fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Previziuni Numerologice Octombrie 2019

Bine ai venit la Previziunile numerologice pentru luna octombrie. 

Ceea ce voi împărtăși pentru această lună, fie vei IUBI, fie vei urâ … DAR te rog să rămâi cu mine, pentru că până la sfârșitul acestei prognoze vei fi PREGATIT pentru orice. 

Octombrie este o lună universală 4 în cadrul unui an universal 3. 

4 este numărul de practic. 4 este numărul acțiunilor tangibile pentru ceea ce doriți. În această lună, provocarea dvs. este să luați măsuri pentru a vă pune în aplicare planurile. 

Luna octombrie este pentru a implementa unele dintre eforturile creative la care lucrați.

Este timpul să vă organizați. Va trebui să vă concentrați pe formularea și activarea unor sisteme de management din viața dvs., indiferent dacă este vorba de munca dvs. sau de viața personală (sau cel mai probabil, ambele).

Octombrie te sprijină în realizarea unor modificări practice în rutina ta. Fii deschis la unele schimbări practice și logistice din viața ta de zi cu zi, care în final vor face lucrurile mult mai ușoare. Este doar o problemă de a va acorda timp și de a vă concentra pentru a face acest lucru.

Octombrie îți arată ce rămâne între tine și ceea ce dorești de fapt într-un mod real și tangibil. Înțelegeți că veți experimenta unele încetiniri în această lună și poate unele frustrări.

Cu toate acestea, luați notă despre modul în care faceți față piedicilor, deoarece acest lucru este mai important decât obstacolele sau problemele în sine. 

Energia numărului 4 produce adesea câteva limitări sau restricții care necesită răbdare, atenție și pentru a urmări unele procese (uneori iritante) pas cu pas, pentru a ajunge de la punctul A la punctul B.

De exemplu, este ușor să spunem că suntem pentru pace atunci când lucrurile sunt oarecum pașnice. Totuși, atunci când evenimente neplacute va lovesc , putem fi pașnici în mijlocul unei situații ostile sau tumultuoase? Sunteți capabil să țineți acel ideal la foc și să acționați în consecință, chiar dacă nimeni altcineva nu cooperează? Adesea, acest tip de tenacitate și focus este necesar atunci când lucrează energia numarului 4. 

Și asta este ceea ce Octombrie ar putea să aduca într-un fel, o formă sau orice alta manifestare.

Finanțele va vor fi permanent o preocupare, în special in jurul datei de 18 octombrie.  De asemenea, s-ar putea să simțiți presiunile membrilor familiei în acest moment – să vă amestecați sau să aveți nevoie de voi în moduri în care poate preferați să aveți anumite limite mai clare.

Octombrie nu este un timp pentru acțiuni impulsive. Este timpul să vă luați în serios, obiectivele și visurile voastre. 

Stabiliți-vă intențiile.
Fa un plan. Angajează-te să-l realizezi pas cu pas. Îndrăznește să visezi!

Previziuni pentru fiecare vibratie de nastere

Calculeaza-ti vibratia de nastere-Ex: 25.6.1975 ; 2+5+6+1+9+7+5 =35; 3+5 = 8 -vibratie de nastere

 Vibratie nastere 1- Luna octombrie te va invata in modul cel mai dur cum sa ai rabdare si mai ales cum sa accepti parerile celorlalti. Nu este o luna in care sa te aventurezi spre noi proiecte sau investitii.

Vibratie nastere 2 – Pentru tine, octombrie iti va aduce zambetul pe buze dupa o luna septembrie in care nu te-ai simtit foarte confortabil. Simti cum prinzi aripi si vrei sa iti regasesti vitalitatea. Foarte bine! Asa va fi 🙂

Vibratie nastere 3 – Recomndat pentru tine este sa stai potolit , in orice faci. Mai stai si pe acasa, mai ajuta-i si pe cei dragi si lasa distractiile. Nu te surmena foarte tare si totul va fi bine.

Vibratie nastere 4 – He ,he 🙂 Tu esti rasfatatul lunii! Vei imbratisa cu placere orice activitate, munca va fi la cote ridicate, dar iti va aduce numeroase satisfactii. Orice iti propui sa intreprinzi va fi incununat de succes.

 Vibratie nastere 5 – Luna octombrie iti va rezerva cateva surprize. In primul rand, te va pune fata in fata cu situatii in care sa iti afirmi rolul de lider. Vei fi nevoit sa iti asumi noi responsabilitati care uneori nu iti vor face placere. Priveste-le ca pe un nou inceput si totul va fi bine.

 Vibratie nastere 6 – Cam multa dedicare vei avea pentru cei dragi, familie. Vei uita de tine si vei dori ca toata lumea sa se simta bine. Te vei da peste cap pentru a avea o casa curata, un mediu armonios si acest lucru te va epuiza. Sfatul unii este sa inveti sa ai grija de tine!

Vibratie nastere 7 – Nu te simti foarte bine intr-o luna universala 4. Nimic si nimeni nu-ti intra in voie. Tot timpul vei dori sa te retragi in universul tau interior,izolandu-te. Fa un efort si iesi din casa, exprima-ti optimismul, iesi cu prietenii si vei trece cu bine de octombrie.

Vibratie nastere 8 – Caruselul emotiilor va fi la cele mai inalte cote pentru tine. Daca le gestionezi bine, e posibil sa ai parte de o noua relatie daca esti singur, sau in cuplu sa ai parte de surprize frumoase.

Vibratie nastere 9  – Nu te gandesti deloc sa pleci intr-o calatorie, nu-i asa? Ei bine, octombrie iti aduce oportunitati de a calatori, de a intalni oameni noi, de a te exprima cu mai multa convingere.

Programeaza o consultatie privata si afla cum sa iti faci viata mai usoara

  • Reducere!

    Numerograma personala

    150,00 lei 120,00 lei
    Adaugă în coș

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *