fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Pasul 1 – Nu fa nimic!

Doamne fereste sa te apuci sa lucrezi cu tine! Nici vorba de asa ceva. Universul va face ca totul sa se intample! Tu stai pur si simplu si primesti! Pica para malaiata se aplica aici cu siguranta!

Pasul 2 – Nu-ti asuma nimic!

Orice este de vina, mai putin tu, este complet adevarat! Viata, norii, karma, vecinul, pisica neagra, vineri 13..orice si oricine, tu in niciun caz!

Pasul 3 – Nu cerceta!

Nu te obosi sub nicio forma sa citesti, sa te informezi, sa cauti sursele, textele si cartile adevarate si autentice care te pot conduce spre iluminare! La ce bun ? Iluminarea e la un click distanta…pe internet!

Pasul 4 – Nu practica!

O data ce ti-ai pus intentia sa te iluminezi, fii sigur ca se intampla instant! Ai urmat doar un curs holistic ce ti-a deschis chakrele si te-a conectat cu universul, nu-i asa ? Asa ca ce sens are sa pui mana sa mai si practici ? Evident ca nu are nici un sens..doar iluminarea s-a produs deja, nu ?

Pasul 5 – Cat mai mult!

Da, un pas esential! Cat mai mult..ce ? …Orice! Cursuri, terapii, calatorii initatice etc… Orice.. doar iluminarea nu stii pe ce cale exterioara vine,nu ? Pe oricare, mai putin pe cea interioara!

Pasul 6 – Arsenalul

O, da..el, arsenalul! Cum care arsenal ? Lumanarici roz bombon pentru iubire, cristal de cuart pentru levitatie, un strop de onix pentru energii negative si atacuri energetice, o mana buna de salvie, 3 incantatii pe secunda si multe altele.

Poate ca nu e un pas obligatoriu spre iluminare, dar cu siguranta iti va deschide drumul spre tine si o noua viata! Inscrie-te la Cursul de Reiki Traditional – 2 februarie, Bucuresti

Pasul 7 – De la 3 la 4

Ce ? ? nu stii ca iluminarea apare doar de la ora 3 la ora 4 ? Si ca in restul timpului tu ai nimic de facut ? Esti zen doar atunci, in rest poti spune, manifesti oricum ca nu influenteaza cu nimic!

Pasul 8 – Arde Karma

Nicio iluminare n-are loc fara acest pas! Cum sa faci ? Eh, e foarte simplu: scrie pe o foaie „ard karma”, ia un chibrit si da-i foc! Si gata! Ai ars karma! Saracul Einstein! Ce o fi fost in capul lui cand a zis ca energia nu poate fi arsa , ci doar transformata! Clar nu auzise de iluminare!

Pasul 9 – Deblocheaza-ti chakrele!

Mai are rost sa iti spun ce important e acest pas ? Cred ca stii foarte bine ca daca ai chakrele blocate, n-ai absolut nicio sansa sa te iluminezi! Har Domnului ca a avut grija Cineva sa le blocheze doar o singura data: cand murim! In rest, sunt bine, merci!..mai scad nitelus in energie uneori!

Pasul 10 – Nu crede in miracole!

Eh, ce rost are ? Doar ai atins iluminarea si intelegi perfect cum functioneaza lucrurile!

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Spor la Iluminarea adevarata!

Articole recomandate

2 Comments

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *