fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Dragii mei,

Rolul numerologului și al astrologului nu este de a înspăimânta lumea, cu fraze ce afirma ca, din aspectele numerologice și astrologice, rezulta situaţii imuabile și ca liberul nostru arbitru este inutil. Din contra. Personal, de fiecare data scriu despre tendinţele lunii și despre ceea ce ar trebui să facem, în funcţie de poziţia soarelui natal și a ascendentului, pentru a maximiza potenţialul lunii respective și a minimiza pericolele. Indiferent de cantitatea informaţiilor numerologice și astrologice, nu avem cum sa înţelegem mesajele transmise, decât dacă reflectam asupra lor, cu propria noastră inteligenta și intuiţie. Nimic din ceea ce se întâmpla acum pe glob nu este întâmplător. Pe plan spiritual, pandemia actuala este strâns legată de un egregor al fricii și neconştientizarii, care se multiplica exponenţial, exact ca viruşii pe planul fizic. În momentul în care masa de oameni nu va mai hrăni aceste energii și le va schimba cu cele ale respectului de sine, respectului celorlalţi și responsabilitatii, pandemia se va retrage și apoi va dispărea, nemaiavând cum să se alimenteze, ştiut fiind ca planul spiritual îl determina pe cel fizic, și nu invers.  Sa nu uitam ca Dumnezeu ne roagă: „Să-l iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi”. Traducere: dacă noi avem grija de noi în mod conştient, înseamnă ca suntem cu adevărat capabili sa avem grija și de aproapele nostru. Altfel, nu.

Aprilie 2020 este guvernata de energia numărului 8, deci de Saturn, o planeta karmica, a restricţiilor, limitărilor și a răspunderilor individuale și oficiale. Este vorba despre restricţii pe care trebuie sa ni le asumam, o parte din ele fiindu-ne impuse. Dar în ce sectoare ale vieţii? Pana pe 21 martie, Saturn a fost în Capricorn, alături de Nodul Sud al Lunii, influenţând în special casa realizărilor sociale și profesionale. Însă direcţia în viaţă (Nodul Nord al Lunii) este în Rac, adică suntem rugaţi sa armonizam planul socio-profesional cu căminul și familia. Uşor de zis, greu de făcut, caci este vorba despre o problemă din ce în ce mai mare, apărută în ultimii zeci de ani, ignorată și care acum s-a acutizat. Însă ce face Saturn? Pe 21 martie se muta în Vărsător. Ce înseamnă acest lucru? Mase de oameni, umanitate, schimbări bruşte, viitor, drumuri noi, fraternitate, toţi pentru unul și unul pentru toţi, noi structuri sociale. Vom avea de-a face cu decizii oficiale, cu impact asupra maselor de oameni și care impun restricţii. De ce? Pentru ca la 21 decembrie 2020 Jupiter va fi conjunct cu Saturn la gradul 1 in Vărsător, terminând pentru totdeauna vechi rani ale societăţii umane și marcând începutul unor ani de lupta intre aceste racile și o lume cu valori mai umane, care urmează să se instaleze.

Aşadar, care sunt influentele numărului 8 pentru fiecare zodie în parte?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Va adaptaţi, pentru noi  şanse în cariera, deoarece sunteţi în relaţii bune cu oameni cu aceleaşi interese cu ale dvs. Sunteţi preocupaţi de probleme sociale.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Gândul dvs. este la profesie. Veţi izbândi în cazul în care aţi muncit serios și v-aţi făcut timp și sa învăţaţi lucruri noi. Veţi evolua profesional în funcţie de câtă răspundere doriţi sa va asumaţi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Perioada aceasta va aduce spre un sistem de credinţă potrivit dvs. Nu o să va mai disipaţi energia ca pana acum, veţi fi mai concentrat spre introspecţie, veţi deveni mai profund.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Aspectele va pun în fata părerilor altor oameni, câteodată diferite de ale dvs. Este necesar sa învăţaţi sa le respectaţi.  Dacă v-aţi bazat prea mult pe alţii, este posibil să întâlniţi situaţii care vă impun să staţi pe picioarele proprii.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Saturn în Vărsător va aduce claritate în relaţii personale și de afaceri, acest lucru fiind câteodată dur. Însă relaţiile ramase se vor baza pe încredere.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Saturn în Vărsător va face sa va relaxaţi un pic, sa va uşuraţi rutina zilnica, sa rezolvaţi din proiectele amânate. Acest lucru se reflecta în bine și asupra sănătăţii dvs.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Nu sunt favorizate relaţiile superficiale. Respectul este mai important în relaţii ca niciodată. Oamenii din jurul dvs. va apreciază creativitatea.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Accentul este pe rădăcinile dvs., familie, locuinţă. Faceţi pace cu probleme vechi, care vă împiedică stabilitatea emoţională. Căpătaţi astfel încredere în dvs.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Este necesar sa discerneţi informaţiile pe care le primiţi și pe care le transmiteţi. Dacă aveaţi planuri pentru drumuri lungi, Saturn va pune o restricţie, dar aceasta este o şansă de a fi mai implicaţi în familiei și în comunitate.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Cu Saturn în Vărsător, ați putea constata că valorile dvs. sunt mai orientate către bunăstarea socială. Este posibil să vă ocupaţi acum de bugetarea responsabilă și să urmăriţi cheltuielile cu mai multă     atenţie.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Puteţi sa vă simţiţi obosit, descurajat, singur sau fără soluţii, însă este important să continuaţi să mergeţi înainte, pentru ca aveţi în fata şanse ce pot fi minunate, dacă le abordaţi cu seriozitate.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – În timpul acestui tranzit, cu cât vă confruntaţi mai conştient fricile, cu atât veţi fi mai pregătiţi să faceţi schimbări în bine în lumea dvs., în anii următori.

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si casă astrologică aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologică: https://www.8infinities.com/shop/consultatii/numerograma-personala/

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *