare majora in viata.
 • Intelegerea principalelor probleme de sanatate la care esti predispus(a), momentul in care acestea se pot acutiza, dar si durata si amplitudinea acestora.

Numerograma Personala cuprinde:

 • Analiza vibratiei de nastere
 • Analiza numarului de destin
 • Analiza numarului vibratiei sufletului
 • Matricea numerologica
 • Lectiile vietii si menirea
 • Potentiale conflicte/cumpene si cum pot fi ele depasite
 • Karma personala si a familiei
 • Aptitudini si cariera
 • Predispozitiile relationale
 • Analiza ciclurilor vietii si predispozitiile numerologice pentru anul calendaristic; momente favorabile pentru intreprinderea anumitor actiuni. (*Precizeaza daca exista anumite domenii care te intereseaza in mod special, pentru a putea urmari perioadele favorabile in decursul anului.)

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Numerograma ta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Test

excelent

×
Numarul PredestinatIntroduceti data fara separatoare Life Date: =

 
 

 


×
NOU! CURS CRISTALOTERAPIE

INSCRIE-TE PANA LA 15 NOIEMBRIE SI PRINDE PRETUL PROMOTIONAL LA CURSUL DE CRISTALOTERAPIE

×