Numerograma personala

Numerograma ta

Cu peste 20 de pagini de informații detaliate despre TINE si 44 de calcule personalizate, nu exista nicio alta analiza disponibila care sa fie mai precisa in interpretarea adevaratei tale personalitati, a destinului tau,precum si a viitorului tau, decat raportul nostru numerologic.

Vrei sa INTELEGI care sunt mecanismele care iti determina viata si care este DESTINUL tau?  Crezi ca ai un POTENTIAL mult mai mare decat situatia in care te gasesti acum si nu stii CUM sa il accesezi? Vrei sa stii CAND este momentul potrivit sa actionezi?

Daca vrei sa stii raspunsul la aceste intrebari,
atunci Numerograma Personala este SECRETUL SUCCESULUI TAU!

Comandand analiza numerologica, vei afla care sunt resursele pe care le ai, cand le poti accesa, si mai ales cum poti obtine eficienta maxima in tot ceea ce intreprinzi. Pe langa intelegerea pe care o vei dobandi despre tine, vei putea de asemenea sa cunosti ce iti rezerva viitorul, care este predispozitia ta relationala si ce trebuie sa faci pentru a accesa rapid calea spre o viata mai buna si prospera. Acest raport UNIC iti va oferi imaginea de ansamblu a cine esti cu adevarat. Iti va arata, poate pentru prima data, modul în care toate diferitele părți ale personalitatii tale au venit împreună pentru a crea persoana care ești astazi.

Identifici ce sa faci in:

  • Alegerea partenerul de viata care se potriveste perfect dorintelor tale, fara a mai trebui sa treci prin roller-coaster-ul unei relatii haotice.
  • Selectarea domeniilor de activitate care se potrivesc naturii tale, si in care poti avea cu adevarat succes. Poti afla daca vei avea determinarea si calitatile unui om de afaceri, sau este mult mai productiv pentru tine sa alegi stabilitatea unei cariere de angajat.
  • Alegerea momentului optim pentru a te casatori, a iti schimba locul de munca, sau pentru orice schimbare majora in viata. Intelegand nivelul resurselor de care vei dispune, impreuna cu capacitatea reala a ta de a-ti sustine dorinte din fiecare moment, vei putea obtine astfel succesul maxim in toate activitatile importante pe care le vei planifica.
  • Intelegerea principalelor probleme de sanatate la care esti predispus(a), momentul in care acestea se pot acutiza, dar si durata si amplitudinea acestora.

Numerograma Personala cuprinde:

Analiza vibratiei de nastere
____________
Analiza numarului de expresie
____________
Analiza numarului vibratiei sufletului
____________
Matricea numerologica
____________
Lectiile vietii si menirea
____________
Potentiale conflicte/cumpene si cum pot fi ele depasite
____________
Karma personala si a familiei
____________
Aptitudini si cariera
____________
Predispozitiile relationale si ciclurile vietii.
____________

Toate datele furnizate si informatiile numerogramei sunt confidentiale.
Numerograma poate fi transmisa prin email in format .pdf sau poate fi discutata in cadrul
unei consultatii numerologice.
Image is not available

Toate datele furnizate si informatiile numerogramei sunt confidentiale.
Numerograma poate fi transmisa prin email in format .pdf sau poate fi discutata in cadrul unei consultatii numerologice.

Slider

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Test

excelent

×
Numarul PredestinatIntroduceti data fara separatoare Life Date: =

 
 

 


×
NOU! CURS CRISTALOTERAPIE

INSCRIE-TE PANA LA 15 NOIEMBRIE SI PRINDE PRETUL PROMOTIONAL LA CURSUL DE CRISTALOTERAPIE

×