fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

21.12.2019

2+1 =3; 1+2=3; 2+0+1+9=3 = 333

Daca ati crezut ca anul 2019 s-a incheiat si nu ne mai rezerva nicio surpriza, iata ca ne-am inselat. 🙂 Nici nu se putea altfel dupa un an spectaculos, spumos, plin de viata dar si de evenimente neprevazute.

Comanda Raportul Numerologic Personalizat pentru 2020! Rescrie-ti anul cu ajutorul numerologiei.

Mai aduce o ultima surpriza, un adevarat cadou care sa ne pregateasca pentru viitor, anul ce va sa vina. (Citeste aici Previziunile Numerologice 2020) Insa, pana atunci, hai sa vedem ce ne rezerva aceasta zi.

Numarul 333 are un mesaj puternic

Ca numerolog, sunt adesea intrebata ce inseamna numerele care se repeta, ce mesaj aduc si cum se face ca ele apar in detalii mici.

Deci, ce încearcă să vă spună numărul 333 ?

În primul rând, să ne uităm la numărul 3 în sine.

3 se referă la comunicare, înălțarea inspirației, performanță, cuvântul scris, comunicarea verbală (cânt, predare, consiliere, prelegere), socializare, bucurie, auto-exprimare și sensibilitate emoțională.

Oricum, acestea sunt cele mai importante.

Simbolismul inerent numărului 3 are legătură cu tranzițiile, schimbările, călătoriile și trezirea spirituală.

Adesea, oamenii vor vedea 333 când vor trece (sau vor avea în vedere) o tranziție mare în viața lor – cu o schimbare de relație, un loc de muncă sau o carieră, o mișcare geografică.

Asadar, ziua 21.12.2019 aduce o mare tranzitie si schimbare activand pentru ultima data toata forta si caracteristile anului.

Cei 3 reprezintă Treimea – minte, corp, spirit. Tată, Fiule, Duh Sfânt. Orice afiliere „tri” cu care rezonezi.

De asemenea, vă puteți gândi la cei 3 ca la energia nașterii – a creșterii.

Gândiți-vă la numărul 1 ca individ. 2 este numărul parteneriatului. 3 poate fi privit ca 1 + 1 = 3 din punct de vedere al nașterii și creșterii.

Energiile masculine și feminine se contopesc pentru a crea o viață nouă.

Deci, acum înapoi la terra firma (ca să zic așa).

Mesajul principal al numarului 333 este că Maeștrii Inaltati vă răspund – gândurilor, intențiilor, acțiunilor, dorințelor și eforturilor voastre.

Acesta este mesajul lor pentru voi că va sunt alaturi si va sprijina. Comunică că sunt la îndemână – pregătiți, dispuși și capabili să vă ajute și să vă susțină.

În acest sens, mesajul secundar este:

DACĂ NU ÎNTREBI, NICI NU VEI PRIMI RASPUNS!

Vă confruntați cu o problemă personală? Lucrezi pentru a-ți duce afacerea la nivelul următor? Ești confuz în ceea ce se întâmplă în viața ta? Azi e momentul să solicitați ajutor și asistență. Cere pentru a primi sustinere! Nu mergeți singur!

333 vă oferă „degetul mare” dacă lucrați la a-i servi pe alții într-un mod vesel, pozitiv și înălțător. El spun: „Continuați! Faceți o treabă grozavă. Nu lăsați nicio întârziere minoră să vă demoleze viziunea. Ia măsuri corecte și suntem aici cu tine pentru a șterge calea cât mai mult posibil. „

Vi se cere să vă echilibrați mintea, corpul și spiritul.

Va doresc spor la schimbari 🙂

Cristina Udrescu

Numerolog

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *