fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Stimulează-ți MINTEA

  • Fiți conștienți de gândurile voastre. Tot ceea ce credeți, spuneți sau simțiți, devine realitatea voastră. Deci, atenție la ceea ce se întâmplă în mintea ta și luați măsuri pentru a transforma lucrurile atunci când este cazul. De exemplu, data viitoare când vă apare un gând negativ, faceți-vă timp să il constientizati si recunoașteți, să vă întrebați dacă ideea este adevărată sau dacă este benefică pentru dvs. și apoi să o respingeți și să o transformați în pozitiv.

• Citiți o carte de vibrații ridicate. Dacă știi mai multe despre mine, cu siguranta m-ai auzit spunand cât de mult cred ca e important că citim cărțile de dezvoltare personală. Studiez în fiecare zi și mă simt întotdeauna mai bine după ce citesc decât înainte. Citirea cărților cu vibrații ridicate, cum ar fi „Cine sunt eu”, „Emotii vindecatoare”, „Conversatii cu Dumnezeu” (și mii de alte cărți), vă va face să vă simțiți mai bine, vă va transforma viața.

• Vizualizați și meditați. De prea multe ori, ne grăbim prin zilele noastre cu un creier împrăștiat care ne lasă într-o stare de haos și anxietate. Vizualizarea și meditația nu numai că vă pun într-o stare de spirit liniștită, ci ajută și să atrageți ceea ce doriți în viață. Doar 10-15 minute pe zi pot face minuni pentru vibrația ta.

• Găsiți ceva frumos și apreciați-l. Frumusețea este în jurul nostru, dar de atâtea ori ne plimbăm cu ochii. Încetați să vă grăbiți pentru o clipă și faceți timp să vă uitați în jur sau să stați la soare și să vă apreciați împrejurimile.

• Repetarea afirmațiilor. Spuneți lucruri care vă inspiră de 100 de ori pe zi. Ele pot declara simple, cum ar fi eu fericit, eu sunt prosperă, sau ma schimb. S-ar putea să nu credeți încă, dar cu practică, veți vedea rezultatele. Ai aici cateva afirmatii-mantre care te vor ajuta foarte mult.

• Stabiliți o intenție pozitivă înainte de a merge la culcare. Chiar înainte de a vă culca, intenționați să vă bucurați a doua zi. Imaginați-vă că lucrurile minunate se întâmplă de când te ridici până când te duci la culcare. Veți fi uimiți de impactul pe care îl are asupra perspectivelor și experiențelor dvs.

Schimbați focalizarea

• Scrieți 10 lucruri pentru care sunteți recunoscător. Acesta este un exercițiu atât de frumos. Făcând o listă de recunostințe vă schimbă vibrația de la concentrarea asupra a ceea ce nu aveți la ceea ce este deja abundent în viața voastră. Și asta trimite un mesaj pentru care doriți să fiți mai recunoscători.

• Trimiteți iubire catre trei persoane care vă deranjează. Fa acest lucru după ce iti completezi lista de recunoștință în fiecare dimineață. Este posibil să nu fie ușor de făcut la început, dar vă promit că vă va ridica spiritul și vă va face să vă simțiți mai liberi de fiecare dată când o faceți.

• Fii bun cu ceilalți! A darui ceva unei alte persoane (fără a aștepta la nimic în schimb) vă schimbă gândirea de la „Nu am suficiente” sau „Vai de mine”, la „Am mai mult decât suficient pentru a da altora.” Abundența este o vibrație ridicată.


•  Razi! Nu este nimic ca un râs bun pentru a vă îmbunătăți starea de spirit și pentru a vă ridica starea energetică. Osho a spus odată: „Viața ca atare trebuie luată ca o glumă cosmică – și apoi brusc vă relaxați, pentru că nu este nimic de spus. Și în această foarte relaxare ceva începe să se schimbe în tine. „Luminozitatea este cea mai bună cale de a aborda aproape toate dilemele din viața ta. Când sunteți într-o luptă sau un argument cu cineva, încercați să administrați un pic de umor situației. Se poate schimba întregul câmp energetic al camerei. Dacă vă aflați într-un cerc negativ de gândire, reveniți la ceva care te-a făcut să râzi în trecut. Nimic nu merită niciodată daca nu e în pace.

• Ascultați muzica pe care o iubiți. Muzica schimbă frecvența dvs. făcându-vă fericiti.

• Spune ceva frumos unui străin. Cuvintele tale contează. Folosirea lor pentru a ridica alții vă pune într-o vibrație ridicată. Vibrația ta suferă când bârfești sau vorbesti prost de alții.


Schimbați-vă mediul

• Plimbare în natură. Organismul nostru are nevoie de lumină naturală (soare) și aer natural. Natura oferă frecvențe armonice compatibile cu frecvențele noastre personale. Sunetele naturale ale cântătoarelor de păsări și vântul care se deplasează prin copaci ne ajută să reducem stresul, ceea ce, la rândul său, ridică frecvența vibrațională. Dacă nu vrei să te plimbi, găsește-ți o bucată de pământ sit e vei reconecta cu Mama Pământ. Ea va lucra magia ei.

• Ordonati-vă spațiul. Un spațiu dezorganizat, neîngrijit, confortabil și spațiu de viață este atât un simptom, cât și o sursă de stres. Curățați mizeria și vă veți ridica vibrațiile.

• Aduceți în spatial tau flori proaspete. Florile din casă vă îmbunătățesc instantaneu starea de spirit și vă pot ajuta să vă simțiți mai puțin îngrijorați și îngrijorați. Fiți conștienți de corpul vostru!

• Fiți conștienți de alimentele pe care le consumați. Ați auzit expresia „Tu ești ceea ce mănânci”. Dacă doriți să vă ridicați vibrațiile, mâncați alimente cu frecvențe înalte (cum ar fi fructele și legumele). Începeți să acordați atenție modului în care anumite alimente vă fac să simțiți corpul.

 • Bea apă. Întotdeauna beți multă apă pentru a vă ajuta corpul să elimine toxicitatea zilnic. Toxicitatea are un impact semnificativ asupra vibrațiilor noastre, așa că trebuie să facem ceea ce putem pentru a reduce impactul în interiorul și în jurul nostru.

• Sangele tau e motorul tau! Cu cat te deplasezi mai mult, cu atat creste vibratia ta. Așa că fiti activi. Dansați-vă, mișcați-vă corpul!

• Faceți yoga, pranayama sau Reiki care vă propune să vă schimbați vibrația mentală.

• Săriți în sus și în jos. Cercetările arată că simpl acțiune de a sari excită celulele din organism și le face mai sănătoase.

• Faceți un duș sau o baie pentru a spăla stresul și a vă ridica vibrațiile.

Legea vibrației este reală. Frecvența dvs. de energie și vibrațiile se referă direct atât la gândurile dvs., cât și la mediul înconjurător. Deci, dacă ceva rezonează la o frecvență energetică mai puternică decât tine, acel nivel de frecvență vă atrage ca un vortex. Din acest motiv, fiți conștienți de ceea ce se întâmplă în interiorul vostru și în jurul vostru. Înconjurați-vă cu ceea ce doriți în viață, umpleți mintea cu pozitivitate și scop, trimiteți iubire tuturor celor din jurul vostru și trăiți în fiecare zi cu intenții bune.

Sa va fie de folos.

Iubire si lumina,

Cristina

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *