Seminar Gratuit-Numerologie.Sanatate.Destin

Afla numarul secret al sanatatii tale!

Numerologie. Sanatate. Destin - Seminar Gratuit

Te invit la un seminar practic si interactiv pentru a descoperi cum destinul si sanatatea ta sunt inscrise in ADN-ul tau numerologic. Nu intamplator ne nastem intr-o anumita zi , iar numerologia, stiinta numerelor conceputa de Pitagora, ne dezvaluie adevaratele predispozitii cu o acuratete uimitoare.

In numerologie, Numarul Sanatatii este extrem de important.

Numarul Sanatatii te poate ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti, dar si in imbunatatirea calitatii vietii. Tinand cont de acest numar, poti afla informatii interesante despre starea ta de sanatate, despre bolile la care esti predispus, dar si despre cum ai putea sa te protejezi impotriva lor.

 

Sub o forma sau alta, numerele sunt pretutindeni in jurul nostru. Numerele ne ocrotesc, ne supun influentelor lor si ne marcheaza destinul si existenta. Stiai insa ca intre numerele care ne guverneaza viata si starea de sanatate fizica si mental a organismului exista o legatura foarte stransa?

Stiai ca pornind de la studiul numerelor tale se pot emite raporturi competente de analiza a starii tale de sanatate?

Stiai ca in numerologia iti ofera informatii esentiale despre conditia fizica a organismului tau, dar si despre predispozitia spre anumite boli? Prin urmare, numerele actioneaza asupra starii fizice si psihice a organismului.

In cadrul seminarului, vom aborda practic si vei afla structura ta numerologica pentru a te ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti si in imbunatatirea calitatii vietii.

Participantii la seminar beneficiaza de DISCOUNT 20% la comanda
Cand? Sambata, 13 mai 2017, de la 17.00 .

Unde? In Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in sala SAH.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

 

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

 

formular de inscriere gratuita

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online