Oriunde vei merge te vei lua pe tine cu tine insuti – Previziuni numerologice

  • 9numar
  • iunie previziuni numerologice

Oriunde vei merge te vei lua pe tine cu tine insuti!

Este probabil cea mai succinta descriere a ceea ce va aduce pentru toata lumea, indiferent de Numarul de Destin, luna iunie aflata numerologic sub vibratia numarului perfect 9.

Pentru ca este cel mai important numar din structura numerologica 1-9, este vital sa intelegem putin din semnificatia acestui numar astfel incat sa ne fie usor sa traversam luna iunie.

Numarul 9 este numarul perfect si cea mai importanta cifra din numerologie datorita structurii sale matematice.

De exemplu, 9 se intoarce intotdeauna la 9: 9+9=18; 1+8=9; 9×9 = 81; 99+99=198; 1+9+8=18 =>1+8=9

Cifra 9 este alcatuita si din combinatia atotputernica 3x 3 sau TRIPLA TRIADA. Este numarul sfarsitului sau al implinirii si desemneaza, asadar, implinirea oricarei profetii – numarul perfect. Este numarul ingerilor sau al pazitorilor carora li se spune si Stralucitorii.

Din punct de vedere geometric, 9 este numarul circumferintei cercului: 360 de grade = 3+6+0 = 9. Fiecare patrime de cerc masoara 90 de grade. Din perspectiva simbolica, avem un triunghi intors intr-un triunghi cu baza jos si, de aici, Ochiul lui Dumnezeu din piramida. Crucea templierilor este un simbol ascuns al numarului, caci are opt puncte care, adunate cu punctul din centru, dau numarul 9. Pentru celti, 9 reprezinta treimea, adica zeita tripla, de trei ori mareata.

In China, cifra 9 era numarul cel mai norocos, iar in Feng Shui situatia este similara, caci cele opt patrate exterioare pentru cultivarea pamantului si cu patratul din mijloc, numit Acrul lui Dumnezeu, dau tot 9. Importanta vitala pe care o are in Feng Shui este prezenta si in arhitectura, caci Feng Shui implica detectarea celui mai bun loc in care sa fie ridicata o constructie. Edificiul reprezinta, bineinteles, trupul sau natura inferioara a fiintei umane si locul ei pe pamant. Numarul 9 este asadar, dimensiunea spirituala a omului. In Feng Shui, 9 implica o putere cereasca sau o constiinta umana superioara in locul in care se construieste.

In hinduism, zeul stralucitor (Agni) este considerat echivalentul aceleiasi cifre. In Cabala, 9 semnifica temeiul (piatra). In mitologia scandinava, Odin sau Wotan este rastignit oe un yggdrasil (arbore al lumii) vreme de 9 zile, pentru a descoperi tainele nemuririi si ale intelepciunii.

Numarul 9 este asociat cu ideea de a construi si cu procesul de iluminare, datorita alcatuirii sale desavarsite din punct de vedere geometric.

Nu trebuie insa confundat numarul 9 cu 7, pentru ca cel din urma reprezinta procesul pe care noi, ca indivizi, trebuie sa-l parcurgem pentru a ajunge la iluminare.

aspecte generale ale lunii universale 9

Intreaga luna va imprima tendinte care la prima vedere pot parea benefice si fabuloase. Si intr-adevar se pot manifesta asa daca fiecare si-a facut “temele”. 

In primul rand, aduce o doza mare de idealism si forteaza asumarea unui rol social, precum si accesarea si invatarea compasiunii. Este o luna caracterizata de generozitate extremă, dar in acealsi timp aduce lecţia de a nu te lăsa  pe locul al doilea întotdeauna, de a nu face tot timpul pe plac, de a nu renunţa la tine.

Va accentua sensibilitatea la nevoile celorlaţi, înclinaţiile artistice, aptitudinile pentru comunicarea cu publicul.

Recomandarea lunii este renuntarea la iluzii si amagiri in relatii. Predispozitia generala va fi sa acordati foarte mare incredere tuturor.

Vestea buna a lunii iunie este ca se pot face planuri pe termen lung si este recomandat sa va interesati de ceea ce vine de departe. Vine cu atentionare in privinta echilibrului nervos si a tendintei de a dezvolta probleme psihosomatice. Este totodata o luna de bilant si de planuri pe termen lung. 

Te vor atrage culturi diferite si vei intalni persoane care te vor face sa vezi lucrurile altfel. Ii vei respecta pe toti si vei resimti generozitatea si daruirea sub orice forma. La munca lucrurile vor fi in perspective largi si departe de meschinarii. In materie de bani va fi un echilibru si lipsa de ingrijorari. Pentru o buna sanatate, este luna care are nevoie de diversificare a meniului.

munca

La acest capitol, tendinta va fi de a delega foarte mult pana la ajunge la senziatia de a “te spala pe maini” de anumite probleme, situatii de rezolvat. Nu sunt recomandate investitiile de niciun fel, desi vor fi situatii in care impulsul de moment va genera cumparaturi. Poate ca singurele recomandate sunt cele destinate celorlalti, cadourile.

Nu este recomandat nici sa va schimbati locul de munca sau sa cereti mariri de salariu. Din contra, va puteti astepta la evaluari, responsabilitati in plus si la o oarecare stare de critica din partea sefilor. Aduceti-va aminte ca si ei sunt oameni si priviti situatia cu multa compasiune si iubire 🙂

bani

Este luna rezultatelor. Daca ati condus bine afacerile, totul va merge asa cum va doriti. Daca nu ati “semanat”, va trebui sa constientizati realitatea si sa adoptati o atitudine constructiva. Fiti atenti la contraste: citi si ce este scris cu litere mici. Pentru o achizitie importanta este bine sa asteptati decat sa va lansati in cheltuieli nebunesti. Veti avea curand ocazia unui nou inceput, luna viitoare. Intre tip calculati bine totul!

relatii afective

Daca sunteti celibatar, nu e o luna potrivita sa incepeti o noua relatie, decat daca este vorba despre un flirt. Daca faceti cunostinta cu cineva care vi se pare important, asteptati pana luna viitoare inainte sa afirmati daca va dura si sa dati drumul flacarii noi!

Daca sunteti intr-un cuplu, luna iunie promite continuitate si apropieri blande. Veti fi romantic si aceasta va avea unefect pozitiv asupra persoanei iubite. Discordiile se vor resorbi, se va instala pacea. 

Sa va fie de folos,

Cristina

Numerolog

comanda acum si traieste constient de alegerile tale

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×