Magia Solstitiului de vara

  • solstitiu

🔢💕🌟🌞 Ziua solstitiului de vara sta sub vibratia magica a numarului maestru 11. Energia, forta, puterea si incarcatura spirituala a zilei sunt dublate si de vibratia numerologica a anului 2018, care este tot 11 (2018= 2+0+1+8=11).

Asadar, azi totul se va resimti mult mai intens! Lectiile spirituale neinvatate vor reveni in actualitate cu o forta dubla.
Este o zi excelenta pentru accesarea energiei feminine, rezolvarea conflictelor, stabilirea de relatii pe baze corecte si benefice.

Va indemn sa va setati azi o intentie pozitiva pe termen lung, sa va puneti o dorinta care sa fie in acord cu ceea ce va spune sufletul. 💕

Solstițiul de vara este o vreme a purificării prin apă și foc, un timp când practicile magice deveneau potente, iar spiritele pământului și cerului pășeau printre oameni.

În plus, solstitiul de vara este favorabil unor energii puternice, care își pot pune amprenta pozitivă asupra unor schimbări din dragoste, prosperitate sau sănătate. Energia solstițiului de vară este considerată a fi o energie a pasiunii, vitalității, creativității și belșugului. Încă din antichitate, se credea că intentia practicată în timpul solstițiului de vară are darul de a materializa dorințe sau aspirații aparent imposibile.
#numerologie #8infinities #vibratianumerelor#punetiodorinta
#11 #maestrulspiritual #solstitiudevara#energiefeminina #lectiispirituale #magic

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online