Stapanirea gandului – o energie cu puteri nebanuite!

"mentalSingur omul, prin puterea gandurilor sale, isi poate croi viata asa cum doreste. Poate alege sa fie sanatos sau sa sufere, sa traiasca fericit sau in mi­zerie! Cheia o reprezinta propriul gand!".


Recent, cercetatorii in fizica cuantica au facut o desco­perire: "Mintea modeleaza lucrurile pe care le per­cepem". Cel putin asta sustine Fred Alan Wolf, profesor doctor in fizica, cel care si-a dobandit celebritatea in lu­me printr-o serie de carti despre relatia fizicii cuan­tice cu constiinta. "Omul poate fi un Miche­langelo al propriei sale vieti, avand posibilitatea sa-si modeleze soarta dupa bunul plac", spune el.
Intuitiv, multi oameni descopera si pun in practica teoria lui Alan Wolf.

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

2 Responses

  1. Foarte adevărat! :P Într-adevăr, gândurile noastre modifică realitatea înconjurătoare și propriul nostru drum în viață într-un mod care ne rămâne încă destul de misterios, însă ideea de bază este simplă: din moment ce totul este energie, iar gândurile noastre sunt de asemenea energii, în mod logic gândurile interacționează și condiționează lumea în care trăim. În mod practic, am fost foarte atent în ultima vreme la această legătură dintre gândurile pe care le-am avut și vorbele pe care le-am spus și felul cum acestea mi-au influențat evenimentele prin care am trecut și pot spune că sunt foarte convins de adevărul acestei teorii! :)

Test

excelent

×