fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Atelier_Fricile si atasamentele copy

« Fricile si atasamentele – prieteni sau dusmani ? »

 Atelier de autocunoastere si practica energetica –30 septembrie 2014 – 19.00 – 21.00

« Un gram de practică valorează cât tone de teorie »

Va invit la un atelier unic ce aborbeaza din mai multe perspective, atat practice cat si teoretice, diferite tematici de interes, care pot conduce la dezvoltarea personala, emotionala si energetica. Atelierul este construit pe trei paliere distincte dar reunite sub umbrela temei principale.

In primul rand, vom aborda tema de discutie specifica atelierului in desfasurare la nivel teoretic , referinte specifice, explicatii si cauze energetice, spirituale sau emotionale. Descoperim impreuna instrumente pe care le putem utliza atat practic – plante, remedii naturale, cat si energetic – afirmatii pozitive, vindecare prin gandire etc. Fiecare participant este indemnat sa isi exprime deschis si liber propriile perspective, experiente si cunostinte. Doar prin schimbul liber si comunicare activa, putem progresa.

Al doilea palier este reprezentat de meditatia ghidata destinata sa ne puna in contact cu noi insine si cu raportarea noastra directa la tema de discutie. Meditatia ghidata are ca scop practic identificarea reala si concreta a senzatiilor, sentimentelor, emotiilor si energiilor resimtite in raport cu tema abordata. Pe de alta parte, mediatatia va ajuta la identificarea si deblocarea eventualelor blocaje energetice pe care poate nu le-am constientizat pana atunci.

In al treilea rand, participantii daca sunt practicanti Reiki pot fie sa beneficieze de un tratament Reiki, fie sa practice tratamente Reiki. Cei care nu sunt initiati in Reiki, pot afla mai multe despre tehnica de vindecare energetica sau pot beneficia de tratamente Reiki daca doresc.

După puţină practică, vei vedea că ideile benefice vor începe să curgă de la sine din supraconştient în mintea conştientă. Învaţă să înregistrezi sistematic aceste idei şi să le aplici în practica ta zilnică.

 • Ce obtii prin participarea la acest atelier?

Daca esti direct interesat de tematica, vei descoperi noi perspective, tehnici si instrumente care sa te ajute pe viitor. Beneficiile meditatiei sunt arhicunoscute, iti va oferi un moment de liniste interioara, introspectie si ridicare a vibratiei. Poti practica Reiki sau afla despre beneficiile acestei tehnici intr-o maniera concreta. Poti resimti imediat efectele unui tratament energetic.

 • Cui i se adreseaza?
  • Oricine isi doreste sa participe este invitat si binevenit
  • Persoanelor care practica Reiki – indiferent de gradul de initiere
 • Facilitator: Cristina Udrescu – maestru profesor REIKI USUI RYOHO, NUMEROLOG
 • Investitia: 25 lei
 • Durata: 19.00 -21.00
 • Cand – 30 septembrie 2014
 • Locatia va fi comunicata ulterior celor inscrisi
 • Inscrieri : cristina@creativecom.ro; 0724.364.843

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *