Restore Your Balance – ZEN Retreat

  • zen retreat martie 2018

Restore Your Balance – ZEN Retreat (editia a III-a) 9 - 11 martie 2018, Zarnesti – Plaiul Foii, Brasov

Dupa succesele de care s-au bucurat editiile anterioare, Ella (Equilibrium Yoga – www.yogaploiesti.ro) si Cristina (8infinities- www.8infinities.com ) organizeaza cea de-a treia editie ZEN Retreat ~ Restore Your Balance.

 De data aceasta, am ales muntele, mai exact o cabana situata intre Zarnesti si Plaiul Foii – Brasov  in fata careia Muntii Piatra Craiului se arata in toata spledoarea creand un peisaj absolut idilic.

 Te invitam la cea de-a treia editie a retreatului ZEN, de data aceasta pentru a te bucura de peisajele minunate si padurile din zona Pietrei Craiului,  de conexiunea cu natura prin clasele de outdoor yoga, hipoterapie, workshopuri si drumetii, intr-un loc cu o energie aparte situat in mijlocul unui peisaj de poveste. 

3 zile doar pentru tine

ITI PROPUNEM SA NI TE ALATURI PENTRU TREI ZILE IN CARE VOM PRACTICA TEHNICI, ASANE, MEDITATII STRAVECHI SI TESTATE, CU ACCENT PE ELIBERAREA BLOCAJELOR ENERGETICE SI ECHILIBRAREA FIZICA, MENTALA SI EMOTIONALA, IN CEL DE AL DOILEA WEEKEND AL LUNII MARTIE (9-11) , ASTFEL INCAT SA ITI INCEPI PRIMAVARA #ZEN SI IN PLINA FORMA.

 

 Tocmai de aceea, am ales si cadrul perfect in care se poate face si echitatie chiar la poalele padurii, cabana dispunand de un manej perfect pentru incepatori dar si pentru intiati in ale cailor deopotriva. Cai si ponei sunt pe alese.

 Pe principiul “You can’t pour from an empty cup; take care of yourself first”, te invitam sa iti faci timp pentru tine si sa iti oferi sau poate sa oferi cuiva drag, prin participarea in cadrul acestui retreat, o experienta senzoriala completa.

  

Atunci cand corpul da semnale ca s-a saturat sa fie programat pe repede-inainte, incepand cu mancarea pe fuga si culminand cu stressul cotidian, cand mintea isi doreste sa scape de agitatia din oras, este timpul pentru o pauza. O pauza in care sa ne cernem atent prioritatile si sa ne repozitionam in varful acestora, o pauza in care sa imbunatatim functiile intregului organism si sa ne rasfatam cu timp de calitate.

Ce vei experimenta in acest retreat:

– Practica zilnica de yoga

– Sesiuni de meditatii si pranayama (tehnici de respiratie)

– Workshop “Echilibrare energetica si re-calibrare tipare mentale”

– Workshop numerologie “Predispozitii dezechilibre in functie de ziua de nastere”

– Tehnici de impamantare, conectare si re-calibrare armonioasa

– Fire Ceremony  ~ Release the old, embrace the new~

– Sesiuni de reiki individuale (optional)

– Cazare 3 zile, 2 nopti, cu mesele aferente, atent pregatite de bucatarul cabanei

– Timp liber pentru drumetii, odihna sau echitatie.

Tips & Tricks:

 Pentru a potenta reusita evenimentului, te incurajam sa te deconectezi total de la tehnologia moderna pe parcursul acestor trei zile si sa incerci o cura de detox digital. De asemenea, poti aduce in rucsacul pregatit pentru retreat cartea preferata, ceva morcovi, mere sau zahar cubic (preferatele cailor) incaltaminte pentru drumetii, salteluta de yoga, si un aparat foto. 

Investitia ta:

  • Early bird* – loc in Dbl room :782 lei/pers.;  discount participanti editia ant. – 700 lei /pers
  • Dupa perioada early bird loc in dbl room:  882 lei/pers.

*Pentru a facilita relaxarea si interiorizarea, locurile sunt limitate.

*Perioada early bird : 7 – 20 februarie 2018

**Preturile includ cazarea in camera dubla, mesele in regim all inclusive, toate activitatile sustinute de Ella si Cristina pe parcursul intregului weekend.

***Programul detaliat si necesarul il veti primi via email.

****Pentru oferte personalizate, in cazul in care doriti camera single sau veniti cu cel mic, contactati-ne

*****Pt rezervare se va depune un avans de 500 lei/ pers;

 

SUNTEM AICI PENTRU TINE 

– Cristina Udrescu – cristina@8infinities.com / 0724.364.843

– Ella Miu – office@yogaploiesti.ro / 0731.554.166

 

HAI SI TU 🙂

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online