fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

As putea incepe prin a spune ca Reiki mi-a schimbat viata. Desi adevarat, suna cumva, in ultima vreme, ca un cliseu.

In schimb, voi incepe prin a spune ca Reiki este mai mult decat o tehnica energetica de vindecare fizica, emotionala si spirituala. Pe masura ce avansezi si aprofundezi cunoasterea, tehnicile si accepti lucrurile care se intampla, descoperi adevaratele sale valente. Usor, usor acestea devin un mod de viata care te indruma pas cu pas atata vreme cat esti dispus sa te asculti, sa te accepti. Da, practicand Reiki, descoperi si ti se intampla „miracole”, cum le numesc unii.

Eu le spun lucruri normale deoarece cred cu tarie ca nu exista supranatural, capacitati extrasenzoriale sau mai stiu eu ce.. Cred ca pur si simplu, toti le avem nativ, in „ADN-ul energetic”. Doar ca le-am „uitat”, iar Reiki ne ajuta sa ni le aducem aminte.

Pasii sunt simpli. La inceput se intampla sa simti, vezi, auzi, stii lucruri pe care le consideri inexplicabile sau sa simti atractii misterioase, sau pur si simplu, sa simti constant ca esti mai mult decat ceea ce normele, societatea, prietenii iti spun ca esti sau ar trebui sa fii. Simti adanc in tine ca esti mai mult.

Reiki iti va permite, usura si iti da instrumentele sa descoperi, sa sapi adanc in tine si sa vezi CINE ESTI TU. Atata vreme cat TU iti dai voie, cat esti dispus sa treci prin toate stiind ca la finalul zilei, totul este asa cum este.

Da, Reiki m-a ajutat sa ma vindec. De traume, povesti trecute, prezente sau viitoare. Fizice, emotionale sau spirituale.

Da, Reiki mi-a aratat drumul meu.

Da, Reiki mi-a aratat misiunea mea in aceasta viata.

Da, Reiki este o constanta a vietii mele.

Iubesc Reiki pentru ca m-a invatat disciplina, constanta, practica. M-a invatat sa lucrez cu energia, cum lucreaza energia si ca suntem Lumina si Energie. M-a invatat sa daruiesc si sa primesc in echilibru.

Iubesc Reiki pentru ca este UNIC, pentru ca are „capacitatea” de a se „plia” intr-un mod „personalizat” pentru fiecare dintre noi. Pentru ca fiecare este UNIC.

Iubesc Reiki pentru ca am descoperit Sinele meu Superior si entitatile de lumina.

Iubesc Reiki pentru ca nu cred ca exista ceva mai frumos decat momentul in care iti trece pragul cineva la Gradul I si vezi transformarea, reconectarea cum isi fac loc pe parcursul cursurilor. Mereu spun ca mi-as dori sa se inventeze un aparat de fotografiat care sa poata surprinda nu doar infatisarea, ci intrega fiinta, astfel incat sa ne putem vedea la inceputul cursurilor si la final.

Iubesc Reiki pentru ca inca invat Reiki si nu inceteaza sa ma uimeasca. Reiki nu este doar despre a urma cursurile. Incepem cu adevarat sa lucram cu Reiki si sa invatam, abia dupa ce terminam cele 4 grade.

Iubesc Reiki pentru ca m-a sustinut in invatarea lectiilor de viata,  in acceptarea faptului ca totul este perfect asa cum este, dincolo de noi si in noi.

Iubesc Reiki pentru ca iubesc oamenii.

Daca vrei sa descoperi si tu frumusetea, echilibrul, armonia si vindecarea ta, te invit la Cursul de Reiki Practicant 

Iubire si lumina,

Cristina

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *