fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Incepe anul 2017 in forta si cu dreptul! Este anul in care sunt favorizate proiectele noi si de anvergura! De asemenea, este un an cu vibratie 1 care indeamna la cunoastere si acumularea de noi informatii pentru dezvoltarea personala.

Asadar, ti-am pregatit o promotie care sa iti vina in ajutor sa incepi noul an cu dreptul si optimist.

Pretul cursului doar in perioada promotiei este de 240 lei, in loc de 300 lei.
Reducerea de 20% se aplica pentru inscrierea si plata integrala in perioada 15 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017.

Data de desfasurare a cursului este sambata si duminica – 28 si 29 ianuarie 2017, orele: 10.00- 15.00.

Curs numerologieCursul de numerologie iti va oferi instrumentele de cunoastere care sa te ajute sa ai o viata prospera, armonioasa, sa te cunosti mai bine si evident, sa stii cu precizie ce te asteapta in viitor.

Vei putea sa iti identifici profilul de personalitate si misiunea din aceasta viata, intelegand ritmurile cosmice şi caracterul ciclic al vieţii. Numerologia natala este completata de numerologia previzionala şi de compatibilitatea numerologica. Este un curs ce pune accentul pe practica, astfel incat sa poti aplica imediat toate cunoastintele dobandite in primul rand asupra propriei persoane, dar si zilnic pentru a beneficia la maxim de indrumarea numerelor!

Dupa terminarea cursului vei putea  sa calculezi si sa interpretezi numerele principale,  sa iti sincronizezi alegerile de viata in functie de ciclurile naturale, sa aplici cunostintele de numerologie la nivel practic.

Te poti inscrie completand formularul de mai jos sau imi poti scrie: cristina@creativecom.ro/0724364843. Dupa inscriere, vei primi email de confirmare si modalitatea de plata. Cursurile vor avea loc la Cabinetul meu 8infinities

Sa ne vedem cu bine intr-un An Magic!

Cristina

PS: Apropos.. eu sunt Cristina Udrescu, Maestru Profesor Reiki si Numerolog. Incantata de cunostinta?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *