fbpx

Termeni si conditii

Securitatea datelor personale

Informatiile din formularul de inregistrare vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, newsletterul periodic etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Parola dumneavoastra este secreta, stocata in baza de date al sitului si este imposibil ca noi sau ca oricine altcineva sa o afle.

Returnarea produselor

In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate le puteti returna in termen de 10 lucratoare de la data primirii. Inainte de a returna produsele va rugam sa ne contactati la adresa de email cristina@8infinities.com si sa mentionati in mesaj numarul comenzii din care doriti sa returnati produse.
In maxim 15 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii.
Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client.
Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta.
Conform legislatiei mentionate, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire.
Legislatia romaneasca prevede urmatoarele: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 15 zile lucratoare, fara penalitari si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Imagini si descrieri

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele pot diferi in orice fel fata de imaginea afisata pe site.
Facem eforturi pentru ca pozele produselor sa fie cat mai aproape de realitate dar din cauza unor factori ce nu depind de noi acest lucru nu este intotdeauna posibil.
Pozele de produs sunt realizate de catre site-ul 8infinities si sunt proprietatea acestuia. Este interzisa folosirea lor in alte scopuri decat aceea de informare pe site-ul nostru.

Toate preturile afisate pe site contin TVA. 8infinities isi rezerva dreptul de a schimba preturile si descrierile produselor afisate pe site fara o notificare prealabila.

Site-ul 8infinities nu isi asuma raspunderea pentru eventuale greseli de tiparire si afisare. Incercam sa remediem in cel mai scurt timp posibil eventualele greseli.

- Produsele au dimensiuni aproximative si pozele sunt informative. Deoarece unele obiecte sunt lucrate manual pot varia usor in dimensiuni si aspect.
- Culorile pot diferi usor, va rog luati acest lucru in considerare, depinde si de setarea monitorului dvs, si nici aparatul foto nu cuprinde nuanta exacta. Ne dam toata silinta sa obtinem culoarea produselor cat mai aproape de cea adevarata si atunci cand aparatul foto nu prinde nuanta exacta editam fiecare produs pentru a fi cat mai aproape de cel real.
- Pietrele Semipretioase pot prezenta defecte naturale (cum ar fi variatie mica la grosime/dimensiuni).
- Lantul este facut din otel si aliaje, deci se poate oxida, la fel ca si argintul, dar poate fi spalat si sau sters cu un servetel uscat.
- Orice produs poate sa varieze usor de tot in dimensiuni. De ex in loc de 8mm dimensiunea poate fi 7.5 sau 8.5mm
- In cazul in care lipseste un produs din colet, va rogam sa ne atentionati si il trimitem in cel mai scurt timp printr-un plic postal si suportam noi toate taxele de transport.
- In cazul in care intalniti un produs defect va rugam sa ne atentionati si va trimitem in cel mai scurt timp altul in stare buna printr-un plic postal si suportam noi toate taxele de transport. Datorita numarului mare de produse dintr-o comanda, poate sa ne scape cate unul cu defecte, este uman. Dorim sa remediem orice astfel de greseala deci va rugam sa ne spuneti.

Plata si Livrare

In magazinul 8infinities comanda minima este de 50 lei.

Modalitate de plata si transport:

·         prin Posta Romana

Comenzile trimise cu Posta Romana ajung in maxim 5 zile lucratoare la cel mai apropiat oficiu postal. Daca nu primiti aviz de instiintare va rugam sa intrebati la posta de colet.

·         prin Curier Rapid

·         Plata Online cu card bancar prin Mobilpay (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

Expedierea:

Coletul este expediat in maxim 4 zile lucratoare.

In mod normal comenzile din zilele lucratoare primite pana la ora 12:00 sunt procesate si expediate in aceeasi zi iar comenzile primite dupa aceasta ora sunt procesate si expediate a doua zi. Comenzile primite in week-end sunt expediate luni.

Coletul va ajunge la dvs. in 1-5 zile dupa expedierea lui daca ati optat pentru livrare prin Posta Romana sau in 24-48h daca ati optat pentru curier rapid.

 

Alte informatii despre comanda

In contul dumneavoastra puteti urmari procesul in care se afla o comanda pe intreaga perioada de la plasare pana la livrare (statusul comenzii). Veti primi de asemenea e-mail cand comanda dvs. trece de la un stadiu la altul.

Comenzile sunt expediate in ordinea sosirii lor.

 In momentul in care plasati o comanda, veti primi un e-mail de la noi prin care confirmam ca am primit comanda dumneavoastra. Daca acest email nu a sosit la dvs. va rugam sa verificati daca comanda s-a plasat corect si in caz contrar sa ne contactati.

 

Site-ul www.8infinities.com nu ofera nici un fel de garantie directa sau indirecta ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor dvs.

Site-ul www.8infinities.com functioneaza conform prevederilor legale in vigoare.

 

---------------------------------------------------------------

Toate preturile includ TVA.

Copyright © 2017 8infinities.com

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

 

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Test

excelent

×