fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

In luna Martie 2020 suntem atraşi de mister, de legătură cu divinitatea, de ezoteric, simţim nevoia să ne înţelegem pe noi înşine și să facem lucrurile corect. Chiar ar fi bine sa fim corecţi, altfel astrele nu ne vor sprijini prea mult. Ne influenţează puternic Neptun (aflat în prezent în Peşti) și Nodul Sud al Lunii, aflat în prezent în Capricorn. În Capricorn se afla și Marte, Jupiter, Pluto și Saturn. Ultimul trece pe 22 martie în Vărsător. O asemenea aglomerare de planete în Capricorn aduce o mare ambiţie, legată de status, imagine, poziţie în societate, dorinţă exacerbata de a avea putere, pe fondul unor frustari vechi.

Aşadar, care sunt influentele astrelor pentru fiecare zodie în parte?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Amintiri frumoase pentru cei în cuplu. Cei care nu au viaţă de cuplu, au şanse bune sa facă cuceriri, puterea de atracţie fiind mare.  Aglomerarea de planete este în casa a 10-a, aducând şanse în cariera.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Atracţie pentru relaţii la distanţă, cu parteneri din străinătate. Pe plan profesional exista aceeaşi tendinţă, de a avea parteneriate profitabilă la distanţă si/sau cu străinătatea.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Sunteţi melancolic și aveţi tendinţa sa reluaţi o veche legătura sentimentala. Acest lucru poate genera un pericol, este posibil sa trebuiască sa ţineţi aceasta legătura secretă. Apar probleme de fidelitate în cuplu.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – O perioada frumoasa pentru parteneriate – cuplu sau afaceri. Aveţi succes daca lucraţi în echipa. Parteneriatele care nu va mai avantajează se vor termina și vor începe altele noi, profitabile pentru dvs.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – La dvs. aglomerarea de planete este pe casa muncii și a sănătăţii. Dacă și aşa munciţi, poate apărea și o idilă la serviciu. Dacă vi se pare ca nu sunteţi suficient apreciat la prezentul loc de munca, este o perioada buna sa va găsiţi un serviciu nou.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – La dvs. relaţia de cuplu este în prim plan. Sunteţi afectuos, cald, romantic și priveşti spre viitor. Puţin atipic pentru dvs., nu sunteţi cu mintea la munca însă, din 22 martie, și aspectele legate de acest sector încep să se clarifice.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – In cazul în care, la dvs., munca este amestecata cu viaţa de familie (afaceri de familie, dependenţă de părinţi sau de alţi membrii ai familiei), ar fi bine sa va extindeţi orizontul profesional, caci s-ar putea ca aceasta dependenţă sa devină păguboasă.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Comunici uşor, gândurile pe care le exprimi sunt înţelese clar, ești convingător, ceea ce îți simplifica viaţa sociala și la serviciu. Însă gândurile tale sunt îndreptate spre familie și cămin, cărora simţi nevoia sa le acorzi mai mult din timpul tău.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Situaţie buna pe casa banilor munciţi, în cazul în care aceşti bani au fost obţinuţi corect. De asemenea, este necesar sa gestionaţi cu grija aceşti bani, sa nu cheltuiţi exagerat. Dacă va utilizaţi abilităţile și aptitudinile, veţi putea sa va creşteţi veniturile.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Deşi, în general, sunteţi foarte legat de trecut, în aceasta perioada va desprindeţi din ce în ce mai mult de ceea ce va tine pe loc, va vindecaţi rănile. Faptul ca deveniţi mai optimist influenţează în bine viaţa personala.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Sunteţi pe punctul de a încheia colaborări care nu se mai potrivesc cu aspiraţiile dvs. și sa începeti unele noi, luna aceasta sau luna viitoare. Aveţi o intuiţie financiara buna, reuşiţi sa plătiţi din datorii.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Proiectele în care sunteţi implicat se pot realiza doar prin colaborare cu oameni de calitate. Atenţie sporita la prieteni falşi. Cel mai bine este sa faceţi o triere, acest lucru va fi benefic și pentru viaţa sociala, și pentru viaţa profesională.

Pentru a afla în ce mod viata dumneavoastră este ghidata de numere, în ce zodie si casă astrologică aveţi planetele natale si modul în care acestea va influenţează, va invit sa comandaţi analiza astro-numerologică:

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *