fbpx

Previziuni numerologice aprilie

analiza numerologica luna aprilie 2018

IUbirea e in aer

flower1.png

PREVIZIUNI NUMEROLOGICE GENERALE

O luna in care nu ar trebui sa plecati la razboi si nici sa intentati vreun proces.

Esti singura? Vei cunoaste cu siguranta pe cineva. In orice caz, poti conta pe simpatia anturajului. Vei reusi sa cultivi micile placeri cotidiene, cele care conteaza cu adevarat. Primesti prieteni.

La locul de munca, vei reusi sa-i reconciliezi pe adversari. In materie de bani, te va incanta luxul. Acasa vei redecora.

In iubire vei fi partenerul ideal. In prietenie, vei fi binevenit. In privinta familiei, vei ingropa vechile conflicte. Pentru sanatate, nu manca prea mult. In privinta relaxarii, sunt recomandate desenul, pictura.

flower1.png

Se spune ca s-ar putea sa ne casatorim cand ajungem intr-o luna guvernata de numarul 6 deoarece este luna armoniei si a fericirii conjugale.

 

 

 

Responsabilitatile sunt asumate, creativitatea se exprima cu usurinta si apare sansa de a duce o viata echilibrata.

"To love is nothing. To be loved is something. But to love and be loved, that’s everything."

In aceasta luna, problemele casnice acapareaza cea mai mare parte din timp,iar 6 este numarul cel mai favorabil dragostei sau casatoriei. Vei fi mai dispusa decat de obicei sa-ti asumi responsabilitati si sa te ocupi de obligatiile si indatoririle ce iti revin.


In aceasta perioada sunt favorizate eforturile creatoare. Cu toate ca exista multe oportunitati de ordin creativ in acest interval, cea mai mare atentie trebuie acordata caminului, deoarece mediul familial este foarte important.

Ti se va cere sfatul adeseori. Ai nevoie de dragoste in viata si vei fi mereu in cautarea echilibrului. Va fi o luna de progres şi de avansare financiară, plina de provocări, în care creşterea personală merge în paralel cu noi responsabilităţi.

 Căsătoria este favorizată într-o luna cu vibratia 6.

 In aceasta luna realizezi mai bine importanţa locului în cadrul comunităţii. Vei fi poate nevoita să cari poverile altora. Nu pasa altora responsabilităţile! Accepta-i pe ceilalţi aşa cum sunt! Ajuta-i fără a iti impune propriile idei!Sentimentele pot deveni mai profunde aducând o reînnoire a relaţiilor şi, adesea, o naştere în familie. Atenţie la neglijenţă, la egoism!


Este un moment bun pentru angajamente pe termen lung si te vei atasa de persoane care au aceleasi valori ca si tine. Vei deveni romantica si vei fi fericita J

activitati pentru tine in luna aprilie

Nu inceta niciodata sa te iubesti si sa faci lucruri pentru tine

Atelier eliberare blocaje energetice si regasirea de sine
Cursuri Reiki
Curs Numerologie

atelier eliberarea blocajelor energetice

Data

21 APRILIE

flower2.png

ORAR

10.30 -14.00

flower2.png

Detalii

VEZI AICI

flower2.png

LOCATIE

Cabinet 8infinties Bucuresti

CURSURI REIKI
-INDIVIDUAL -

DatA

in functie de programul tau

flower2.png

durata

5 ore-curs

flower2.png

DETALII

VEZI AICI

flower2.png

lOCATIE

Cabinet 8infinties Bucuresti

curs de numerologie ~ individual ~

Data

in functie de programul tau

flower2.png

durata

5 ore

flower2.png

detalii

VEZI AICI

flower2.png

locatie

Cabinet 8infinities Bucuresti

iti doresc o primavara plina de frumos si iubire

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.