Previziuni numerologice iunie

Luna echilibrului sau a lectiilor de viata?

Luna iunie sta sub semnul celei mai puternice vibratii numerologice , faimosul numar 8.

Numarul 8 simbolizeaza fortele materiale concentrate pentru atingerea aspiraţiilor omului. Ne vorbeste despre puterea şi dreptatea supremă care se revarsă asupra noastra, cand eforturile trebuie rasplatite. Confera atat recompense materiale cat si spirituale.

Numarul 8 vorbeste despre nevoia de echilibru in viata, in toate planurile sale. 

Va fi o luna a concretizarii.

Acesta este o luna a transformarii si simti nevoia sa te reinventezi din foarte multe puncte de vedere. Poate ca sunt emotiile negative care ies la suprafata si cer sa fie purificate si transformate. Sau poate ca pur si simplu vei simti nevoia de a privi viata prin intermediul unor lentile noi. Prin intermediul acestui proces transformator, energia ta va fi magnetica si sensibila. Daca vei invata cum sa iti controlezi energia, vei putea simti uneori chiar si cum iti bate “norocul” la usa.

 

 Ai puterea de a-ti manifesta energia creativa si de a merge mai departe cu dorintele tale. Trebuie sa pastrezi o atitudine de echilibru caci vei avea tendinta de a adopta opinii transante.

Dupa o luna mai in care preocuparile majore au fost indreptate catre interior, iar cariera sau afacerile s-au aflat foarte probabil sub semnul intrebarii, vei simti o usurare. In cele din urma, lucrurile par sa se rezolve. 

 
Vezi, cum se spune, luminita de la capatul tunelului financiar, iar taria interioara si increderea sunt în crestere. Urmeaza-ti ambitiile deoarece vei sti mai bine ce vrei in acesta luna. Vei fi mai mai concentrat, mai eficient si mai capabil sa iti urmaresti si sa iti atingi scopurile.  

Forţa ta este vizibilă şi puternica, creativitatea mentală este la cote înalte, viziunea şi intuiţia te vor călăuzi.

MUNCA

In ceea ce priveste munca, vei da dovada de spirit practice, nu vei avea tendinta de a te multumi cu putin.

Gaseste oameni eficienti pentru ca nu vei avea rabdare cu visatorii sau lenesii. Vei avea idei clare si o maniera simpla si directa de a le impartasi altora. Este  o luna ideala pentru a te lansa in afaceri sau orice activitate noua!

Atentie insa ca numarul 8 indica si o luna a karmei: ceea ce ai sadit in perioada anterioara, incepe acum sa dea roade.  Vei avea oarecum ceea ce meriti. Este o luna de concretizare si realism.

 

BANII

In privinta banilor, este o luna excelenta. Castigurile pot fi uluitoare, dar vor fi in mod sigur suficiente. Oricum, va fi extrem de multa energie in acesta luna care, chiar daca se va munci mult pentru atingerea obiectivelor, nu va aduce ingrijorari financiare peste masura. Daca ai anumite probleme, vei reusi sa le rezolvi cu o mana de maestru. Vei lua decizii importante care vor da roade pe termen lung. 

 

A doua parte a lunii iti va aduce informatii despre trecut: vei afla daca deciziile luate in lunile precedente au fost bune. In orice caz, nu vei lasa sa iti scape sansa de a iti imbunatati situatia. Vei avea un simt practic fantastic.

 

 RELATII AFECTIVE

O luna universala 8 predispune la continuitate in iubire. Schimbarile nu vor fi numeroase. Daca esti o fire mai visatoare, vei deveni ceva mai realist. In cuplu vei fi tandru si bland cu persoana iubita. Rasfat-o si mangaie-o! Vei avea o doza de realism si luciditate chiar si in iubire ceea ce se va manifesta frumos, reusind sa iti aduca echilibrul. Vei avea parte de conversatii interesante si sincere, in familie, si vei fi la adapost de aparentele inselatoare.

 

SANATATE

 

In privinta sanatatii, vei avea putin timp sa te ocupi de propria persoana. Ai nevoie totusi sa acorzi atentie micilor probleme ca sa nu se acutizeze. Se recomanda sporturile in natura. Tot ceea ce va da ocazia sa va exprimati, sa scoateti la suprafata ceea ce va face placere este bine sa faceti pentru ca va va imbunatati starea de spirit si sanatate. Supravegheati cu atentie capul, ochii, coloana vertebrala si inima. Daca aveti probleme este foarte important sa va calmati si linistiti. Durerile de cap si tensiunea ridicata pot fi mai frecvente. Putina nervozitate nu este exclusa. E bine sa fiti pro-activ, dar sa nu exagerati.

Numarul 8 confera  o misiune nobilă: folosirea energiei si ambitiei in folosul semenilor.

 

Karma lunii universale este sa ne arate cum sa invatam intai la nivel personal, astfel incat sa ii invatam mai apoi si pe ceilalti.

 

ne arata s cum sa folosim corect şi echitabil puterea, cu noblete si generozitate, pentru binele celorlalţi, nu numai al nostru.

este o luna favorabila pentru cei care au vibratia nasterii 2, 4 si 8. este o luna creativa pentru cei cu vibratia nasterii 1,3 si 5. pentru vibratia nasterii 6 si 7 , luna aduce mici tensiuni.

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online