Relax.Rejuvenate.Recharge Workshop 17 februarie

PARTICIPA LA UN WORKSHOP DEDICAT STARII TALE DE SANATATE – Invata sa te hranesti sanatos!

 
Relax.Rejuvenate. Recharge este ghidul tau care iti va imbunatati nivelul energetic, inspira creativitatea si vindeca trupul, mintea si spiritul.

 

Stii foarte bine ca alimentatia este foarte importanta pentru o stare de sanatate buna. Ai auzit ca e bine sa mananci sanatos, dar cu siguranta stii si faptul ca suntem UNICI si e bine sa ai grija ca alimentatia ta sa fie adaptata unicitatii tale.

La workshopul Relax. Rejuvenate.Recharge vei invata tehnici, instrumente, informatii si cunostinte practice si personalizate care sa te ajute sa iti ameliorezi starea  de sanatate, sa iti reglezi energia chakrelor, sau sa iti schimbi tiparele mentale si emotionale.

Surendra, instructor autorizat din India, te va ghida prin lumea Pranayama, Chakre, Ayurveda, Meditatie.

Iti va oferi solutii practice si  personalizate care sa aiba efecte imediate si concrete pentru tine.

 Vei descoperi elemente teoretice dar si sfaturi utile. Cu siguranta, iti doresti sa ai o sanatate mai buna si sa stii exact ce ai de facut pentru a o avea.

Participa daca esti in cautarea unei solutii pentru rezolvarea unei afectiuni fizice (stress, oboseala, greutate etc), emotionale sau pur si simplu vrei sa te dezvolti. Nu este necesar sa ai cunostinte din domeniile abordate, iar daca ai deja, te asigur ca vei descoperi multe altele incitante si revelatoare.

Detalii workshop:

* Orar: .15.oo – 18.00

* 16 februarie

* cost  – 130 lei

* Participarea pe baza de inscriere si confirmare

 LOCATIA: Centrul 8infinities – Strada Pietei, nr. 20 

Contact: 0724.364.843; cristina@8infinities.com

Sharing is caring..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestPrint this page

Comments are closed.

Test

excelent

×

Omg... this sale is crazy!

Days
Hours
Minutes
Seconds

curs numerologie online