Previziuni numerologice februarie

MUNCITORUL NUMAR 4

 

Este numarul ce semnifica munca si determinare. Concentrarea si focusarea pe lucrurile prioritare sunt iarasi caracteristici ale acestui numar. Planificarea si organizarea sunt punctele cheie pe care acest numar le transmite. Asadar, luna februarie ne va pune la treaba !

Este o luna favorabila pentru cei cu vibratia nasterii 4 sau nascuti pe 4, 13,22, 31

Este o luna buna sa va ocupati de casa si de toate lucrurile marunte pe care uneori uitam sa le terminam, pentru ca sunt atat de plicticoase!

Nu faceti nimic maret si totul va fi bine. Optati pentru continuitate si amanati marile decizii pentru mai tarziu. Faceti ordine in lucurile voastre si va veti simti mai bine.

Relatiile vor fi stabile si pasnice, dar pot aparea reprosuri legate de lipsa de entuziasm si de creativitate. La locul de munca veti detecta usor erorile aparute si veti acorda atentie detaliului.

 

Luna ne aduce si extrem de multa imaginatie, tendinta de a visa cu ochii deschisi si neconventionalism pe 4, 13 si 22 februarie.

In materie de bani, nu se va cheltui foarte mult cu exceptia situatiei in care aveti de facut achizitii pentru casa, pentru amenajarea acesteia.

In iubire si prietenie, s-ar putea sa vi se spuna ca sunteti prea calm, dar se va sti ca nu exista riscul sa va piarda!

 In privinta familiei, sunteti dedicat cu toata inima.

Singura atentionare majora a lunii  apare pe segmentul sanatatii. Sunt posibile stari de oboseala cronica si surmenaj, probleme ale aparatului locomotor. 

Este indicat sa va faceti un control amanuntit de la primele simptome, dar si suplimentarea aportului de vitamine.

 Sa va fie de folos,

Cristina

Numerolog

In acest curs de 8 ore  inveti metoda de dezvoltare personala cea mai veche si intelegi in profunzime cauzele dezechilibrelor tale. 

Cunoasterea numerologiei iti imbunatateste viata in multe feluri. Relatiile personale, afacerile comerciale, problemele de cariera si financiare pot fi rezolvate daca ai cunostinte despre influentele care stau la baza si care sunt explicate clar, precis si fara dubiu de catre numerologie.

contact

Cristina Udrescu - cristina@8infinities.com / 0724.364.843 www.8infinities.com

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×