fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Încheiem anul 2019 cu o luna aflata sub semnul numărului 6, deci a planetei Venus care, printre altele, înseamnă grija pentru familie, acceptare și capacitatea de a ne vindeca. Pe 2 decembrie Jupiter schimba semnul zodiacal, părăsind Săgetătorul și intrând în Capricorn pentru următoarele 12 luni – mai puţină strălucire, mai multă planificare, accent pe cariera. Tot în Capricorn este și Nodul Sud al Lunii și tot acolo va sta și Venus, pana pe 19 decembrie. Apoi Venus va intra în Vărsător (de pe 20), tocmai la timp pentru întâlniri cu prietenii și deschiderea către noi experienţe în perioada sărbătorilor de iarnă și la începutul lunii ianuarie. Venus în Vărsător adoră grupurile și este extrovertita, venind cu o mulţime de oportunităţi de a întâlni personaje interesante. Începând de la solstiţiul de iarna, Venus face o cuadratura cu Uranus în Taur. Acest lucru indică faptul că pentru următoarele trei luni (până la echinocţiul de primăvară) va exista o dorinţă de a ne separa de cei care nu ne înţeleg sau nu sunt de acord cu noi și de a cimenta legături mai puternice cu prietenii care sunt alături de noi. 

Un eveniment interesant va fi eclipsa de Soare din 26 decembrie, Soarele fiind în conjuncţie cu Luna noua în Capricorn – energiile concentrate ale Soarelui și ale Lunii din Capricorn ne ajută să iniţiem proiecte profesionale și sa ne îmbunătăţim imaginea publică. Jupiter (în Capricorn, după cum spuneam), aduce noroc în manifestarea acestui demers. Ascendentul eclipsei este în Balanţă, semn guvernat tot de prietena noastră Venus, aşadar influenţa eclipsei va fi legată, de asemenea de relaţii și de bani. Deci care sunt influentele astrelor pentru fiecare zodie în parte, în decembrie 2019?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Succesul profesional și de afaceri este in cărţi în luna decembrie, datorită lui Jupiter în casa carierei tale, cu efect și în 2020. Venus ajunge în zona ta socială pe 20 decembrie. Eclipsa solară din 26 decembrie se află tot în zona carierei. Dacă simţi că este nevoie de o schimbare de direcţie, atunci urmează-ti instinctul. Pe măsură ce 2019 se apropie de final, Mercur și Uranus îți arata ca ideile și originalitatea ta te vor duce în 2020 pe creasta valului.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Dacă eşti singur, nu te mira dacă o prietenie se transformă în ceva mai mult. Este vorba despre trigonul Jupiter-Uranus din 15 decembrie, care dă cu adevărat aripi căutării tale în acest sens. De pe 20 decembrie, Venus intra în casa statutului, aşadar vei încerca sa organizezi nişte sărbători ca la carte, chiar luxoase, în cazul nativilor cu dare de mana. Mercur te pondereza de pe 28 decembrie.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – De pe 2 decembrie, Jupiter te ajuta sa va daţi seama ce anume poţi și ce anume nu poţi controla și modifica, ca și eclipsa din 25 decembrie.  Trigonul Jupiter-Uranus din 15 decembrie te ajuta sa te debarasezi de un trecut dureros. Aşadar petreci ultimele zile din 2019 hotărând să lisa în urmă bagajele vechi. Trigonul dintre Mercur si Uranus din 30 decembrie iti permite să întâmpini 2020 în spiritul speranţei.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Jupiter îți promite o lună calda, vesela, creativa și romantica. De pe 20 Venus va ajunge în zona pasiunii. Și eclipsa solară din 26 decembrie se află în zona dragostei, pot apărea surprize frumoase. Neînţelegerile se rezolva și nu vor face decât sa sudeze și mai mult relaţiile. Pe măsura ce 2019 păleşte, apar idei interesante pentru orice fel de parteneriat (iubire, afaceri), sub influenţa trigonului Mercur-Uranus.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Esti alături de familie, le oferi un sprijin de nădejde și acest lucru îți aduce și o satisfacţie emoţională mare. Trigonul Jupiter-Uranus te îndeamnă sa organizezi o excursie cu prietenii și familia, creându-ti amintiri speciale. Venus aduce romantism în cuplu. Cu toate acestea, eclipsa solară din 26 decembrie activează din nou zona muncii. Sfârşitul anului te prinde gândindu-te la cum poţi aduce schimbări în bine în cariera.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Jupiter intra în casa creaţiei și a flirturilor, iar Luna plină din 11 decembrie este în zona carierei tale și scoate în evidenţă cât de mult ai pierdut recent prin prea multă munca 🙂 Pe 20 decembrie, sosirea lui Venus în zona sănătăţii tale te avertizează că excesele alimentare nu sunt bune. Eclipsa solară de pe 26 decembrie este tot în zona distracţiei – încă o dată ti se cere să găseşti modalităţi de a aduce mai multă bucurie în viaţa ta. Trigonul Mercur-Uranus din 30 decembrie îți arata cum poţi combina călătoriile cu munca.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Managementul timpului este o provocare în acest decembrie, dar esti dornic să petreci cât mai mult timp cu familia. Trigonul Marte-Neptun în 13 decembrie îți aduce o veste financiară bună și îndulceşte pastiluţele de la locul de muncă, chiar dacă acest lucru poate însemna asumarea unor noi responsabilităţi. Eclipsa solară din 26 decembrie se află tot în zona familiei tale, aducându-ti idei de echilibrare a vieţii de familie cu cea profesională, ca și trigonul Mercur-Uranus din 30 decembrie.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – În decembrie, educaţia și comunicarea sunt importante. Trigonul Jupiter-Uranus te aduce mai aproape ca niciodată de persoana iubita, prin promisiuni și vise împărtăşite. De pe 20, Venus se muta în zona familiei tale, iar eclipsa din 26 decembrie va fi tot în zona comunicării și educaţiei. Persoana iubita îți susţine  foarte mult ideile, iar trigonul Mercur-Uranus din 30 decembrie îți arată și cum puteţi munci împreună.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Jupiter ajunge în casa banilor pe 2 decembrie. Tot aici este și trigonul Jupiter-Uranus, care îți aduce o veste financiară foarte bună, descâlcind astfel și alte aspecte ale vieţii, legate toate de propriile resurse. Eclipsa din 26 are loc tot în casa banilor din munca. Si mai multa energie pozitiva vine de la trigonul Mercur-Uranus, pe 30 decembrie, pe care îți consolidează calea aleasa pentru a face bani din munca.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – 2 decembrie 2019 va fi un reper în propria dezvoltare, începând cu sosirea lui Jupiter în propriul semn. Pe 13 decembrie, trigonul creativ dintre Marte și Neptun îți arată abilitatea de a lucra pentru binele comun, iar acesta este un moment excelent pentru a te implica în munca de caritate. De pe 20 decembrie, Venus va ajuta sa aveţi sărbători îmbelşugate. Eclipsa din 26 decembrie îți arată că nu trebuie sa fi egoist ca sa creşti spiritual.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Compasiunea și spiritualitatea sunt teme cheie în luna decembrie, deoarece Jupiter se mută în casa 12 astrologica pe 2 decembrie, sugerând începutul unei căutări de un an, în care vei cerceta misterele vieţii, învăţând sa nu ignori partea practica. Veşti bune financiare și în cariera. Trigonul Jupiter-Uranus de pe 15 aduce sclipiri de intuiţie, cu care va trebui sa te obişnuieşti în viitor. Trigonul Mercur-Uranus din 30 decembrie care îți aduce idei despre cum să foloseşti noile tale daruri spirituale.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Jupiter ajunge în casa prietenilor, noi oportunităţi sociale abundă – trebuie doar să le spui da. În jur de 15 decembrie, când Jupiter este în trigon cu Uranus, te implici în munca de echipa, cu un scop social. Pe 26 decembrie, eclipsa de soare este tot în zona ta socială, sugerând că cineva special ar putea să intre în viaţa ta – un prieten sau un îndrumător. Pe măsură ce priveşti spre 2020, această temă a prieteniei și colaborării continuă.

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *