Poate un singur numar sa dezvaluie viitorul cuplului regal?

  • Numerograma compatibilitate
  • meghan-markle-prince-harry

ANALIZA NUMEROLOGICA A COMPATIBILITATII DINTRE MEGHAN SI PRINTUL HARRY.

Cuplul special a fost strălucitor, și-a anunțat angajamentul în noiembrie 2017, iar planurile pentru evenimentul anului au fost în plină desfășurare de luni de zile.

Dar ceea ce vrea să știe toată lumea este, atunci când jurământul este făcut și șampania bauta, daca aecasta căsătorie va fi pe viața pentru pereche? Cei  doi tineri capricioși si din medii diferite, sunt compatibili pe termen lung? Și există surprize pentru ei, care ii așteaptă la colț?

Dar hai sa vedem ce spun numerele celor doi si care este gradul lor de compatibilitate! Dacă nu sunteți familiarizați cu Numerologia, va spun ca poate fi incredibil de revelatoare când vine vorba de dragoste și relații, oferind o înțelegere clară asupra tuturor aspectelor vieții. Deci, haideți să aruncăm o privire la numerele de bază ale lui Meghan și Harry și să vedem ce ii asteapta...

COMPATIBILITATEA NUMEROLOGICĂ A CUPLULUI REGAL

VIBRATIILE DE NASTERE ALE LUI MAGHAN & HARRY: O COMBINAȚIE REVOLUȚIONARĂ

Să începem cu numerele de bază: Vibratia de nastere a Prințul Harry (ziua de naștere: 15 septembrie 1984) are o cale de viață 1, în timp ce Meghan (ziua de naștere: 4 august 1981) are o cale de viață 4.

Acest lucru arată că ambii au o etică puternică de lucru și sunt dispuși să persevereze pentru a obține ceea ce doresc.

Vibratia lui Harry îi dă tendința de a merge singur - cunoscut sub numele de "copil sălbatic" al familiei regale, nu a fost întotdeauna unul care acceptă de bunăvoie  formalitatea așteptată de la el. Deci, probabil, energia stabilă și stabilă a Vibratiei de nastere a lui Meghan 4 este exact ceea ce are nevoie? Numărul 4 răspunde tradiției, structurii și obiceiurilor, care vor juca un rol important în noul ei rol ca soție a lui Harry.

Dar 4 nu este un număr care va sta și va accepta statu-quo - întrucât viața lor progresează împreună, dorința lui Meghan de a construi, îmbunătăți și reîmprospăta sistemele din jurul ei va deveni clară. Ar putea fi o forță puternică creativă în cadrul cuplului. Condusi de dorinta de pionierat a lui Harry, ei ar putea să revoluționeze modul în care familia regală ca întreg isi lasa amprenta în lume.

NUMERERELE DE EXPRESIE & NUMERELE SUFLETULUI- MEGHAN & HARRY: AMBIȚIE & DEVOTAMENT

Completand și modeland vibratiile de nastere ale lui Harry și Meghan sunt numerele lor de expresie. Meghan (nume complet: Rachel Meghan Markle) are un Numar de Expresie – 11 (numar Maestru) și Harry (numele complet: Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor) are un Numar de Expresie 4. Este instantaneu clar că acest 4 din diagrama lui Harry se aliniază cu vibratia de nastere a lui Meghan și împreună cei doi vor realiza lucruri mari!

Dar, în plus față de forța de foc pe care o dețin exista si  o profunzime mare de onestitate și integritate. Cei care au numarul de expresie 4 acordă atenție detaliilor și nu se împotrivesc conversațiilor grele.

Cei doi dau dovada si sunt condusi de un mare devotament!

Numarul Maestru 11 a lui Meghan aduce o scânteie de ceva special și fără îndoială atrage atenția lui Harry în primul rând. Numerele de expresie 11 sunt confera o forta mare a  ideilor și perspectivelor vizionare și adesea aduc un dar rar de a putea aplica aceste idei, pentru a îmbunătăți viața multor, multor oameni. Deci, este fascinant că, de când s-a întalnit cu prințul Harry, Meghan și-a anunțat intenția de a se retrage din actorie și de a-și desfășura activitatea umanitară.

Numarul de expresie 11 a lui Meghan se regaseste atat in Vibratia de nastere a lui Harry cat si in Numarul Sufletului 1. Acest lucru intareste calitățile puternice, de independenta și autosufiecienta pe care atât el, cât și Meghan le au. Cuplul va trebui, cu siguranță, să se asigure că nu își pierde din vedere legătura cuplului și nu este tras de evenimente exterioare avand aceste numere atât de puternice și ambițioase.

Dar temperarea tuturor acestor lucruri este data de Numarul Sufletului a lui Meghan care este 9, care se aliniază îndeaproape cu motivațiile ei altruiste și care fara indoiala ii  reaminteste lui Harry de mama lui, Diana, și de munca incredibilă pe care aceasta făcut-o în întreaga lume.

NUMĂRUL RELAȚIEI: MANIFESTAREA MAGICULUI!

Există un ultim test care oferă adesea o perspectivă surprinzătoare: Numărul relației.

Acesta este un calcul complicat pe care Numerologii  îl fac si care dezvăluie caracterul vibrational al relației în sine.

Numarul relatiei  dintre Meghan și Harry este 11 .

Acesta este un număr foarte spiritual și, din nou, se aliniază cu abundența lui 1 din diagramele de bază ale cuplului, dar de această dată vedem subtilitatea celor doi. Cele 2 oferă parteneriate, cooperare și bine, dragoste! Cu toate acestea, Meghan și Harry trebuie să muncească din greu pentru acestea. Este destinul și cel mai înalt potențial al relației lor de a se exprima armonios și într-o uniune absolută, dar acest număr nu vine fără provocări - pentru a zbura cât mai mult posibil, nu inseamna că nu vor trebui să muncească pentru a depasi niste obstacole serioase.

Această relație se va dezvolta dacă sunt  într-o călătorie spirituală împreună.

Relația lor are nevoie de comunicare si sa fie bazata pe principiile empatiei, sensibilității și îngrijirii. Dar din nou, scopul relației lor nu este acela de a echilibra calitățile diferite ale fiecăruia, ci de a învăța unul de celălalt cum să isi gaseasca echilibrul interior. Numărul relatiei  11 deține o semnătură energetică unică a trezirii spirituale, dar acest lucru implică adesea provocări intense. Deci, ca relația sa dureze, este posibil să aiba nevoie sa fie perfect uniti  împotriva greutăților pe care le cere evoluția adevărată.

Numarul Maestru 11 reprezintă doi piloni egali, așa că vom vedea cum cei doi vor functiona ca doi stalpi similari in relatie. Va fi nevoie sa isi asculte si impartaseasca intuițiile pe care le au impreuna.

În cele din urmă, oglindirea numarului 11, Meghan și Prințul Harry stau ca doi piloni în această căsătorie, înrădăcinați pe pământ și urcând în cer.

Eu le doresc multa dragoste si multe binecuvantari pentru viitorul lor impreuna!

Iar pe voi, daca sunteti curiosi care este compatibilitatea relatiei voastre,va invit sa cititi mai multe despre NUMEROGRAMA DE COMPATIBILITATE.

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online