Program Personalizat Terapie Reiki

750,00 lei

Program de 5 sedinte care este recomandat cand treceti printr-o perioada dificila din punct de vedere emotional sau aveti probleme de sanatate de orice natura

Compara
Cod Produs: vh-0003 Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Program de 5 sedinte

  • 5 sedinte de terapie si tratament Reiki
  • Programul este personalizat in functie de afectiune
  • 1 sedinta ⁄saptamana (sedinta-60 min)

Beneficii

  • Reiki trateaza diverse afectiuni fizice, emotionale si energetice.
  • Sunt dovedite stiintific efectele benefice in reducerea stresului, dezechilibre emotionale, cresterea fertilitatii, afectiuni ale coloanei si multe alte afectiuni.
  • Beneficiile terapiei Reiki sunt resimtite imediat
  • Este recomandat atat cu scop preventiv, cat si in situatii cronice
  • Reiki este o metodă  de vindecare şi echilibrare a energiilor corpului uman. Este o terapie complementara, un sistem de vindecare prin punerea mâinilor în diferite poziţii pe corpul pacientului, scopul fiind acela de a corecta eventuale dizarmonii energetice ale individului şi de a rezolva probleme de sănătate. Reiki oferă sprijinul în restabilirea stării de sănătate a pacienţilor şi completează tratamentul alopat (medicamentos) prescris de medicul curant.
Terapia Reiki, Cristaloterapia, Presopunctura, Reflexoterapia, Relaxoterapia, Aromoterapia, Cromoterapia, Fitoterapia si Terapia prin Lumina sunt tipuri de terapii complementare reglementate de Ministerul Sanatatii Publice conform Legii 118 / Mai 2007, iar dreptul de a practica aceste terapii este acordat si recunoscut legal.
Dreptul la Spiritualitate si dreptul de a aplica practici spirituale care nu lezeaza integritatea morala si fizica a persoanei sunt garantate prin Constitutia Romaniei conform Art. 6 (Dreptul la Identitate), Art. 29 (Libertatea Constiintei), iar dreptul la exprimarea oricarei pareri despre orice astfel de practica si accesul la cultura sunt de asemenea garantate constitutional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) si Art. 33 (Accesul la Cultura)
Niciuna dintre metodele terapeutice prezentate pe acest site nu exclude si nu inlocuieste tratamentul medical alopat.

Locatie: Cabinet 8infinities

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Informații suplimentare

BONUS

Bonus (valoare 100 lei)

Analiza Numerograma karmica

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Program Personalizat Terapie Reiki”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Test

excelent

×