fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

“A fost odata ca niciodata…” ar putea incepe o epistola care sa iti descrie o intalnire de neuitat intre frumoasa Fata Morgana si Unicornul roz stralucitor..dar tu stii cu siguranta ca povestile, basmele si snoavele sunt spuse doar pentru a ii adormi pe cei mici..iar povestea noastra nu vrea sa te adoarma, ci din contra, sa te puna nitelus pe ganduri, poate J

Pana la urma toata lumea in ziua de azi vorbeste cu har si sarg despre asumare, despre inaltare vibrationala si crestere de orice fel.

La inceput, cu totii facem cunostinta cu Fata Morgana, in cazul de fata ASUMAREA.

Ti-ai pus vreodata intrebari precum “ce este” si cu “ce ocazie prin viata ta”? Definitia simpla si clara a asumarii in termeni psihologici ne spune in felul urmator: “ A lua ceva asupra sau pe seama sa; a se angaja să îndeplinească ceva. A-și asuma o răspundere.

“A lua ceva asupra sa” este fara indoiala un fapt pe care nu il poti face usor. Necesita multa forta interioara, constientizare, dorinta de evolutie si nu in ultimul rand, pozitivitate. “A lua asupra sa” este o sintagma ce sperie la inceput, prin conotatia negative pe care o poti percepe. Si poate chiar asta o face o Fata Morgana. Pentru ca cine ar vrea sa aiba mai mult pe umerii sai, nu?

Pana la urma, nu vrei sa fii uriasul Atlas!

 Dar fara a pune responsabil umarul la propria evolutie, ASUMAREA ramane DOAR o Fata Morgana. Ramane o vorba in vant, pe care o rostesti fara sa te gandesti prea mult, fara sa parcurgi drumul anevoios uneori, de lucru interior, de uitare in oglinda, constientizare si poate chiar de exercitiu chirurgical prin care accepti ca ai de taiat pentru a vindeca.

Asumarea ramane o frumoasa Fata Morgana daca nu parcurgi acceptarea, daca nu constientizezi frica ce sta la baza lipsei de asumare. Aici, adesea, Fata Morgana este ajutata de prietena de o viata “blamarea exteriorului”. Natura umana este construita intrinsec sa priveasca automat catre exterior si foarte putin catre interior.

E de milioane de ori mai usor sa “arunci pisica”, sa spui ca lumea in general este de vina pentru ce ti se intampla. Si pana la un punct, stii ce? FUNCTIONEAZA! De fapt, ai ILUZIA ca functioneaza.

Pentru ca mai devreme sau mai tarziu, exteriorul cade, pica gratios si te vei trezi intr-un mod brutal cu situatia neasumata in fata ta. Si nu oricum! Va avea o forta dubla, tripla si va lovi precum un uragan. Ceea ce nu este acceptat, ci doar bagat sub pres, ignorant sublim, nu face altceva decat sa capete si mai multa forta , energie si impact.

De cele mai multe ori, nu iti asumi acele lectii, etape sau intamplari care sunt cu adevarat menite sa te transforme, sa te ajute sa cresti, sa evoluezi. Si mai este un mare adevar aici care are loc si care este destul de greu de acceptat: Asumarea nu se intampla pe ceea ce iti doresti tu sa transformi sau in acel capitol al vietii tale pe care vrei depasit sau dezvoltat.

Vine pe ceea ce ai NEVOIE CU ADEVARAT!

De obicei, pe acel segment care iti place cel mai putin, pe care nu il bagi in seama sau pe care, din nou, il ignori, sau si mai rau, il crezi si ai iluzia ca l-ai rezolvat, depasit.

Cand esti in pragul unui salt, al unei mari transformari, o crestere pe spirala, toate structurile interioare sunt animate pentru a te putea propulsa. Ele sunt activate, inclusiv propriile programe de autosabotare pentru ca si ele inmagazineaza energie.

In acest sens, cresterile sunt inevitabile iar toate dificultatile, problemele, depresiile, furiile, fricile – toate programele negative care ies la suprafata- nu sunt decat neasumarile trecute – tot ce aveai de facut, de inteles, de comunicat si n-ai facut-o la timpul potrivit.

Intotdeauna vei avea de ales pentru ca Universul-Dumnezeu si Liberul Arbitru au conspirat spre bine tau cel mai inalt. Ai de ales intre: a alerga la nesfarsit dupa Fata Morgana sau de a te sui pe Unicorn.

Procesul alchemic este destul de simplu: ia o oglinda si uita-te la tine! In interiorul tau! Intreaba-te: ce din tine nu te lasa sa iti asumi? Care este cauza fricii tale?

Procesul alchemic face ca Fata Morgana sa se transforme in Unicorn. Unicornul apare cand iti asumi totul! Iar Asumarea tuturor nerealizarilor – a momentelor in care nu ai fost tu insuti la cea mai inalta valoare – te elibereaza!

Va doresc sa va intalniti Unicornii cat mai repede 🙂

Cu drag,

Cristina 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te
la newsletter