fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Previziuni Numerologice Ianuarie 2020

Luna ianuarie este guvernata de tumultoasa energie a numarului 5

Anul debuteaza cu o luna universala 5 care ne va da in balansoar, la propriu si la figurat si vom asista la schimbari bruste, neasteptate, nimic nu este ceea ce pare.

Va aduce cu sine agitatie, anxitate, nestatornicie. 5 grabeste, misca si transforma….Ce? …. TOTUL!!

Asadar, nu te mira daca ti-ai facut un plan si acesta nu mai e valabil in urmatoarele 5 minute. Nu te stresa daca toti brusc vor trage de tine si vor dori sa iti spuna ceea ce ii apasa

Luna ianuarie 2020 va predispune la foarte multe calatorii, exprimare a emotiilor si sentimentelor, dar si la foarte multe schimbari. Acum depinde doar de tine daca iti vei canaliza energia spre o schimbare pozitiva.

Numarul 5 te va impinge de la spate sa incepi foarte multe proiecte noi, sa iti dai o sansa sa te reconstruiesti si sa te regasesti. 

Atentie insa ca in acelasi timp, aduce o mare dorinta de libertate….in orice, dar cu precadere in relatii. Putem asista la ruperea unor relatii ce pareau stabile. 

Sfatul meu este sa nu te arunci in primul impuls, sa stai pret de o clipa, sa respiri, sa te uiti unde ai gresit si abia mai apoi sa iei o decizie. 

Urmeaza-ti intuitia si vezi unde te conduce!

Dacă esti prea ocupat cu mersul cu capul privind în jos pe același drum pe care l-ai urmat de ani buni, nu prea există șanse să descoperi ceva nou sau să atragi ceva mai mult în conformitate cu adevăratele tale dorințe.

 

Folosește luna ianuarie în avantajul tău! Bucură de ea! Te pregătești să intri în tranșee și să construiești ceva uimitor în viața ta în acest an. Este un moment oportun pentru a stabili câteva intenții clare și puternice, care te pot ghida în timpul anului greoi 2020.  Citeste Previziunile Numerologice 2020 AICI

Ce pui în mișcare, care sa iti permita, în cele din urmă, mai multe niveluri de libertate decât iti poti imagina?

 

Previziuni pentru fiecare vibratie de nastere

Calculeaza-ti vibratia de nastere-Ex: 25.6.1975 ; 2+5+6+1+9+7+5 =35; 3+5 = 8 -vibratie de nastere

 Vibratie nastere 1- Luna ianuarie te cam pune pe drumuri. Vrei nu vrei ai ceva de facut, miscat, exprimat. Nu prea iti convine, dar cumva te mobilizezi.

Vibratie nastere 2 – Pentru tine, ianuarie iti deschide drumul catre intelegerea propriului fel de a fi. Si ce frumos va sa fie 🙂 Iti recomand sa nu te panichezi in momentul in care ai putea gasi explicatii pentru comportamentul tau. Grija la dorinta acuta de a avea mereu dreptate.

Vibratie nastere 3 – Hmmm…Oare ce vei alege in ianuarie : tihna caminului sau distractia. Poate le vei imbina pe amandoua caci luna iti aduce ambele tendinte. Insa pretul va fi o stare de oboseala destul de mare.

Vibratie nastere 4 – Vei iesi din zona de rutina si munca pe care le simti de ceva vreme ca fiind apasatoare. In fond, meriti si tu putina atentie, caldura si vorbe frumoase de la cei dragi. Cu siguranta le primesti in ianuarie. Bucura-te! 

 Vibratie nastere 5 – Chiar vrei sa fii numarul 1 si sa iti impui parerea mereu Daca nu accesezi empatia, diplomatia si dorinta de pace, s-ar putea ca decembrie sa te faca sa le inveti intr-o maniera destul de dura. 

 Vibratie nastere 6 -La tine, iubirea e la cele mai inalte cote. Vei avea parte de o luna linistita, frumoasa si armonioasa 🙂

Vibratie nastere 7 -Un pic de distractie nu iti strica in ianuarie. Vei fi in centrul petrecerilor si vei uita de singuratate si griji.

Vibratie nastere 8 – Ce de emotii 🙂 care mai de care. Parca vei fi intr-un carusel in care incerci sa armoninezi si sa echilibrezi tot ceea ce simti si transmiti.  

Vibratie nastere 9  – Abilitatea ta naturală de a oferi confort și căldură poate netezi sentimentele rănite ca un balsam vindecător. Atrageți dragoste și apreciere. Și pe bună dreptate, pentru că dați același lucru în schimb.

Vrei să afli mai multe despre cum poți profita la maximum de aceste previziuni? Hai sa ne întâlnim pentru o sesiune privată!

  • Reducere!

    Numerograma personala

    150,00 lei 120,00 lei
    Adaugă în coș

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste-ne