Shop

Iubirea de Sine-Meditatie ghidata

Meditatia te ghideaza pas cu pas in deplina lumina, iubire si armonie, spre gasirea si cresterea nivelului vibrational al iubirii de sine.

Sa va fie de folos,

Cristina

(Video) Cum ne influenteaza numarul casei

(VIDEO) Numarul personalitatii

(Video)Tu stii care e vibrația prenumelui tau?

Pentru a afla vibrația numelui, trebuie să transformăm toate literele în numere. Doar prenumele complet se va folosi. Chiar dacă aveți 2-3 prenume, se transformă toate literele și se adună până la cifra finală.

Vrei sa stii tot ce spun numerele despre personalitatea ta si destinul tau? Comanda Numerograma ta ⇓

Numerograma ta

(Video) Numarul de telefon-noroc sau ghinion?

Ştiai că numărul de telefon îţi poate aduce noroc sau ghinion? La prima vedere ai spune că este o alegere banală, dar v-am dezvaluit care sunt numerele norocoase, dar mai ales cele care aduc ghinion in cadrul emisiunii Star Matinal

Calculeaza-ti numarul iubirii (Video)

Tot ce trebuie să faci este să aduni fiecare cifră din data ta de naștere, iar apoi a persoanei cu care vrei să știi dacă te potrivești. Pentru a afla formula iubirii trebuie să aduni rezultatul celor două zile de naștere și să obții o singură cifră.

NUMĂRUL 1

Au un cuplu care va fi determinat să facă lucruri împreună. Sunt puțini materialiști. Declarațiile de dragoste le lasă pe planul al doilea, dar fac prosperitate în casă. Au extrem de multe oportunități.

NUMĂRUL 2

Au o relație extrem de armonioasă. Suntem extrem de deschiși în a-și mărturisi sentimentele. Își doresc întodeauna în cuplu armonie și pace. Nu caută conflicte și sunt printre puținele cupluri care nu se ceartă. Uneori chiar își citesc gândurile.

NUMĂRUL 3

Distracția este în toi pentru acest cuplu. Găzduiesc foarte multe petreceri și sunt înconjurați de prieteni. Sunt geloși fără motiv. Ca și cuplu cheltuiesc foarte mult. E bine să pună un ban deoparte.

NUMĂRUL 4

Sunt un cuplu extrem de solid. Fac lucruri pentru casă. Sunt extrem de buni în zona grădinăritului. Le plac foarte mult ieșirile în natură. Sunt predispuși să muncească prea mult și uită să se bucure de viață.

NUMĂRUL 5

Iubește aventura, libertatea. Nu sunt foarte posesivi. Comunică extraordinar între ei. Sunt foarte deschiși unul față de celălalt. Sunt foarte buni comunicatori. Comunică la fel de bine cu oricine.

NUMĂRUL 6

Sunt familiști. Se căsătoresc foarte repede după ce s-au cunoscut. Relația lor rezistă. Își doresc aceleași lucruri. Vor familie, copii, o relație stabilă.

NUMĂRUL 7

Aici lucrurile se complică puțin. E un număr dual. Fie se pot înțelege și pot construi împreună. Sunt extrem de specializați. Pot pune presiune pe partener.

NUMĂRUL 8

Sunt afaceriștii numerelor. Aici sunt multe cupluri care au afaceri împreună. Sunt foarte dedicați și foarte echilibrați. Lucrează extraordinar împreună. Trebuie să pună accent pe deschiderea sentimentelor.

NUMĂRUL 9

Sunt generoșii numerelor, atât cu cei din jur, cât și cu cei din cuplu. Nu au nevoie de un motiv să-și facă mici cadouri. Sunt cei mai romantici dintre cupluri.

Meditatia fiintei interioare {VIDEO}

Una din cele mai profunde meditatii Reiki. Ajuta la echilibrare, centrare si descoperirea adevaratei puteri interioare. Va recomand sa ascultati meditatia utilizand castile audio . Sa va fie de folos, Cristina

Daca vrei sa inveti si sa meditezi, te astept la cursul de Reiki din 22 iulie 🙂

Mantra pentru arderea karmei negative

Mantra este un cuvant de origine sanscrita si inseamna “eliberarea mintii”. Mantrele sunt in general compuse dintr-un singur cuvant sau o singura propozitie.Prin repetarea silentioasa si continua a mantrei, devine mai usor sa-ti linistesti mintea. Fiecare mantra are un efect subtil diferit. Daca vrei sa inveti mai multe despre mantre, energie si vindecare, participa la cursul de reiki din 22 iulie.

{Video} Numarul de destin al copilului tau

Afla ce Baba e pentru tine

Previziunile destinului din data ta de nastere

Vibratia nasterii este numarul care ne guverneaza viata.  Mai este denumit  “calea în viata”,  pentru ca prezinta trasaturile generale ale personalitatii,  calitatile,  oportunitatile, culoarele care ni se deschid de-a lungul vietii si cele pe care ni le cream singuri.  Numarul care desemneaza vibratia nasterii nu se modifica de-a lungul vietii. El se obtine din data de nastere:

Exemplu: data nasterii - 14.05.1987 Vibratia nasterii = 1+4+0+5+1+9+8+7 = 35 = 3+5 = 8. Vibratia nasterii este 8.

Previziunile destinului. Aduna numerele din data de nastere pana rezulta un numar de la 1 la 9

Posted by Star Matinal on 27 Februarie 2017

Urmareste video: Previziunile destinului din data ta de nastere - Emisiune Star Matinal -Antena Stars 

numerograma-personalizata

 

Vrei sa stii tot ce spun numerele despre tine si destinul tau? Comanda Numerograma ta

Ce simpla e matematica :)

If they had taught us Math using this method, I think most of us would have enjoyed it a lot more!

Posted by David Wolfe on 19 Aprilie 2015

Descopera frumusetea numerelor la Curs Numerologie

Reiki in spitale

Four Reasons Reiki Belongs in Hospitals

Four Reasons Reiki Belongs in Hospitals

Posted by NaturalNews.com on 22 Iulie 2016

Test

excelent

×