fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Curs Reiki Usui Ryoho – Gradul I – 7 iunie 2014

REIKI ESTE O STIINTA A ENERGIEI UNIVERSALE. Dar nu numai atat. Este stiinta si arta. Reiki este stiinta accesului si utilizarii energiei universal in beneficial propriu si al celorlalti, atat ca indivizi, cat si ca societate in general.

Marele avantaj consta in faptul ca accesul se face usor, rapid si comod, practica fiind total nepericuloasa. Multa lume crede ca Reiki este doar o metoda de tratament si nu este deloc asa. Reiki este mult mai mult decat atat. Este adevarat ca prin Reiki se pot in latura dureri, se poate declansa vindecarea unor boli, dar modificarile care apar sunt mult mai profunde decat cele determinate de orice tratament.

Reiki nu este o tehnica medicala, nu se bazeaza pe autosugestie, hipnoza sau psihanaliza, nu este o doctrina, credinta sau religie, prin urmare, la initieri poate participa absolut oricine, indiferent ca este credincios sau ateu.

Reiki este intelepciune combinata cu energie. Reiki este calea prin care iti descoperi propria relatie cu corpul energetic si te racordezi la energia universala. Cu ajutorul Reiki vei reusi sa te echilibrezi din punct de vedere energetic si astfel sa ajuti la vindecarea nu doar a bolilor energetice, ci si a celor de natura sufleteasca sau fizica.

Pentru a practica Reiki, in primul rand este necesara initierea pe care o poate face numai un maestru profesor. Este necesara, dar nu si suficienta. Progresul in aceasta disciplina spiritual se face pas cu pas, iar salturile nu au dus niciodata la nimic bun pentru sine, nici pentru altii. In cadrul cursului de initiere se primesc primele informatii, iar cei care stiu sa le foloseasca pot progresa si pot ajunge chiar la performante deosebite, nebanuite la inceput. Practicand tehnicile Reiki, vei vedea in timp o imbunatatire a calitatii vietii tale, vei castiga liniste interioara, iti vei descoperi puterea personala si iti vei potenta creativitatea. Relatia cu tine insuti va fi vizibil imbunatatita, la fel si cu cei din jurul tau (familie, prieteni). Prin urmare, considera acest curs o investitie in tine si, implicit, in toti cei dragi tie!Practicand tehnicile Reiki vei vedea in timp o imbunatatire evidenta a calitatii vietii tale, vei castiga linistea interioara, iti vei redescoperi puterea personala si-ti vei potenta creativitatea. Relatia cu tine insuti/insati va fi vizibil imbunatatita, la fel si cu cei din jurul tau (familie, prieteni). Prin urmare, considera acest curs Reiki o investitie in tine si implicit in toti cei dragi tie!

Reiki este calea mea.  Poate fi si a ta. Te invit la cursul de initiere in Reiki Usui Ryoho – gradul I, sambata, 7 iunie 2014, ora 11.00 – 17.00.

Facilitator:

Cristina Udrescu –  maestru profesor Reiki Usui Ryoho, numerolog

Inscrieri: cristina@creativecom.ro; tel: 0724.364.843

Investitie: 165 RON

Locatia va fi comunicata ulterior participantilor.

Cursantii vor primi suport de curs, diplome de participare si accesul preferential la ateliere de practica Reiki.

Te astept cu drag. Lumina si iubire!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *