fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

25 IANUARIE 2020

Atelier practica reiki ~ 25 IANUARIE~ 10.OO - 13.00

Practica face diferenta. Enjoy some You time. Participa la atelierele lunare si ai grija de tine.

de ce sa participi

💞 Te invit sa beneficiezi de practica ghidata astfel incat nivelul tau energetic sa creasca o data cu aprofundarea cunostintelor de Reiki, dar si a altor tehnici conexe care sa te sprijine in evolutia ta. Practica individuala este baza, insa practica ghidata si de grup iti vor aduce noi perspective asupra ceea ce Reiki este si mai ales cum functioneaza.
💞 In fiecare luna, vom aprofunda alte tehnici si vom explora noi dimensiuni alte aplicarii Reiki in viata.

💞 Schimbul de experiente, energia grupului si descoperirea unor noi perspective te vor conduce spre un nou nivel energetic si spre o stare de bine, sanatate, armonie si echilibru.
💞 Indiferent la ce nivel esti in parcursul tau pe drumul Reiki, o sesiune de practica Reiki ghidata iti va aduce un plus de energie si informatie. Poti participa chiar daca nu ai urmat cursurile de Reiki si vrei sa descoperi Reiki si sa beneficiezi de nivelul energetic inalt.

🔮 TEHNICI SI METODE FOLOSITE

💞 Sesiune de intrebari si discutii 💞 Evaluarea sistemului energetic - Chakre 💞 Meditatie de eliberare a Karmei 💞 Autotratament Reiki ghidat 💞 Tratamente Reiki pentru alte persoane 💞 Tehnici de respiratie pentru incarcarea energetica a centrului HARA 💞 REIKI MAWASHI

Inscrieri


💞 Inscrieri >>> Trimite un e-mail la cristina@8infinities.com sau mesaj WhatsApp la 0724.364.843 in care iti formulezi intentia alaturi de numele tau si adresa de e-mail.
📌 Locatia >> Cabinet 8infinities, str. Pietei nr 20
💞 Schimb de energie – 70 RON

Vezi urmatoarele evenimente