Horoscop iulie

Luna dulce – CIRESAR – este guvernata in 2017 de numarul 7 (spiritualitate, cautarea adevarului), planeta corespondenta fiind Neptun. O influenta foarte puternica are si Nodul Nord al Lunii.

Intre 3 februarie 2012- 26 ianuarie 2026 Neptun este in domiciliu, in zodia Pestilor, aducand energia iubirii si compasiunii divine pe planeta noastra si a trezirii spirituale. Pana in 2012 Neptun a fost in Varsator, unde a stimultat curiozitatea si nevoia de comunicare, inclusiv in mediul virtual. In Pesti, aceasta planeta ne ajuta sa procesam informatiile prin inteligenta inimii. Dar trebuie sa o facem tinand cont de principiile divine, altfel putem sa ne autoamagim.

De asemenea, inte 9 mai 2017 si 6 noiembrie 2018, Nodul Nord al Lunii se afla in zodia Leului, iar Nodul Sud in zodia Varsatorului. Aspectele facute de Nodul Sud ne ajuta sa reglam probleme ramase nerezolvate din alte vieti si/sau de acum 18-19/36-38 ani, aducandu-ne fata in fata cu persoane si situatii din trecut si sprijinindu-ne sa incheiem acele etape. Varsatorul inseamna prietenie, actiune in grup. Nodul Nord in Varsator ne readuce in viata situatii, grupuri din care am facut parte odata si din mijlocul carora nu am indraznit sa ne desprindem, chiar si atunci cand acestea nu mai erau in concordanta cu noi. Pana in noiembrie 2018 avem sansa sa punem la punct in mod elegant aceste aspecte nerezolvate, sa mentinem doar relatiile care ni se potrivesc si sa ne desprindem din grupurile in care am ramas pana acum facand compromisuri.

Iata cum ne influenteaza si tranzitul lui Neptun in Pesti:

Berbec – pot iesi la iveala cele mai adanci secrete si proiecte ale dumneavoastra. Fiti foarte discret, nu reveniti asupra deciziei initiale de a tine doar pentru voi insiva anumite informatii. Bazati-va pe intuitie, ascultati-va vocea interioara.

Taur – se pot strica prietenii vechi, dar va faceti si noi cunostinte si intrati in noi grupuri. Intrati in aceste noi relatii realisti, fara a idealiza noile cunostinte, pentru ca mai exista si profitori pe aceasta lume!

Gemeni – va puteti consolida statutul social implicandu-va in actiuni care nu va aduc castig financiar, insa prin care puteti ajuta alti oameni. Doriti sa va completati studiile universitare.

Rac – sunt favorizate calatoriile in afara tarii, relatiile cu oameni si alte culturi, dar si calatoriile pur mentale. Daca anturajul nu va satisface, va retrageti in interior. Si dumneavoastra va puteti completa educatia, prin participarea la cursuri formale si informale, mai ales in domenii artistice si spirituale.

Leu – o perioada in care trebuie sa fiti foarte atenti la contractele de imprumut pe care le semnati – cu institutii bancare si de creditare. Doriti sa investiti in casa. In cazul in care trebuie sa gestionati bani in comun (in cuplu, colaborari), trebuie sa o faceti cu mare atentie.

Fecioara – la dumneavoastra este vorba de parteneriate pe baza de contract – casatorie sau afaceri. Partenerii pot fi sensibili, dar si lipsiti de simt practic. Aveti grija sa nu fiti amagiti. Nu se recomanda oficializarea relatiilor acum.

Balanta – sunteti preocupat de starea de sanatate. Doriti sa apelati la terapii alternative. Nu va refugiati in consumul de stimulente artificiale, deoarece acesta nu rezolva fondul problemelor.

Scorpionul – aveti grija de copiii din familie – ai dumneavoastra, finii, nepotii – ei sunt preocuparea voastra de suflet acum. In problemele de zi cu zi aveti tendinta sa afisati o masca, o imagine „pentru public”.

Sagetatorul – o perioada in care stati mult cu familia, va ocupati de probleme casnice, de gospodarie, redecorati. Chiar daca apar discutii, totul se va termina cu bine.

Capricornul – comunicati bine in mediul virtual, reusiti sa va formulati ideile clar si aveti rabdare pentru clarificari. Trebuie sa fiti atenti la volan si sa va concentrati strict asupra a ceea ce faceti. Nu este o perioada in care aveti atentie distributiva.

Varsatorul – inainte de vacanta de vara, sunteti preocupati de ... bani! Cu gandul la afaceri mari, aveti grija sa nu cheltuiti necontrolat, nu faceti achizitii inutile, extravagante, pentru ca unele din schemele care vi se propun nu sunt decat ... scheme.

Pesti – suneti preocupa de imaginea pe care o afisati celor din jur. Acceptati greu duritatile din viata de zi cu zi si doriti sa ajutati oamenii aflati in suferinta. Nu va lasati abatuti din acest drum, chiar daca veti intalni oameni care vor incerca sa profite de dumneavoastra.

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×