Shop

Talismane&Amulete – 8Infinities – Energie intr-o bijuterie

Talismanele si amuletele sunt obiecte simbolice, existente in toate culturile si traditiile popoarelor, carora li se atribuie o incarcatura spirituala sau magica, virtuti protectoare sau vindecatoare, auspicii norocoase sau calitati benefice pentru purtator.

Talismanele si amuletele sunt veritabile instrumente magice, foarte puternice, care pot aduce schimbări importante în viata persoanelor care le folosesc.Talismanele functionează prin Legea Atractiei şi Generarii, atrăgând şi generând forte pozitive de influenţare şi implementare a unor (infoenergii) substanţe, fluide şi energii care modifică benefic tema de viaţă, destinul şi soarta creatorului şi/sau purtătorului acestora. Talismanele protejează iubirea sănătatea, călătoriile, sporul casei, reuşita în afaceri, comerţul, prosperitatea, construcţiile, reuşitele la examene; îi apără pe cei care cheamă spiritele, precum şi de apă, foc, pericole iminente, duşmani, război, discordie, etc.

Amuletele asigură protectia prin devierea informaţiilor şi energiilor negative si crearea unei bariere de protectie în jurul spatiului în care se află persoana interesată.

Pentru comenzi accesati: Colectia INVOKING ART -  http://8infinitiesblog.wordpress.com/energie-intr-o-bijuterie/colectia-invoking-art/

 

Triangle triskele

Amuleta "Triangle triskele" - pandantiv celtic

Pentagrama

Pentagrama

Runa Dragostei

Runa Dragostei

Dragon

Talisman "Dragon"

Curajul de a iti infrunta cele mai profunde frici iti va aduce eliberarea

fear

Frica de frica..de unde vine si incotro se indreapta..ce o genereaza si cum o putem dizolva? Se manifesta simplu si direct, uneori parsiva, vine pe ascuns si te loveste cand te astepti mai putin.

Mic "manual de utilizare":

1. uita-te in tine si reconecteaza-te cu forta ta primordiala ce se manifesta acum prin curaj

2. priveste-o in fata

3. adanceste-te in meandrele ei si nu fugi oricat de tare te copleseste

4. imbratiseaz-0

5. accept-o

6. plangi daca asta simti

7. nu uita ca poti sa o transformi

8. schimba perspectiva, uita-te din alt unghi si incearca sa o transformi in ceva benefic

9. adu in fata ta un sentiment pozitiv care sa inlocuiasca frica

10. conecteaza-te la noul sentiment pozitiv si elibereaza frica

11. scaneaza-ti mintea, inima si emotiile

12. ramai in noul sentiment

“Aripa de inger” pandantiv – o bijuterie de suflet

aripa inger pandantiv

 

Îngerii sunt energie pura, plina de iubire și ne pot ajuta și sprijini atunci cand avem nevoie, indiferent de numele lor: înger păzitor, îngerul nașterii. Ei ne cultiva invăluindu-ne în frumosul iubirii neconditionate. Pandantivul "Aripa de inger" este o bijuterie de suflet care te reconecteaza cu ingerul tau, simtindu-l mereu alaturi.

Pandantivul este lucrat manual de bijutier Raluca Mihalache

Pandantiv "Aripa de inger" - material alpaca – dimensiune: 2 cm; Pret: 40 lei

Pentru comenzi si livrari in tara prin curier sau posta romana: cristina@creativecom.ro

Gandul zilei

The Labyrinth

"Un labirint este uneori apărarea magică a unui centru, a unei bogăţii, a unui înţeles. Pătrunderea în el poate fi un ritual iniţiatic. Acest simbolism este modelul oricărei existenţe care trecând prin numeroase încercări înaintează spre propriul său centru, spre sine însuşi..." Mircea Eliade

imagine: pandantiv 8infinities - Labirint
comenzi:office@8infinities.com
 www.8infinities.com
https://www.facebook.com/8infinities

Energia culorilor – Galben

pandantiv vizionar

Culoarea galbena este asociata celei de a treia chakre -Manipura care vibrează cu elementul foc. Organele pe care le poate influenţa sunt: ficatul, stomacul, splina, intestinul subţire, sistemul digestiv. Chakra Manipura poate influenţa autocontrolul în diferite situaţii, dar în mod deosebit, în situaţii limită cȃnd corpul este suprasolicitat. Are legătură cu corpul mental, unde sunt stocate toate gȃndurile noastre.  O funcţionare insuficientă a acestei chakre se poate manifesta sub diferite forme, cum ar fi: teamă nejustificată, lipsa de încredere în propriile forţe,  lipsa de autocontrol, lipsa de respect pentru alte persoane sau faţă de propria persoană, emotivitate, timiditate, tulburări digestive, gastrită, ulcer gastric şi duodenal, diabet, hipoglicemie, scaderea memoriei.

Din punct de vedere fiziologic si psihologic , galbenul are urmatoarele efecte :

-Stimuleaza sistemul nervos.
-Stimuleaza mental.
-Ajuta puterea de memorizare.
-Incurajeaza comunicarea.

In cromoterapie, culoarea galbena se credea ca purifica organismul.

Galbenul este simbolul tineretii si al nemurii divine. El este culoarea zeilor. Lumina de aur devine uneori o cale de comunicare cu sens dublu, un mijloc intre oameni si zei. Culoarea galben stimuleaza sistemul nervos central, mareste capacitatea digestiva, imbunatateste tonusul facandu-ne sa ne simtim in forma. Cea mai importanta actiune a  sa este aceea de a ameliora digestia.Stimuleaza de asemenea sistemul limfatic asigurandu-i functionarea in conditii optime. Culoarea galben confera stapanire de sine, marind autocontrolul si amplificand starea de luciditate mentala. La nivel mental ajuta la dobandirea unei profunde cunoasteri, facand posibila atingerea unei stari de intelepciune.

imagine: pandantiv 8infinities - Viziuni

comenzi: office@8infinities.com

http://www.8infinities.com/old/colectia-dream-shapes/19-viziuni-pandantiv.html

 

Test

excelent

×