Razboi sau pace? – Numeroscop luna mai

Ne casatorim?

Se spune ca trebuie sa ne casatorim cand ajungem intr-o luna guvernata de numarul 6 deoarece este luna armoniei si a fericirii conjugale.

Previziuni numerologice generale

O luna in care nu ar trebui sa plecati la razboi si nici sa intentati vreun proces.

Esti singura? Vei cunoaste cu siguranta pe cineva. In orice caz, poti conta pe simpatia anturajului. Vei reusi sa cultivi micile placeri cotidiene, cele care conteaza cu adevarat. Primesti prieteni.

La locul de munca, vei reusi sa-i reconciliezi pe adversari. In materie de bani, teva incanta luxul. Acasa vei redecora.

In iubire vei fi partenerul ideal. In prietenie, vei fi bine venit. In privinta familiei, vei ingropa vechile conflicte. Pentru sanatate, nu manca prea mult. In privinta relaxarii, sunt recomandate desenul, pictura.

Previziuni pentru fiecare numar de destin

Calculeaza-ti numarul de destin !

Exemplu: data nasterii – 14.05.1987  = 1+4+0+5+1+9+8+7 = 35 = 3+5 = 8.

Numar de destin este 8.

Numar destin 1 - Pentru tine, luna mai va fi destul de contradictorie. Pe de o parte, te vei axa foarte mult pe cariera, pe de alta parte, vei simti nevoia sa fii alaturi de cei dragi. Pot aparea conflicte in familie, tocmai pentru ca nu vei reusi sa iti respecti promisiunile fata de cei dragi, sa petreci mai mult timp cu ei. Te vei resemna intr-un final si vei fi pus in fata unori alegeri chiar si la locul de munca.

Numar destin 2 - O luna mai armonioasa, frumoasa si plina de emotii. Vei resimti acut nevoia de sensibilitate si stablilitate. O luna care aduce o scadere a energiei si entuziasmului, de triere a relatiilor, de cooperare, de colaborare, de parteneriat, de casatorie sau separare, de manifestare a emotiilor, de înfruntare a fricilor. Atentie la tendinta unor cheltuieli nesabuite. Viata de cuplu, relatiile sunt favorizate, in prim plan. Sanatate :tensiuni, conflictele se acutizeaza pe sanatate, oboseala cronica.

Numar destin 3 - O luna cu un potential energetic destul de inalt care va predispune spre o abordare optimistă a existenţei şi o ambiţie crescândă în împlinirea ţelurilor. Ai la dispoziţie un bogat aflux creativ şi intuitiv, al cărui aport se face simţit în plan personal, social şi profesional. Sunt avantajati din acest punct de vedere mai cu seamă cei care lucreaza într-un domeniu artistic sau asociat cu mass media. Daca sunteti angrenati în afaceri ori în finanţe, se recomandă să nu va lati purtati de valul impulsivităţii şi să va rezervati mereu timp pentru odihnă şi deconectare. De altfel, starea generala de sănătate tinde să fie puţin mai fragila.

Numar destin 4 - Pentru tine, luna mai vine cu destul de multe oscilatii, mai ales la nivel emotional. Vei avea momente in care vei crede ca poti muta muntii din loc, urmate de insingurare. Este recomandat sa nu te lasi prada starilor de moment si sa incerci sa iti gasesti si mentii echilibrul in tot ceea ce faci. Atentie putina la starea de sanatate caci se pot accentua durerile articulare si ranirile la nivelul membrelor.

Numar destin 5 - Daca ar fi sa

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online