fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

8infinities-energie reiki

Hotararea de a obtine bunastarea maxima pentru toate fiintele simtitoare, ce intrece chiar si puterea giuvaierului ce indeplineste dorinte, sa imi fie mereu scumpa.

Ori de cate ori ma asociez cu altii, sa pot gandi ca ma aflu pe locul cel mai de jos intre ei si din adancul inimii mele sa ii consider superiori.

In toate actiunile, sa am puterea sa-mi cercetez mintea si in momentul in care apar deziluziile, punandu-ma pe mine si pe altii in pericol, sa le pot infrunta cu tarue si sa le evit.

Cand vad fiinte cu un caracter rau, impulsionate de nonvirtuti violente si nefericire, sa am puterea sa le pretuiesc ca si cum as fi gasit o comoara rara.

Cand altii, din invidie, ma trateaza urat, prin defaimare, abuz si altele de acest fel, sa am puterea sa ma declar invins si sa le ofer victoria.

Cand cineva caruia i-am oferit speranta ma raneste profund, sa am puterea sa il pretuiesc ca pe un guru suprem.

Pe scurt, sa pot oferi direct si indirect beneficii si fericire tuturor mamelor mele. Sa le pot lua asupra mea, in secret, actiunile care aduc durere si suferintele mamelor mele.

Toata acestea sa ramana nemurdarite de petele celor opt principii lumesti; sa pot, percepand toate dharmele ca iluzorii, sa raman liber din stransoarea existentei ciclice.

autor: Trijang Rinpoche

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *