Nu mai pot!

  • logo_reiki_300x300

Pe principiul cand nu mai pot, nu mai pot, va marturisesc sincer ca articolul de astazi este despre NU mai POT..

Nu mai pot sa aud aproape tot timpul, de cativa ani buni, in cadrul consultatiilor reiki, numerologie sau life coaching, povestile adevarate, din pacate, ale oamenilor care au incercat diverse terapii alternative si au plecat mai traumatizati decat au venit.

Dragi maestrii, terapeuti, vindecatori sau cum ne-om mai numi, ganditi-va cu atentie la CE si CUM le spuneti oamenilor dupa un tratament, o consultatie.

E terifiant sa auzi cum iti spun oamenii ca li s-au spus diverse..de la ai “serpi pe tine”, te “bantuie o entitate negativa”, “ai legaturi facute”, “nu ai nicio sansa sa te vindeci” , “ai cancer pentru ca asa a vrut Dumnezeu”…Doamne!!

Chiar nu putem sa iesim din ORGOLIU si EGO ?

Da, cu voi vorbesc, dragi practicanti de terapii alternative! V-a furat Orgoliul Spiritual, parsiv si subtil, si ati uitat ca a “vindeca” NU este despre voi ?Ati uitat ca oamenii care va calca pragul sunt fragili, emotionali si uneori in situatii limita ?

In loc sa vindecam, sa ajutam, prin folosirea limbajului de mai sus, facem o noua trauma. Una mult mai profunda! Omul este deja vulnerabil. Din pacate, noi ca umanitate inca nu am invatat sa crestem din “bine”. Si atunci cand cineva apeleaza la noi este foarte clar ca sufera..pe corpul fizic, mental, emotional..sau cine mai stie cum si unde…

Pai si atunci, de ce sa il mai ranesc si eu ? Uitam asa cu totii de ce ne-am apucat de drumul asta ? Parca era pentru ca am evoluat sau ca avem o misiune!!!!

Cum se cheama ca a evoluat cineva daca poate spune fara menajemente, direct si socant, ai “serpi pe tine” ? Intreb si eu, nu dau cu parul, vorba aceea clasica.

Nu contest absolut deloc ca poate vedem, simtim diverse lucruri, enitati, adevaruri. Nu contest ca ne-am dezvoltat lucrul cu energia! Nu contest ca exista si terapeuti cu har si care isi fac treaba cu smerenie si grija fata de aproapele lor.

Dar….

CONTEAZA ENORM CUM SI CAT SPUNEM!

Uneori in goana dupa senzational, dupa a demonstra clientului ca suntem deosebiti, speciali si smecheri, se uita lucrurile de baza: nu fa rau seamanului tau, nu suntem Dumnezeu, compasiunea, empatia, diplomatia.

Hai sa ne revenim! Sa ne intoarcem la adevarul simplu care este smerenia si a face BINE!

Lumina si iubire,

Cristina

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online