fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Felicitari ! Daca ai ajuns pana aici, inseama ca ai parcurs deja cei 10 pasi ai GHIDULUI RAPID DE ILUMINARE. Poti sa il recitesti AICI

Dar sa ne ocupam acum de pasii pentru iluminarea avansata, tot rapida si garantata!

Pasul 1 – Trusa de farduri!

Ooo..ce minune minunata ! Si clar nu trebuie sa iti lipseasca! Pentru ce ? Foarte simplu: putin fond de ten ca sa ma(s)chezi ignoranta, doua picaturi de fard de obraz sa nu se vada ca habar nu ai ce spui, si mai ales…RIMEL! Fara Rimel nu exista deschiderea celui de al treilea ochi, nu ? ca doar vorbim de a vedea aure, entitati, ingeri , bazaconii si alte cele! Spor la „vederea rimelata”.

Pasul 2 – Cosmic travel agency!

Musai sa ai abonament de calatorii… si nu orice fel de calatorii…faimoasele calatorii in ASTRAL! Cum nu stii ce e astralul ? pfff….e un fel de autostrada pe care te plimbi nestingherit cand vrei tu ca doar esti la nivelul avansat de iluminare si ai acces nelimitat all-inclusive! In rest, avem „autostrazi” si pe aici si ar fi bine sa vezi mai intai ce e cu ele!

Pasul 3 – A taia, taiere!

Nu , nu porcul! Craciunul a trecut! Specializeaza-te neaparat in taierea de legaturi, cordoane energetice, entitati malefice si alte asemenea. Nu uita sub nicio forma ca nu ai nevoie de acordul persoanelor! In fond, la ce sa-ti trebuiasca ? Liberul arbitru e optional , zic unii!

Pasul 4 – Iesi la o cafea!

O data ce esti la acest nivel avansat, ai un bun prieten: EGO-ul spiritual! Sa iti fac cunostinta cu el ca s-ar putea sa iesiti des la cafele: Inalt, 1.90, plin de el, superior, stie tot si de toate, e la curent cu ultimele revelatii, da verdicte fara drept de apel mai ceva ca Bunul Dumnezeu si stie exact cine esti si ce urmeaza sa ti se intample! Smerenia e oricum o chestie desueta!

Pasul 5 – Cat mai mult!

Si aici e un pas esential, vital chiar! Cat mai mult..ce ? …Orice! Cursuri, terapii, calatorii initiatice etc… Orice.. doar iluminarea nu stii pe ce cale exterioara vine,nu ? Pe oricare, mai putin pe cea interioara!

Pasul 6 – Da sfaturi!

unul, doua, trei, nenumarate…despre ce ? Despre ceea ce ai citit, dar nu ai pus niciodata in practica pentru tine! oricum prinde bine pentru ca vei parea interesant, cult si ca stii ce vorbesti. Adauga doua , trei cuvinte precum entitate lipita de tine, ti s-au facut farmece si ai nevoie de dezlegari, sufletul tau e in iadul 3000 pe dreapta cum intri, si succesul e garantat!


Poate ca nu e un pas obligatoriu spre iluminare, dar cu siguranta iti va deschide drumul spre tine si o noua viata! Inscrie-te la Cursul de Reiki Traditional – 2 februarie, Bucuresti

Pasul 7 – El Guru!

Eh, deja vorbim de lucruri serioase! Musai ai nevoie de El Guru ! Personalitate importanta care te ia sub obladuirea lui si iti spune clar de la inceput ca doar el poate sa te ilumineze. Evident in 7 milioane de cursuri si terapii, initieri etc.. Nu-l rata si crede orbeste tot ce spune! Saracul Buddha! Clar batea campii cand zicea ” Sa nu credeti nimic numai pe baza autoritatii maestrilor sau a preotilor vostri. Dupa o cercetare atenta, credeti ceea ce voi insiva ati pus la incercare!”

Pasul 8 – Arde-o cu..iubirea!

Nicio iluminare n-are loc fara acest pas! Cu inimioare roz bombon, cu vorbe caline si cu speranta ca ea te vindeca instant de orice si oricum. Te avertizez ca aici ai nevoie neaparat de o atitudine superior-inferior, asortata cu un zambet dulce si o miscare subtila a capului care sa exprime subliminal intelegere! Ce ar fi sa te uiti putin si sa vezi cand te-ai iubit TU pe TINE neconditionat si real ?

Pasul 9 – Tanti Aurica!

Nu o stii pe tanti Aurica ? ? ? ? Vecina de la 7 ? Ei bine, tanti Aurica e cea mai buna prietena la nivelul avansat! O vezi tu asa, din cand in cand, cu ochii mijiti, si iti sopteste chipurile ultimele barfe: ce ai facut in viata 200, cu cine te vezi maine pe scara blocului, cand apare Fat Frumos calare pe matura! In rest, aura e o chestie serioasa si chiar ai nevoie de practica sa te imprietenesti cu ea!

Pasul 10 – Nu crede in energie!

Eh, ce rost are ? Doar esti la nivelul avansat si aici deja totul e altfel si intelegi perfect cum functioneaza lucrurile!

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Spor la Iluminarea adevarata!

Cristina Udrescu

Articole recomandate

1 Comment

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *