fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Count blessings
” Când am început sa număr binecuvântările, toată viața mea s-a schimbat . ” Willie Nelson

Veți fi auzit de oameni care spun ca numara binecuvantarile din viata lor. Si tu când te gândești la lucrurile pentru care esti recunoscator, asta e exact ceea ce faci . Dar ceea ce nu poate fi realizat este că numărarea binecuvântărilor tale este una dintre cele mai puternice practici care le puteți face vreodată , și întreaga viață se va transforma magic!

Când ești recunoscător pentru lucrurile pe care le ai , indiferent cât de mici ar fi ele , veți vedea aceste lucruri cresc instantaneu . Dacă sunteți recunoscător pentru bani , oricât de puțin , veți vedea banii dvs. incep să crească magic . Dacă sunteți recunoscător pentru o relație , chiar dacă nu este perfecta , veți vedea că în mod miraculos veti obține chiar mai bine . Dacă sunteți recunoscător pentru locuri de muncă, chiar dacă aceastea nu sunt de vis , lucrurile vor începe să se schimbe.

Reversul este că , atunci când nu suntem constienti si nu număram binecuvântările noastre , putem cădea în capcana de numărare neintenționata a lucrurilor negative . Numaram lucruri negative atunci când vorbim despre lucrurile pe care nu le avem . Numaram lucruri negative atunci când criticăm sau găsi vina cu alte persoane , atunci când ne plângem despre trafic , de așteptare în linii, întârzieri , nu avem bani , sau de vreme . Când ne-am focusat pe lucrurile negative cu fiecare lucru negativ ne enumerat sau gandit , vom anula binecuvântările care erau pe drum . Am încercat atât – numărare binecuvântările mele și numărare lucruri negative – și pot să vă asigur că numărarea binecuvântările dvs. este singura modalitate de a avea abundenta in viata ta .

Primul lucru de dimineata , sau cât mai devreme, după cum puteți , enumarati binecuvantarile . Puteți scrie lista dvs. de mână , introduceți pe un calculator , sau  folositi un jurnal  pentru a pastra toate listele de recunoștință într-un singur loc . Astăzi , puteti face o simplă listă de zece binecuvântări în viața dumneavoastră pentru care sunteti recunoscator.
Când Einstein a mulțumit , el a crezut in ce era recunoscător . Cand te gandesti la motivul pentru care ești recunoscător pentru un anumit lucru , persoană , sau de situație , va veti simti recunostinta mai profund . Amintiți-vă că magia de recunoștință se întâmplă în funcție de gradul de sentimentul dumneavoastră ! Deci, cu fiecare punct de pe lista ta scrie motivul pentru care ești recunoscător pentru asta .

Aici sunt cateva idei pentru scris lista :

Sunt cu adevărat binecuvântat de a avea……( ce) ? ,  pentru că …….(de ce) ? .
Sunt atât de fericit și recunoscător pentru…… (ce) ? ,  pentru că …..(de ce) ?
Sunt cu adevarat recunoscator pentru …… (ce) ?, pentru că …..(de ce) ?
Cu toată inima mea , mulțumesc pentru …… (ce) ?,   pentru că …..(de ce)?

După ce ați terminat de a face lista de zece binecuvântări , du-te înapoi și citeste fiecare , fie în mintea ta sau cu voce tare . Când ajunge la sfârșitul fiecărui binecuvântare , spune cuvintele magice de trei ori , vă mulțumesc , vă mulțumesc , vă mulțumesc , și se simt recunoștința pentru binecuvântari. .

Pentru a ajuta sa te simti mai recunoștință , puteți fi recunoscător pentru Univers , Dumnezeu , Duhul , bunătatea , durata de viață , de sine dumneavoastră mai mare , sau orice alt concept de ce sunt atrași. Când vă exprimati direct recunoștință față de ceva sau cineva , îl va simți și mai mult, și recunoștința dvs. va avea mai multă putere , și de a crea chiar mai mult magie ! Este motivul pentru care culturile indigene și antice au ales ca simbol soarele să isi direcționeze recunoștința.

Practica de numărare a binecuvântarilor este atât de simpla și atât de puternică în a vedea modificarea din viața ta . va recomand sa continuati timp de 21 de zile. Ai putea crede că ar putea fi dificil de a găsi zece lucruri pe care le suntem recunoscători pentru fiecare zi , dar cu atât mai mult te gândești la asta , cu atât mai mult îți vei da seama pentru cât de multe poti fi recunoscător. Priviți cu atenție la viața ta ; le-ați primit , și continuă să primească atât de mult în fiecare zi . Nu este într-adevăr atât de mult pentru a mulțumi !

Ai putea fi recunoscător pentru casa ta , familia ta , prietenii tăi , munca ta , si animale de companie . Ai putea fi recunoscător pentru soare , apa pe care o bem , alimentele pe care le mănâncă , și aerul pe care îl respirăm ; fără nici una dintre ele nu ar fi în viață . Ai putea fi recunoscător pentru copacii , animalele , oceanele , păsările , florile , plantele , cerul albastru , ploaie , stelele , luna , si planeta frumosul nostru Pamant .

Ai putea fi recunoscător pentru simțuri : ochii care văd , urechi de auzit , gura care are un gust , nasul care miroase , iar pielea ta care iti permite să  simti . Ai putea fi recunoscător pentru picioarele care te plimba, pentru mâinile pe care le utilizați pentru a face aproape totul , vocea ta care permite să te exprimi . Ai putea da mulțumiri pentru sistemul imunitar uimitor , care te ține bine , și toate organele care mențin corpul tau , astfel încât să poti trăi . Ce sa mai spunem despre mareatea minte umana pe care nicio tehnologie nu o poate replica?

Aici este o listă de subiecte ca sa va aminti de domeniile majore le puteți  fi recunoscători . Puteți adăuga , de asemenea, orice subiect pe care doriți , în funcție de ceea ce este important pentru tine , în orice moment .

Subiecte magie Recunoștință :
Sănătate și corp
De muncă și de succes
bani
Relațiile
pasiunile
fericire
dragoste
viață
Nature : planeta Pământ , aer , apă , și soarele
Bunuri materiale și servicii
Orice subiect de alegerea ta

Exercitiu practic

Enumera binecuvantarile

Primul lucru dimineața , fa o listă de zece binecuvântări în viața ta pentru care esti recunoscător.
Scrie de ce ești recunoscător pentru fiecare binecuvântare .
Du-te înapoi și a citit lista , fie în mintea ta sau cu voce tare . Când ajungi la sfârșitul fiecărui punct , spune cuvintele magice: vă mulțumesc , vă mulțumesc , vă mulțumesc , și simte recunoștința.
Repetați primele trei etape ale acestei practici în fiecare dimineață pentru următoarele 21 zile .

Lumina si iubire!

 

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *