O noua sansa – Numeroscop septembrie

  • numar_01

Daca la inceputul anului, nu ati avut inspiratia sau posibilitatea sa incepeti anul cu noi proiecte sau o atitudine optimista, iata ca luna septembrie vine cu o sansa noua, nu doar pentru aceasta luna, ci pentru restul anului.

Asadar este bine sa apasati butonul RESET si sa reincepeti sa recladiti pozitiv si optimist.

Este o luna interesanta, creatoare, activa, agitata si va va imbogati din toate punctele de vedere. Daca vor aparea obstacole, veti sti sa le ocoliti.

Sunt favorizate inceputurile, debuturile, nasterile.

Sunt mai putin favorizate cuplurile si relatiile, dar este totusi o luna pasionanta in ceea ce priveste intalnirile. Veti radia in societate. In privinta prietenilor, daca ceilalti vor accepta sa va urmeze si sa va lase sa conduceti jocul, totul va merge bine. Dar aveti grija sa nu ocupati chiar tot locul!

In privinta banilor, luati problemele in maini, regalti-va conturile si aveti incredere in propriile forte.

Veti dori, fara indoiala, sa traiti ceva nou in aceasta perioada si tot ceea ce va duce din nou in trecut risca sa va agaseze. Daca ati ramas in urma in ultimele luni, aveti grija sa recuperati acum. La locul de munca spuneti clar si politicos ceea ce ganditi.

In iubire, nu va disperati eforturile. In privinta familiei, veti sti ca sunteti unic. Luati decizii cu privire la sanatatea personala si respectati-le.

Pe scrust, va fi o luna de actiune si de decizie.

Sa va fie de folos,

Cristina

PS: Va fi si o luna foarte, foarte norocoasa 🙂

Comanda Numerograma ta si afla ce iti rezerva viitorul 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online