Pandantiv Perla

45,00 lei

Pandantivul perla este o bijuterie de un rafinament rar care imbina dantelaria modelului cu delicata putere a perlei.

Compara

Descriere

Pandantivul perla este o bijuterie de un rafinament rar care imbina dantelaria modelului cu delicata putere a perlei. Poarta-l si te vei simti eleganta si rafinata.

Perlele sunt considerate în majoritatea culturilor ca fiind aducătoare de noroc și fericire, încă din cele mai vechi timpuri. Sunt menționate în China în anul 2206 î.Hr. ca făcând parte din tributul plătit regelui Yu. În perioada antică cele mai prețuite perle proveneau din Persia și India. În lumea musulmană perla era corelată cu simbolul femeii virgine, la kurzi era considerat embrionul care se dezvoltă în uter. În Roma antică, perlele erau deosebit de prețuite de către aristocrați, fiind singurii care aveau dreptul să le poarte. Găsirea perlelor era o îndeletnicire grea și se realiza prin scufundare la adâncime și pescuirea scoicilor. În China, perlele simbolizau bogăția, înțelepciunea, demnitatea și puterea, iar în India, prolificitatea.

Material: perla de cultura, zirconiu
Dimensiune: 2.5 cm

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Pandantiv Perla”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Test

excelent

×