fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Previziuni Numerologice Februarie 2020

Luna februarie este cea mai puternica luna din 2020!

He he…nici nu stiu cum sa incep sa va povestesc ce ne asteapta in februarie 🙂 Dar sa incepem cu inceputul, tacticos si numerologic.

Luna Universala:
An Universal+Februarie -2+0+2+0+2 =6

Luna februarie in general sta sub vibratia feminina a numarului 6. Luna este plina de responsabilitate și de activare a încrederii, cu o mare atenție pentru dreptate și onestitate. Datoria fata de sine si cei dragi se va resimti foarte mult. Aduce totodata dorinta de frumos si pace. Armonia și frumusețea sunt în topul listei de priorități. Talentele creative ale numarului 6 sunt acum la cote ridicate cu conditia sa nu fie lăsate nedezvoltate sau suprimate ca urmare a tendinței de a sacrifica timpul și plăcerea în slujba altora. In acelasi timp, activeaza energia lucrului metodic pentru realizarea obiectivelor. 

Pitagora, parintele numerologiei, numea numarul 6 
„Tatal Cosmic”

 6 este cel mai armonios dintre toate numerele, dar conține și în sine cele mai mari paradoxuri. Este ca și cum tendințele opuse ar fi fost temeinice. Datorită darului său pentru armonizarea acestor contrarii, aduce sansa unica pentru a gestiona și integra contradicțiile în voi. Din acest motiv, luna februarie va genera dorinta de vindecare si impacare, creând o pace între punctele de vedere opuse sau conflictele interne în interiorul sinelui.

Mai mult decat atat, va activa si pune in prim plan intelegerea corecta si deplina a energiei iubirii. In primul rand, iubirea de sine va fi supusa testului, urmata fiind de iubirea pentru aproape si evident, de relatiile de iubire de orice fel. Daca pana acum, nu ai avut sansa sa intelegi sau sa activezi in tine energia iubirii, vibratia lunii februarie iti va scoate in fata situatii, oameni, relatii care te vor ghida bland catre intelegerea sa profunda. Este luna creării familiei sau  destrămării acesteia. Este cea mai favorabila luna pentru a întemeia o familie, dar în acelaşi timp este luna care aduce cu sine un cutremur în interiorul familiei pentru a verifica cât de puternică este clădirea sau fundamentul acesteia. Dacă, construcţia familiei rezista la acest cutremur atunci ea devine şi mai puternică şi are dreptul să păşească în viitor, dacă nu, atunci familia se destrama.  Pentru cei necăsătoriţi, acesta este o luna foarte favorabila pentru a crea o familie, iar cei căsătoriţi deja trebuie să se ferească de a face modificări în cercul familiei. În acelaşi timp, este o luna favorabila pentru a trece la un nou loc de trăi care poate fi un alt oraş sau o altă ţară.

Am putea spune ca pana aici lucrurile sunt oarecum frumoase, pline de iubire, nu-i asa?

 

LUNA PALINDROMULUI PERFECT

Si nu unul, ci 3! 2.02.2020| 20.02.2020|
22.02.2020

Practic, sunt cele mai puternice zile din tot anul si cele care fac ca luna februarie sa fie extrem de intensa.

Ce este un palindrom?

El provine din limba greacă, unde „palin” în greacă înseamnă „din nou”, iar „dromos” înseamnă „drum”. Deci un palindrom atunci când vine reprezintă o schimbare de direcţie, de vibraţie, de stare, de atitudine, şi cred că de fapt se schimbă totul.

Fiecare din aceste zile va testa relatiile, emotiile si karma

Cum anul 2020 este unul cu vibraţie 4, data de 02.02.2020 vine cu vibraţie puternica a numarului 2, ceea ce ne obligă pe toţi şi la o alegere inevitabilă în privinţa drumului pe care fiecare dintre noi îl urmăm, dar şi la o rupturi definitive din multe perspective, dintre care cea karmică este prima. Va face ca oamenii sa fie emotivi, inţelegători faţă de cei din jur, nevoia pe care o resimt de a-şi proteja vulnerabilitatea ii poate face să pară reci sau preocupaţi. Va fi tendinta să se afişeze o severitate care, de fapt, nu ii caracterizează. De asemena, se va reacţiona in mod exagerat in orice relatie sau situatie.

