fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Fiecare numar cu care venim in contact intr-un mod repetat are o influenta specifica asupra noastra. Chiar daca il consideram adesea drept o insiruire aleatoare de numere si ii minimalizam importanta, numarul de telefon personal are o vibratie a sa specifica, care ne poate influenta intr-un mod specific. Mai mult, fiecare numar de telefon are o semnificatie aparte.

Numarul de telefon ne orienteaza pe o anumita frecventa de comunicare si ne dirijeaza foarte subtil interactiunea la distanta cu alti oameni.

Pentru cifrarea numarului de telefon, se ia în calcul numarul întreg, se aduna toate cifrele care compun numarul de telefon pana cand rezulta un singur numar. In cazul numarului de telefon fix se aduna inclusiv prefixul.

De asemenea, daca în numar apare de cel putin 3 ori acea cifra, atunci cifra respectiva da vibratia întregului numar de telefon. ex: 0721.276.253 – in acest caz vibratia va fi 2

 

Vibratia 1 va impune mult respect. Va fi favorabil mai mult relatiei cu subordonatii, convorbirilor scurte si la obiect. Este mai putin favorabil relatiilor afective, cooperarii, potrivit pentru transmis ordine, trasat sarcini.

Vibratia 2  este foarte buna pentru relatiile cu persoanele apropiate, dar si cu clientii, relatiilor cu publicul. Posesorul unui telefon cu aceasta vibratie va fi chemat adesear pentru aplanarea conflictelor si predispus catre discutii cu mult calm si tact. Totodata predispune posesorul la indecizii si la preluarea influentelor transmise de ceialti

Vibratia 3 este un numar al popularitatii. Extrem de potrivit celor care ies în evidenta cu ceva. Oamenii apeleaza la un talent al posesorului de telefon cu vibratie 3. Este o vibratie benefica pentru cei care lucreaza in domeniul artistic fiind excelent pentru comunicare, dar poate predispune si la disimulare/jucat teatru

Vibratia  4 este cu predilectie pentru oamenii muncitori, care nu se întind la vorba, dar stiu ce spun. Intotdeauna vor da indicatii precise si vor rezolva probleme de finete. Favorabil pentru contabili, experti, specialisti.

Vibratia 5  va fi un numar pentru un telefon care suna des. Este potrivit celor care muncesc pe cont propriu, comunica si se deplaseaza mult. Este foarte bun pentru turism si pentru o clientela mare. Atentie deoarece este un numar cu o vibratie instabila si care predispune totusi la minciuni si infidelitati.

Vibratia 6 este excelenta  pentru întretinerea unor relatii armonioase cu familia. Va fi o vibratie potrivita pentru cei care ofera servicii altora ca profesori, medici, asistente medicale, consilieri, terapeuti, bone,menajere. Totusi predispune la indiscretie, de aceea nu se recomanda pentru afaceri si relatii cu publicul (atrage probleme legate de încalcarea clauzelor de confidentialitate)

Vibratia 7 este pentru oamenii intelectuali,care nu discuta orice maruntisuri la telefon, dornici de dezbateri serioase, de specialitate; bun pentru oameni de stiinta, consilieri si maestri spirituali, cercetatori, preoti.

Vibratia 8 este foarte buna pentru oamenii de cariera, pentru cei cu functie si statut social în afaceri sau politica. Este un numar care atrage succesul si bunastarea. Este un  numar pentru oamenii care au mari sanse sa faca performanta într-un domeniu

Vibratia 9 va apela adesea la sfaturi. Este foarte bun pentru cei ce dau sfaturi în mod dezinteresat, care presteaza servicii fara sa urmareasca neaparat un profit, pentru persoanele idealiste. Nu este un numar pentru munca si afaceri, dar atrage câstiguri neasteptate din surse surpriza (concursuri, sponsorizari, donatii etc.).; numar pentru convorbiri la distanta, chiar cu strainatatea.

Sa ne fie de folos!

Cristina

Terapeut Reiki, Numerolog

Comanda Numerograma personalizata

Comanda Numerograma compatibilitate

Inscrie-te la  Curs de numerologie 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *