Pregatiti-va pentru nemaivazut, nemaiauzit!

   

PREGATITI-VA PENTRU NEMAIVAZUT, NEMAIAUZIT, NEMAINTALNIT!

¬†Cred ca va mai dura ceva pana cand ne vom reintalni cu o energie asemanatoare lunii septembrie si cu o “aliniere” atat de intensa din perspectiva numerologica…Este o perioada care va atinge apogeul in ziua echinoxului – 22septembrie. Intensitatea, neprevazutul, energia, senzatiile, sentimentele vor fi la cote inalte. Poate prea inalte ūüôā

Sfatul meu: Pregatiti-va pentru nemaivazut, nemaiauzit, nemaintalnit !:) 

 Mai intai sa vedem ce se intampla si ce ne spun calculele numerologice:

ANUL UNIVERSAL 2018 = 2+0+1+8 = 11 ; 1+1=2

LUNA UNIVERSALA = 9+ 2 (VIBRATIA ANULUI UNIVERSAL) = 11; 1+1= 2

ZIUA UNIVERSALA ECHINOX = 22 +2 (VIBRATIA LUNII UNIVERSALE) = 2+2+2 =6

Este de notat in primul rand, faptul ca la baza vibratiilor 2, sta NUMARUL MAESTRU 11.

Numarul Maestru 11 va impregna anului  si lunii septembrie extrem de multe revelatii, impulsivitate si exigenta. Reprezinta inceputul cunoasterii lui Dumnezeu si al constiintei spirituale la nivelul intregii umanitati. Aduce cu sine vibratii psihice foarte profunde si pentru ca are o prezenta egala de elemente masculine si feminine, acest lucru ofera o dovada, o provocare.

Este asociat si cu deschiderea mentala, cu intuitia si cu viziunile mistice. Daca pana acum nu ati inteles lectia spiritualitatii, a dezvoltarii personale, a intelegerii planurilor subtile si a faptului ca suntem energie pura, in acest an, aceste aspecte va vor iesi in cale pana cand va suflecati manecile ca sa le rezolvati, sa le intelegeti, sa evoluati.

Numarul Maestru 11 va conduce spre o mare deschidere catre tot ce tine de accesarea,invatarea si practicarea terapiilor alternative, complementare.

Imprima tendinta de vindecare holistica, mai intai a sufletului si spiritului prin intelegerea cauzelor spirituale pentru vindecarea corpului. 

Arata ca daca nu suntem in echilibru si armonie cu noi insine, cu Sinele nostru Superior, manifestarile concrete nu se pot realiza, din contra. Intensifica misticismul, imaginatia, creativitatea si capacitatea de a fi medium. Transmite luciditate, perseverenta si intuitive.

In dragoste, aduce sensibilitate la nevoile partenerului si amplifica romantismul. Favorizeaza atitudinile spirituale, artistice si in avangarda. In anumite perioade, va transmite un spirit vizionar si profetic.

PE DE ALTA PARTE, NUMARUL MAESTRU 11 VA AMPLIFICA  TRADARILE SI PREZENTA INAMICILOR SECRETI.

Domina inteligenta omului si o guverneaza. Daca este bine gestionat, duce la succes si la cucerirea maselor. In caz contrar,insa, chiar si o mica eroare sau o ignorare poate duce la o cadere neasteptata.

Totodata, va accentua nervozitatea, depresia si complexele de inferioritate care, la randul lor, determina perceptii inselatoare si comportamente distructive. Emfatizeaza egocentrismul, timiditatea, caracterul mincinos si falsitatea. Aduce iluzii si asteptari in contrast clar cu realitatea si dorinta de singuratate totala. Va provoca reflectii interioare false cauzate de diverse frici si fobii. 

Pe de alta parte, luna septembrie si ziua echinoxului vor sta si sub influenta numarului 2 care pune in prim plan energia feminina si capacitatea de a intelege valorile umane. Nu planificati nicio schimbare majora, preferati echilibrul si va fi bine!

Va fi un o perioada de asteptare, de scadere a energiei si entuziasmului, de triere a relatiilor, de cooperare, de colaborare, de parteneriat.  

Vibratia numerologica 6 a zilei universale aduce in egala masura casatorii si divorturi, amplifica manifestarile emotionale si infruntarea fricilor. Este o zi de generozitate si uneori chiar cheltuieli nesabuite. Viata de cuplu, relatiile sunt favorizate, in prim plan. Exista suficient timp pentru a medita sau pentru a va face planuri.

Prietenia si parteneriatul prospera, in intervalul de timp dominat de aceasta vibratie, cooperarea cu cei din jur se va face mai usor decat de obicei, sensibilitatea este sporita si se face simtita prezenta iubirii si a afectiunii.

Se pot gasi parteneri de afaceri, parteneriate noi aduse, derulate sau conduse de femei. Va fi un avant in domeniul financiar, dar vor fi favorizate afacerile din domeniile de infrumusetare, moda, make-up, spiritualitate etc. In privinta banilor, e bine sa fie economisiti. In sanatate, vor fi oscilatii de temperament, stari fluctuante, mai ales pe zona emotiilor care vor fi resimtite pregnant. Financiar va fi o perioada a generozitatii si poate chiar a cheltuielilor din impuls.

 

Lectia va fi formarea de relatii corecte, echitabile si echilibrate, precum si reglarea raporturilor cu femeile, in special cu mama.

Daca nu ati invatat sa va exprimati sentimentele, in aceasta perioada va veti confrunta cu situatii limita, relatii nearmonioase, iubiri incheiate brusc.

La capitolul sanatate, va aduce tensiuni, oboseala cronica si afectiuni ale sistemului digestiv, tulburari ale somnului, stari de slabiciune fizica si psihica si o usoara anxietate. Atentie la indigestie, constipatie cronica, diaree. Diabetul si astmul vor fi afectiunile care se vor acutiza.

Ziua echinoxului de toamna sta sub vibratia numarului 6. Numarul 6 reprezinta concetrarea fortelor umane care, cautandu-si forma si domeniul de manifestare vor afla echilibrul ce confera omului noblete fizica si spirituala, atragandu-l in univers. 
 
Va fi o zi benefica pentru persoanele nascute sub semnul acestei vibratii (numar de destin) care dau dovada de omenie, generozitate, ingaduinta, sunt demne de incredere prin corectitudinea, nobletea, calmul si siguranta pe care firea lor o emana; sunt permanent interesate de bunastarea celorlalti, dar mai ales a familiei, pentru ca numai fericirea si linistea caminului vor da un sens existentei lor.
 De aceea, impotriva unui factor exterior, care ar ameninta sa puna in pericol stabilitatea caminului, reactioneaza violent, pierzandu-si cumpatul. Pentru a-si salva casnicia sunt in stare de orice.

La nivel general, va fi o zi ce va indemna spre familie, relatii cu cei apropiati, grija si tandrete. Va fi o zi plina de iubire neconditionata in care suntem dispusi sa ne aratam sensibilitatea, emotia si empatia.

Ne vom simti carismatici, linistiti si dispusi sa facem compromisuri daca e cazul, mult mai usor. Conversatiile cu familia sau prietenii pot fi mult mai fluide si revelatoare.

Sentimentle vor fi discutate deschis, fara ocolisuri sau temeri. 
Sfatul meu: Lasati-va purtati de ceea ce va spune INIMA!

COMANDA NUMEROGRAMA PERSONALIZATA! AFLA CE ITI REZERVA VIITORUL!

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×