Cele 3 zile sub semnul palindormului vor functiona pe energie extrema, feminina, astfel incat, primele vizate sunt doamnele. Totodata, in mod general, vor fi testate relatiile parteneriale, capacitatea de a fi diplomat in situatii conflictuale.

Toate cele 3 palindromuri vor aduce un salt în evoluţia omenirii, precum şi un moment de la care cei spirituali vor începe să se desprindă prin propria voinţă, decizie şi alegere de tot ceea ce era vechi în viaţa lor, păstrând tot ce au acumulat bun până acum. Cei care nu sunt spirituali şi nu au făcut mai nimic pentru evoluţia lor, vor fi trecuţi de către destin prin tumulturi, angoase si nelinisti, de la latura morală până la boală şi dispariţia chiar din planul fizic prin multe modalităţi: boală, accidente.

Sfatul meu este sa aveti putina grija la modul in care va doriti anumite stari sau lucruri. Sa va uitati cu atentie la natura voastra emotionala, sa va asumati ceea ce ati spus sau din contra, nu ati spus si are nevoie sa fie rostit pentru a echilibra anuite relatii sau situatii. De asemenea, evitati pe cat puteti situatiile conflictuale, iar daca ele apar, incercati sa va mentineti calmul si sa lasati furtuna sa treaca. Nu luati decizii la nervi, suparare sau nemultumire. In fond, si maine e o zi!

Sa va fie de folos. Nu uita sa le spui si prietenilor tai!

Cristina Udrescu

Numerolog

Ce aduce februarie pentru fiecare vibratie de nastere

Calculeaza-ti vibratia de nastere-Ex: 25.6.1975 ; 2+5+6+1+9+7+5 =35; 3+5 = 8 -vibratie de nastere

 Vibratie nastere 1- Luna februarie te cam pune pe drumuri. Vrei nu vrei ai ceva de facut, miscat, exprimat. Nu prea iti convine, dar cumva te mobilizezi.

Vibratie nastere 2 – Pentru tine, februarie iti deschide drumul catre intelegerea propriului fel de a fi. Si ce frumos va sa fie 🙂 Iti recomand sa nu te panichezi in momentul in care ai putea gasi explicatii pentru comportamentul tau. Grija la dorinta acuta de a avea mereu dreptate.

Vibratie nastere 3 – Hmmm…Oare ce vei alege in februarie: tihna caminului sau distractia. Poate le vei imbina pe amandoua caci luna iti aduce ambele tendinte. Insa pretul va fi o stare de oboseala destul de mare.

Vibratie nastere 4 – Vei iesi din zona de rutina si munca pe care le simti de ceva vreme ca fiind apasatoare. In fond, meriti si tu putina atentie, caldura si vorbe frumoase de la cei dragi. Cu siguranta le primesti in februarie. Bucura-te! 

 Vibratie nastere 5 – Chiar vrei sa fii numarul 1 si sa iti impui parerea mereu Daca nu accesezi empatia, diplomatia si dorinta de pace, s-ar putea ca decembrie sa te faca sa le inveti intr-o maniera destul de dura. 

 Vibratie nastere 6 -La tine, iubirea e la cele mai inalte cote. Vei avea parte de o luna linistita, frumoasa si armonioasa 🙂

Vibratie nastere 7 -Un pic de distractie nu iti strica in februarie. Vei fi in centrul petrecerilor si vei uita de singuratate si griji.

Vibratie nastere 8 – Ce de emotii 🙂 care mai de care. Parca vei fi intr-un carusel in care incerci sa armonizezi si sa echilibrezi tot ceea ce simti si transmiti.  

Vibratie nastere 9  – Abilitatea ta naturală de a oferi confort și căldură poate netezi sentimentele rănite ca un balsam vindecător. Atrageți dragoste și apreciere. Și pe bună dreptate, pentru că dați același lucru în schimb.

Vrei să afli mai multe despre cum poți profita la maximum de aceste previziuni? Hai sa ne întâlnim la o sesiune privată!

Vrei să afli mai multe despre cum poți profita la maximum de aceste previziuni? Hai sa ne întâlnim pentru o sesiune privată!​

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *