fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Suntem norocosi pentru ca luna ianuarie a acestui an este guvernata de energia numarului 2, in concordanta si cu prima luna plina din 2017, care va fi in semnul feminin al Racului (pe 12 ianuarie)! Aceste influente vor avea puterea de a atenua conflicte, daca le constientizam si le utilizam!

Pentru ca luna nu este blanda si atat. Se formeaza o Mare Cruce Cosmica intre Soare, care este in opozitie cu Luna, si intre Jupiter, care este in opozitie cu Uranus. O Mare Cruce este o configurație intensă, care este foarte dificil de rezolvat. Fiecare opoziție are propriul set de polarități și extreme de gestionat. Împreună, perechea de opozitii creează o luptă eternă. Aspectele rezultate reprezintă mai multe teste și provocări.

Soare in opozitie cu Luna reprezinta ratiunea împotriva sentimentului și intuiției. Sentimentele vor sunt mai puternice și suntem mult mai sensibili din punct de vedere emotional. Va putea exista o lupta si între parteneri. Pe plan plan individual, putem brava pentru a ne masca sensibilitatea. Aveți posibilitatea să utilizați cealaltă persoană ca o oglindă pentru a afla mai multe despre propriul comportament. Dezvoltarea personală și armonia relatiei vor veni daca invatam sa lasam de la noi.

Jupiter in opozitie cu Uranus ne vor face sa simtim o dorinta puternica de a reacționa, sau de a ne  revolta împotriva a ceva care ne împiedică să ne distram. Poate aparea un eveniment brusc, care sa elibereze tensiunea si sa conduca la o schimbare majoră în circumstanțe, dar nu din cele mai placute. Tine de noi sa nu provocam in aceasta schimbare, evitand conflictele.

 Din fericire, Saturn oferă o cale de ieșire, inmuind fiecare colt al careului Crucii cosmice, printr-un sextil. Atat pe plan global, cat si pe plan personal, se pot gasi compromisuri si pot fi facute oferte de pace, pentru a pune capat conflictelor. Saturn aduce ordine socială și un sentiment de siguranta, prin utilizarea disciplinei și prin castigarea respectului. Energia lui Saturn corespunde energiei numarului 8. La egipteni, cifra 8 reprezenta echilibrul. Pitagora in considera simbolul iubirii și prieteniei. Avem deci toata sustinerea Universului pentru a face fata provocarilor lunii ianuarie, datorita energiei lui 2 si a Lunii, sustinute de energia lui 8 si a lui Saturn!

Berbecii vor avea atat putere intelectuala, cat si intuitiva in ceea ce priveste oamenii si evenimentele.

Taurii pot avea un sentiment de nesiguranta si vor invata ca este mai bine sa utilizeze diplomatia, nu forta.

Gemenii sunt favorizati. Vor avea succes datorita intuitiei, inteligentei si abilitatilor pe care le au.

Nativii zodiei Rac vor simti nevoia sa se simta protejati si sa se retraga la adapostul caminului.

Focosii Lei vor demonsta ca pot fi sensibili si pot avea compasiune pentru semenii cu probleme.

Fecioarele pot cadea prada fanteziilor si izolarii. Puteti fi foarte usor ranite in aceasta luna. Este bine sa va utilizati sensibilitatea fiind de folos celor din jur.

Balantele trebuie sa invete ca ii pot ajuta pe altii doar daca stiu sa aiba grija si de ele insele.

Scorpionii sunt atractivi si reusesc aproape in orice isi propun, datorita profunzimii si imaginatiei dublate insa de realism.

Sagetatorii trebuie sa gestioneze cu grija energia acestei luni, deoarece pot cadea in pericolul iluzionarii. Adaptati-va realist conditiilor, fara a va abandona principiile.

Soarele Capricornului este in opozitie cu luna plina din Rac. Un aspect care conduce la maturitate emotionala, Capricornul putand imblanzi latura sa exacta si independenta prin afectiune si compasiune.

Varsatorii trebuie sa ramana social activi, pentru a evita frustrarile si vulnerabilitatea emotionala date de singuratate.

Este bine ca Pestii sa nu isi planga singuri de mila si sa se complaca intr-o situatie care nu este benefica pentru ei. Puterea lor creatoare este imensa si nu trebuie decat sa invete sa o foloseasca.

Sa va fie de folos,

Teodora

Astrolog

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *