fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Va doresc sănătate, bucurii, la mulţi ani și un 2020 minunat!

2020 este un an deosebit de tip 4. De ce deosebit? Deoarece dă tendinţa pentru deceniul pe care îl deschide. Și deoarece conţine energia lui 2, lui 0, dar și a lui 4. Astfel, 2 înseamnă lucrul în echipa, comunitate, companie, dragoste, diplomaţie, cooperare. 0 semnifica integralitate, cuprindere totala, înţelegere, potenţial infinit, Tot ce este. Iar 4 înseamnă concentrare, stabilizare, conştiinciozitate, metodă, pragmatism. Rezumând, 2020 este ne vorbeşte despre focalizare, pragmatism și relaţionare.

Ianuarie 2020 sta sub semnul lui 5, deci al lui Mercur. Acesta se afla în Capricorn pana pe data de 16, apoi se muta în Vărsător. Însă Mercur cel rapid are parte de un anturaj foarte stabil, pe 12 ianuarie Pluto fiind in conjuncţie cu Saturn în Capricorn. Aşadar, Mercur cel puţin zăpăcit este temperat de planete lente. Destul de rar 4 se armonizează cu 5, însă în ianuarie 2020 lucrul acesta chiar se întâmpla!

Deci cum va fi luna ianuarie 2020 pentru fiecare semn zodiacal în parte?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Ai ocazia să iti îmbunătăţească relaţia cu persoana iubită, sa o consolidezi, după o perioadă în care părea că totul se destramă. Cei singuri pot începe o aventură. Comunicare buna la locul de munca. De obicei, cele doua aspecte sunt greu de armonizat, dar nu și în acesta luna! Apar oportunităţi la serviciu, profitaţi de ele!

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Mercur este în zona profesională, iar de pe 16 ianuarie – în zona relaţiilor contractuale. Relaţii bune cu colegii și şefii, cu partenerii de afaceri și cu partenerul de viaţă. Nu te suprasolicita, sănătatea poate avea de suferit. Eşti foarte atent la detalii, ai o gândire logica și pragmatica, iar acest lucru este apreciat.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Comunicare buna în cuplu și în plan social. Deşi nu ai chef sa fii în lumina reflectoarelor, dacă eşti implicat în afaceri, profita de perioada buna, deoarece poţi semna contracte favorabile ţie.  Nu pune mult accent pe validarea celor din jur, ci ai încredere în propria judecată. Luna aceasta simţi nevoia unor discuţii lungi cu cei apropiaţi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – O perioada buna financiara, recuperezi datorii mai vechi la început de an. În plus, gândul iti sta la a învăţa lucruri noi și interesante, pentru propria dezvoltare. Simţi nevoia sa îți acorzi timp și, de aceea, la munca eşti un pic iritat, însă iei totul pas cu pas și te achiţi de îndatoriri cu succes. Vezi lucrurile dincolo de aparente.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Eşti pus în situaţii noi, alături de oameni noi. Ca totul sa meargă bine, te vezi pus în situaţia de a face compromisuri, de a renunţa la unele idei care ți se păreau perfecte, de a învăţa ca exista mai multe cai de a rezolva o anumita situaţie. O mai bună comunicare la locul de muncă, dar și ocazia să negocieze o funcţie, un statut.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Poţi demara noi proiecte profesionale, sau sa iti trasezi o nouă listă cu priorităţi. O înţelegere excelentă cu prietenii. Cu prietenii care un statut bun social / profesional ai ocazia sa colaborezi cu plăcere, tu venind cu partea creativa într-un proiect sau într-o afacere. Te adaptezi bine cerinţelor celor din jurul tău.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Eşti în plin proces de reevaluare a propriei persoane, dar și a anturajului – familie, colegi, prieteni, relaţie sentimentala. Luna aceasta ai o ocazie buna de a te împăca cu un prieten. Comunicarea cu cei din jur se îmbunătățește foarte mult. Realizări foarte frumoase la locul de munca. Mergi înainte cu toate motoarele turate la maxim!

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Relaţii mai bine cu prietenii decât cu familia. De obicei eşti sociabil, însă la început de an vei fi mai degrabă morocănos. Tinzi sa dai vina pe alţii pentru probleme pe care nu le poţi deocamdată rezolva. Depăşeşte aceasta gândire, încercând sa priveşti lucrurile dintr-o alta perspectiva, iar starea de bine se va instala nu doar psihic, ci și fizic.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – O îmbunatăţire mare a comunicării cu persoana iubită, ceea ce duce la o consolidare a relaţiei. Câteodată eşti nesigur pe tine, dar nu și luna acesta. Acum eşti stăpân pe tine și pe deciziile tale, ai mai multă încredere în propria persoană, nu te mai influenţează cei din jur, iar acest lucru duce la o îmbunatăţire a imaginii tale, în cuplu și la serviciu. Ai o stea călăuzitoare pe care o urmezi, indiferent de părerea altora.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Şansa de a-ti îmbunătăţi situația financiară prin propria munca. Ești conştient de propriile posibilităţi și talente și mediocritatea începe sa te obosească. Aşadar, faci primii pași spre o ruptura cu tot ceea ce te tine pe loc, deschizând un drum pe care vei merge multi ani de aici încolo. Deşi de multe ori ai fost visător în viaţă, acum eşti foarte raţional și doreşti finalităţi practice ale demersurilor tale.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Multe deplasări, însă nu în străinătate.  O luna agitata. Nu pleca urechea la bârfe și nu le răspândi. Ai o minte iute și ai tendinta sa vorbeşti mult în aceasta perioada, însă mai sunt și sunt oameni care vor încerca sa profite de aceasta deschidere a ta. Tine secretele pentru tine. Utilizează acest dar al comunicării pentru a obţine sprijin pentru proiectele tale de suflet.

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *