fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Bine te-am regasit! 🙏❤️

Poate ca si tu stai acasa in aceste vremuri sau cel putin ai mai mult timp pentru tine.

Indiferent care este motivul, eu astazi iti vin in sprijin si te indemn sa iti acorzi macar cateva minute zilnic sa MEDITEZI. 🙏❤️

Stii foarte bine ca meditatia are extrem de multe beneficii, de la relaxare mentala, eliberarea stresului, anxietatii, ridicarea nivelului energetic, intarirea sistemului imunitar si multe altele. 

☯️ Meditatia este medicamentul sufletului ☯️

Cristina Udrescu

Insa nu mereu este usor sa meditam. Imi aduc aminte de prima mea meditatie in urma cu peste 10 ani 🙂  Mi se invarteau prin cap un milion de ganduri si mi se parea ca nimic din ce fac nu e in regula.

Ca sa iti fie mai usor sa meditezi, practica pentru inceput meditatia ghidata. Cateva recomandari pentru cine practica pentru prima data:

  • alege un loc confortabil de meditat
  • asigura-te ca telefonul si orice alta sursa de zgomot sunt inchise
  • stai intr-o pozitie confortabila, PADMASANA – semi-lotus este de preferat. Nu este indicat sa meditezi intins pe spate
  • cand asculti meditatia ghidata nu e important sa urmaresti cuvintele, ci lasa-te purtat de energie
  • daca faci meditatia direct de pe telefon, e recomandat sa ai casti

Alaturi de meditatiile ghidate, tonurile binaurale reprezinta o modalitate eficienta si testata de a ridica vibratia energetica. 

Sunt artefacte ale activității creierului sau sunete aparente cauzate de stimuli fizici specifici. Acest efect a fost descoperit în 1839 de către savantul prusac Heinrich Wilhelm Dove, câștigând o mai mare apreciere din partea opiniei publice în secolul al 20-lea, care se baza pe afirmațiile ce veneau din partea comunității de medicină alternativă, care susținea că tonurile binaurale ar putea ajuta la inducerea relaxării, meditației, creativității și ale altor stări mentale dorite. Efectul asupra undelor cerebrale depinde de diferența de frecvență a fiecărui ton: de exemplu, dacă într-o ureche au fost redate tonuri de 300 Hz și 310 Hz în cealaltă, atunci tonul binaural ar avea o frecvență de 10 Hz.

Creierul produce un fenomen care rezultă în pulsații de joasă frecvență în amplitudine și localizarea sunetului unui ton, perceput când două tonuri la frecvențe puțin diferite sunt prezentate separat, una pentru fiecare dintre urechile unui subiect, utilizați căști stereo. Un ton sonor va fi perceput, ca și cum cele două tonuri s-au îmbinat în mod natural, înafara creierului. Frecvențele tonurilor trebuie să fie mai joase de 1.000 de hertzi pentru ca tonul să fie remarcat. Diferența dintre cele două frecvențe trebuie să fie mică (mai mică sau egală cu 30 Hz) pentru ca efectul să se producă, în caz contrar, cele două tonuri vor fi auzite separat, și nici un ritm nu va fi perceput.

Sistemul imunitar este cel care protejeaza de virusi, bacterii, ciuperci si recunoaste corpul strain pe care il „ataca”. 

La nivel energetic sistemul imunitar este in stransa legatura cu starile emotionale traite si de suferinta puternica. Pazeste fortareata fizica si emotionala si raspunde instant tuturor tipurilor de ganduri, negative si pozitive. Astfel, toate gandurile legate de furie, frica, panica, spaima nu fac altceva decat sa scada rapid nivelul energetic al sistemului imunitar.

🎧 🙏 Ia-ti castile, aseaza-te confortabil si asculta TONUL BINAURAL

☯️ TON BINAURAL PENTRU RIDICAREA SISTEMULUI IMUNITAR

Daca vrei sa lucrezi cu mine  in sesiuni private de meditatie si respiratie, nu ezita sa ne vedem online prin Video Facebook  sau platforma ZOOM. Ma gasesti aici : Cristina Udrescu  sau Whatsapp – 0724.364.843. | email: cristina@8infinities.com

☯️Meditatii ghidate live - grup online

Daca vrei sa te alaturi programului online GRATUIT care va incepe saptamana viitoare, tot ce ai de facut este sa imi lasi adresa ta de email si vei primi toate detaliile 🙂

VREAU SA STIU 🙂

Iubire si lumina, Cristina

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *