fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

De Dragobete, va ofer un articol-cadou pentru toate domnisoarele si doamnele 🙂

Ca sa afli vibratia ta de nastere, aduna numerele din data de nastere pana ajungi la un singur numar . Exemplu – 23.09.1978 =2+3+9+1+9+7+8 = 39= 3+9=12= 1+2 = 3

Vibratia nasterii 1

Cand vine vorba despre relatiile amoroase, ai tendinta de a astepta „cea mai buna oferta”, de unde si riscul implicit de a nu fi niciodata multumita de alegerea ta. Nu ai in general bunavointa de a face concesii. Ai nevoie sa atragi un barbat care sa te laude si sa te incurajeze in permanenta si sa intelegi in acelasi timp, ca acelasi lucru se asteapta si de la tine.

Vibratia nasterii 2

Esti credincioasa partenerului tau si astepti si din partea sa acelasi lucru. Vei atrage numerosi admiratori, insa ar trebui sa analizezi mai serios compatibilitatea cu acestia inainte de a te implica. Ai nevoie de stabilitate si siguranta in viata si ar fi bine sa atragi o persoana capabila sa iti ofere aceste lucruri.

Vibratia nasterii 3

Ai nevoie sa atragi un partener care sa fie foarte romantic si dornic de aventura. Te feresti de un partener monoton si extrem de domestic. Tie nu iti va fi dificil sa gasesti un partener, insa este recomandat sa te orientezi catre acele persoane cu interese similare daca tintesti catre o relatie pe termen lung.

Vibratia nasterii 4

Pentru tine, dragostea si relatiile amoroase sunt subiecte serioase, angajamentul pe termen lung este obiectivul tau. Stabilitatea si siguranta oferite de tine ii vor atrage pe barbati, iar tu esti atrasa de cei vulnerabili care necesita protectie si control.

Vibratia nasterii 5

Tu ai putea fi descrisa ca o fire aventuroasa si mereu in cautarea experientelor. Ai nevoie de un partener care sa isi exprime primul, deschis sentimentele, sa comunice in permanenta si sa fie iubitor de calatorii.

Vibratia nasterii 6

Esti considerata a fi extrem de atractiva si cu mult sex appeal. Insa ti se recomanda sa cauti pe cineva care sa iti implineasca nevoile emotionale, sensibil si intelegator, caci daca gasesti un astfel de partener, vei reusi sa faci fata cu succes si problemelor. Ai nevoie de un partener care sa iti arate in permanenta afectiune si reasigurari repetate.

Vibratia nasterii 7

Te indragostesti cu usurinta, asadar atentie la Cupidon care ti se pare ca apare cel putin o data pe zi 🙂 Ti se potriveste un partener care sa fie mai putin visator si mult mai practic decat tine. Ai nevoie de un partener care sa fie mai echilibrat si pragmatic.

Vibratia nasterii 8

Deoarece iti exprimi greu sentimentele si te temi de respingere, partenerul potrivit pentru tine este cel care va aborda primul chestiunile sentimentale. Relatiile pe care le stabilesti mai tarziu in viata au sanse mai mari de reusita, deoarece dai mai multa atentie dragostei si partenerului.

Vibratia nasterii 9

Tu esti indragostita de „ideea a fi indragostita” si adori un partener care face gesturi romantice si te cucereste cu o poezie si co cina la lumina lumanarilor. Partenerul potrivit este cel care iti intelege micile gelozii si suspiciuni, fara a le pune la suflet.

Sa va iubiti mult,

Cristina

cursnumerologie

 

 

Vrei sa stii DACA esti in relatia potrivita si CAT de compatibili sunteti? Hai la curs si vei afla raspunsul 🙂

sau

Comanda Numerograma compatibilitate

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *