fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Previziuni Numerologice Noiembrie 2019

2019 AVEA ATAT DE MULT POTENȚIAL DUPĂ INTENSITATEA anului 2018 …

Energia Universala 3, care a trecut prin colectiv de la 1 ianuarie, a promis că va oferi încredere, auto-exprimare și creativitate ușoară. Cu toate acestea, din păcate, realitatea pentru mulți a fost cu totul invers!

Am auzit de la oameni din întreaga lume că anul acesta a fost plin de provocări, distrageri și copleșire. Așadar, dacă planurile tale pentru anul 2019 s-au dat peste cap si v-ati ocupat mai mult cu „stingerea” de focuri și diminuarea de daune interminabile care ti-au ocupat cea mai mare parte a timpului …Ei bine, nu ești singur! Și nu, nu ai fost abandonat de Univers! Toate acestea te-au pregătit pentru ceva mult mai mare. Și începe foarte, foarte curând ..

Bine ați venit la… ABIS

În fiecare an, 31 octombrie marchează vechiul festival al lui Samhain (cunoscut popular ca Halloween), când vălurile dintre lumea fizică și spiritul devin mai subțiri, aducându-ne mai aproape de adevărul și dorințele noastre cele mai profunde. Aceasta marchează poarta Abisului – o perioadă întunecată de energie intensificată între 31 octombrie și 31 decembrie, care este considerată o fereastră puternică de transformare. Este un moment pentru introspecție și pentru desființarea și eliberarea de căi vechi, pentru a face loc renașterii și reînnoirii care vine odată cu Anul Nou.

Luna noiembrie este guvernata de puternica energie a numarului 5

Vibratia numarului 5 ne va da in balansoar, la propriu si la figurat. Vom asista la schimbari bruste, neasteptate, nimic nu este ceea ce pare.

Va aduce cu sine agitatie, anxitate, nestatornicie. 5 grabeste, misca si transforma….Ce? …. TOTUL!!

Asadar, nu te mira daca ti-ai facut un plan si acesta nu mai e valabil in urmatoarele 5 minute. Nu te stresa daca toti brusc vor trage de tine si vor dori sa iti spuna ceea ce ii apasa. 

Luna noiembrie va predispune la foarte multe calatorii, exprimare a emotiilor si sentimentelor, dar si la foarte multe schimbari. Acum depinde doar de tine daca iti vei canaliza energia spre o schimbare pozitiva 🙂

Numarul 5 te va impinge de la spate sa incepi foarte multe proiecte noi, sa iti dai o sansa sa te reconstruiesti si sa te regasesti. 

Atentie insa ca in acelasi timp, aduce o mare dorinta de libertate….in orice, dar cu precadere in relatii. Putem asista in noiembrie, la ruperea unor relatii ce pareau stabile. 

Sfatul meu este sa nu te arunci in primul impuls, sa stai pret de o clipa, sa respiri, sa te uiti unde ai gresit si abia mai apoi sa iei o decizie. 

Si ca si cand toate aceste tendinte nu ar fi fost suficiente, luna noiembrie mai are o surpriza….

11/11: PORTALUL PUTERII PSIHICE ȘI A ABUNDENTEI

Pe 11 noiembrie, codul 11/11 deblochează un portal mult așteptat pentru a-ți stimula și îmbunătăți rapid conexiunea cu stări superioare de conștiință. În numerologie, 11 este un număr Maestru, care este un număr unic de creativitate, sensibilitate și intuiție. Dacă priviți forma numărului 11, acesta reprezintă doi piloni, o poartă cosmică, care deschide un portal direct între inspirație (1 energie) și intuiție (11 energie).

 

Dublați din nou acest lucru (11/11) și vorbim despre Conectivitate Divină! Energia care curge prin aceste numere, în această zi o dată pe an, provine direct de la Sursă și deține cea mai pură frecvență de creativitate și manifestare posibilă.

Nu numai că 11 noiembrie este o zi dubla - 11, dar 11/11 se reduce la numărul 4 (1 + 1 + 1 + 1 = 4).

Ca număr de materie, bani și manifestare fizică, 4 vine ca o amintire în timp util, că TU co-creezi cu Universul.

Ai capacitatea de a manifesta orice îți dorește inima, deci nu o pierde.

În plus, întrucât 2020 este un 4 An Universal, portalul 11/11 din acest an stabilește tonul pentru ceea ce va aduce noul deceniu.

Previziuni pentru fiecare vibratie de nastere

Calculeaza-ti vibratia de nastere-Ex: 25.6.1975 ; 2+5+6+1+9+7+5 =35; 3+5 = 8 -vibratie de nastere

 Vibratie nastere 1- Luna noiembrie te va te pune la treaba. Tu nu prea stii cum sa te exprimi si sa iti arati emotiile, asa ca acum asteapta-te sa fii pus in situatii in care vei fi fortat sa le arati. 

Vibratie nastere 2 – Pentru tine, noiembrie s-ar putea sa nu fie neaparat foarte confortabila. Iti va cam zgaltai orgoliul, ego-ul. Vei trece cu bine doar daca iti asumi faptele, cuvintele si daca…te vei ierta.. 🙂

Vibratie nastere 3 – Iti recomand sa fii atent la carusel 🙂 Tendinta ta de a cheltui din impuls are toate sansele sa fie pe cai mari. Gandeste-te daca chiar ai nevoie de acele lucruri si totul va fi bine.

Vibratie nastere 4 – Conectarea ta cu Divinitatea se va resimti foarte frumos si bine. Vei fi binecuvantat cu oameni frumosi si dragi care sa iti fie alaturi neconditionat. Daca nu ai un job, suna un prieten 🙂 te va ajuta si iti vei gasi locul de munca dorit. 

 Vibratie nastere 5 – Tu esti rasfatatul lunii. Vei fi o explozie de bucurie, comunicare si distractie. Atentie sa nu exagerezi insa, pe niciun plan al vietii tale.

 Vibratie nastere 6 -Ceva munca, putina distractie si doua, trei iesiri pot fi solutia pentru a trece cu bine de noiembrie. Sfatul pentru tine este sa nu iti activezi brusc dorinta de sefie.

Vibratie nastere 7 -Octombrie nu te-ai simtit prea bine, dar iata ca noiembrie e generos cu tine si se revanseaza. Parca renasti, esti plin de vitalitate si dorinta de a trai. Foarte frumos 🙂

Vibratie nastere 8 -Pusi pe teaba, negocieri, contracte…cam asa e tendinta pentru tine in noiembrie. Muncesti mult, dar nu neglija sanatatea deoarece pot sa apara stari de epuizare, oboseala. 

Vibratie nastere 9  – Stii toata generozitatea ta, nu?  Acum vei avea ocazia sa vezi cum se revarsa spre tine din partea celorlalti. Vei avea senzatia de binecuvantare Divina

Programeaza o consultatie si afla cum sa iti faci viata mai usoara

  • Reducere!

    Numerograma personala

    150,00 lei 120,00 lei
    Adaugă în coș

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *