Previziuni numerologice mai

analiza numerologica luna MAI 2018

CERCETEAZA-TI VIATA INTERIOARA


Programeaza-te la o consultatie numerologica
   flower1.png   

 

 

Luna mai sta sub vibratia fabulosului numar 7 care indeamna pe toata lumea la introspectie si la atentie acordata sufletului si intuitiei. 

7 este un numar mistic si sacru in toate culturile. Anunta clarviziunea si clarstiinta. Guverneaza ritmurile vietii, zilele, eternitatea. Este numarul magic din alchimie; cele 7 zile ale creatiei, cele 7 chakre, cele 7 note muzicale. Totodata, el reprezinta intelepciunea, virtutea, interesul religios, filosofic si misterios.

Intreaga luna ma ne va trimite aluzii la valurile care trebuie ridicate pentru a ajunge la iluminarea finala. Fiecare isi va defini termenul de iluminare in functie de ceea ce are de rezolvat, de stadiul de evolutie in care se afla.

Cu toate acestea, luna mai va grabi, ne va forta, ne va impinge de la spate , fie ca vreum sau nu, fie ca suntem atenti sau nu, sa facem saltul catre o noua etapa de constientizare si de constiinta. Depinde de fiecare cat de deschis va fi, cat de pregatit va fi sa accepte trecerea la un alt nivel al propriei evolutii.

In acelasi timp, primim cu bratele deschise cadourile pe care ni le ofera numarul 7: spirit de observatie, originalitate, profunzimea gandirii

"stai de vorba cu gandul tau" este motto-ul lunii mai

In tumultul vietii cotidiene, vor exista momente de melancolie neasteptata, miracole si minuni, semne si simboluri la care e bine sa fim atenti. Nu va ingrijorati daca veti traversa dispozitii sufletesti mai putin pozitive. Vin si trec!

In plan pragmatic,  luna mai degajeaza usor bunurile materiale, poate chiar cu prea multa usurinta. Desi nu se poate afirma ca va predispune la aplecare spre zona financiara, va aduce castiguri miraculoase, neasteptate si negandite. O luna destul de norocoasa 🙂

 In plan afectiv, luna mai indeamna la solitudine si mai putina atentie si interes catre chestiunile sentimentale. Cea mai importanta relatie este ceea ce care o ai cu tine insuti, pare sa ne sopteasca numarul 7. 

Cu toate acestea, vor exista momente intense de telepatie cu persoanele dragi, pasiuni comune pentru mistere si poate chiar pentru subiecte ezoterice. Uneori veti avea impresia ca sunteti medium. Foarte bine! Cultiva-ti-va aceaste calitati “extrasenzoriale” pe care numarul 7 le va transforma in perfect normale si va va arata ca cu cat veti accepta mai usor si firesc faptul ca nu este nimic extrasenzoriale in intuitie, clarviziunie, clarstiinta, telepatie si alte asemenea, cu atat veti putea evolua mai repede si usor!

Pentru sanatatea voastra, evitati grupurile mari si locurile zgomotoase, acordand un strop de atentie sistemului imunitar.  Luna mai va trimite catre studiul propriei fiinte din toate perspectivele. Sunt favorizate tratamentele alternative, terapiile complementare, meditatia si pacea interioara. 

Sa aveti o luna fabuloasa,

Cristina

PS: Nu uita sa le spui si prietenilor tai 🙂 Enjoy&Like&Share 

Curs reiki Practicant - 19 mai

Vino sa inveti tehnica japoneza de ECHILIBRARE, ARMONIZARE SI VINDECARE ENERGETICA, EMOTIONALA SI FIZICA, practicata de milioane de oameni.

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online