Vorbareata Vishuddha

vorbareata vishuddha

Numerologia chakrelor a ajuns astazi la cea de a 5-a chakra – VISHUDDHA.

Atat numarul 5 cat si chakra Vishuddha sau chakra gatului, pun la treaba energia comunicarii cu sine si cu ceilalti. 

 

 HAI SA VEDEM 5 CARACTERISTICI SI CUM PUTEM IMBUNATATI NIVELUL ENERGETIC AL CHAKREI

# 1. Fii clar

Ca atunci când vorbiți cu prietenii, colegii sau subordonații, atunci când dați instrucțiuni, trebuie să fiți clar cu ceea ce doriți să se întâmple.

Dacă mesajul tau nu este clar, metoda ta de comunicare nu va fi eficientă, atunci răspunsul Universului la cererea ta va fi cu siguranță nesatisfăcător.

# 2. Go with the flow

Afla că atunci când iti exprimi intențiile, cand vorbesti cu tine insuti s-ar putea să dureze ceva timp pentru a se materializa. Nu te aștepta ca ele să apară chiar în fața ta imediat.

Spune-i Universului dorințele tale și apoi uita-le!

# 3. vorbeste cu tine! sincer!

Așa cum am menționat mai devreme, atunci când ai un mesaj, e bine sa il transmiti cat mai bine pentru a te asigura sa se realizeaza corect. Modul prin care îl trimiți va influenta felul în care se va întoarce la tine. 

Dincolo de modul in care comunici cu ceilalti, cel mai important este sa vorbesti cu TINE!

Fii sincer, clar si constant in a vorbi cu tine despre defectele, calitatile, dorintele si visurile tale!

 

# 4. Fii pasionat

Uneori Universul ne trimite semne sau ne direcționează spre calea unde vom găsi ceea ce vrem, dar suntem prea ocupați să căutăm semnalele aparte si speciale si le ignoram pe cele care sunt de fapt acolo. Fiți conștienți de lucrurile simple din jurul vostru, de oportunități, de schimbările din jurul vostru. Uneori când simțim că nu ni sa dat ceea ce vrem, este de fapt pentru că nu citim semnele potrivite sau semnele corecte.

# 5. Fii recunoscător

Indiferent de situația în care te afli, fii recunoscător! Când diminuezi plângerile tale catre Univers, creezi mai mult spațiu de manifestare a dorintelor.

 Ceea ce veți canaliza în cele din urmă, va fi viața pe care o trăiți.

 Traieste-ti viata pe care o doresti!

Acest curs de 8 ore te va invata toate tainele cristalelor si pietrelor semipretioase. Cristalele sunt surse puternice de energie. Vibratiile lor subtile rezoneaza cu energiile corpului uman si produc schimbari benefice profunde ale fizicului, emotionalului si spiritualului.

Vei putea sa utilizezi cristalele atat pentru propria vindecare, armonizare si abundenta, cat si in terapia si consilierea altor persoane

contact

Cristina Udrescu - cristina@8infinities.com / 0724.364.843 www.8infinities.com

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online