Maria- semnificatia numerologica

MARIA - SEMNIFICATIA NUMEROLOGICA Astazi le spun LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE DE MARIA SI LE DARUIESC ANALIZA NUMEROLOGICA A NUMELUI PE CARE IL POARTA <3

Energia vibrationala a numelui tau vorbeste si despre personalitatea ta.

Numarul 6 iubeste pacea. Este iubitor, stabil si are o energie vibrationala armonioasa.  Esti definita de compasiune, stabilittate si familie.

Poti accesa uneori stari precum gelozie, posesivitate sau rezistenta la schimbare.

 

Ai nevoie de o viata echilibrata. Cauti in permanent armonia si  apreciezi un cadru frumos si agreabil.

Iti face placere sa lucrezi impreuna cu un partener si functionezi perfect ca parte a unei echipe.

Esti un om responsabil, care ia in serios functiile de incredere. Adesea, deseori responsabilitatile cad pe umerii tai. Iti displace necinstea si  apreciaezi fair-play-ul.

Esti foarte loiala, asemanatoare in aceasta privinta celor guvernati de numarul 4, iti faci prieteni pe viata.

6 este un numar casnic, mereu dominat de dragostea de camin. Ai nevoie de o viata de familie linistita si te simti dezechilibrata atunci cand nu o ai. Esti o  persoana cu o mare creativitate, pasionata de arte si ai voce. Poti fi un  bun pedagog. Trebuie sa-ti echilibrezi existenta si sa atingi o stare de armonie perfecta.

In iubire, posesorii acestui numar vibrational sunt foarte iubitori si ar da orice pentru stabilitatea familiei lor; sunt foarte familisti, sunt atasati de caminul lor de familie si toti cei dragi. Au capacitatea de a sadi armonia in jurul lor. Tot ce isi doresc mai tare este sa aiba liniste, nu sufera disensiunile. Partile lor negative se manifesta sub forma geloziei si a superficialitatii. Uneori, de dragul aparentelor prefera sa minta.

Comanda numerograma ta

Daca vrei sa stii ce te asteapta in viata si care este destinul tau, programeaza-te la o consultatie numerologica chiar acum.

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online